måndag, augusti 06, 2007

En märklig prestation

Jag lovade en bekant att lägga ut hans You Tube film och visa hans märkliga prestation. jag håller ju alltid vad jag lovat så här kommer den.

7 kommentarer:

Robsten sa...

Ha, ha, du blev själv förvånad W, litar du inte på ditt gehör??

z999 sa...

Otroligt!!!

Robsten sa...

Men sant, förmodligen fick vår käre vokalist från Adolf Fredrik glaset att självsvänga, detta genom att försöka få rätt tonhöjd på ...ja....hm...skriket.

z999 sa...

Jag tycker att han borde starta en sekt runt det där och bli en rik sektledare. Bara att utnämna sig själv till den utvalde och sedan låta det rulla på.

Robsten sa...

OK. Jag framför ditt förslag i dag, jag kan kanske bli andreman i sekten,biträdande sektledare eller något;-)

Caruso Weiland sa...

Sekt klingar inte så väl i mina öron så det ämnar jag inte arrangera, ber om ursäkt för det. Dyrkan av mig kan dock tillåtas, bloggens skribent döljer sin väl, men jag är rätt säker på att denne har ett hemligt altare nånstans med ännu inte söndersjunga foten från glasen. Kul att det resoneras kring hur det gick till, däri ligger sanningen. Slutligen Robsten, angående förvåningen, det kallas stage presence, ganska övertygande va?

// W

Robsten sa...

Jag har varit på väg länge nu att skriva an liten kommentar till vår kära Caruso D.Y här men hela tiden blivit avbruten av olika saker, säkert något Freudianskt.
Z menade nog bara att du hade ett sätt att slå mynt av din utomordentliga pipa W, men det finns andra och bättre sätt, helt riktigt jag gillar inte heller sekter, se bara på Knutby, den enda som kom helskinnad undan och dessutom tjänade pengar på det hela var Kristi Brud, smart kvinna det där, tyvärr är hon ju upptagen av, ja...ni vet vem (till alla spekulanter här);-)
Döljer jag min ohöljda dyrkan till dig W? Jag som ansträngt mig så, nu gör du mig ledsen. Din stämma kan spräcka glas, min stämma kan enbart få folk att ställa sig i snörräta led och i givakt. Du spelar en massa instrument, jag får nöja mig med att spöa dig i poker. Du har hög IQ, jag får nöja mig med att spöa dig i luffarschack. Ditt tonöra är perfekt, jag nöjer mig med att kunna skilja på bra musik och dålig. Du dricker Laphroaig som har kultstatus, jag får nöja mig med Bunnahabhain, som visserligen är fan så mycket godare, men ändå. Självklart dyrkar jag dig;-)