söndag, februari 17, 2008

Handbok för antirasister

Yepp, klart är att i dag när rasismen breder ut sig så är det bra med en handbok som ger tips, handledning i hur man bemöter de bruna lössen samt en del resonerande om hur man manipulerar sitt eget dåliga samvete p.g.a. alla de lögner humanister är tvungna
att använda i kampen mot det onda. Z999 har därför startat en blogg i all anspråkslöshet för att råda bot på det sug efter information och tips om hur man bäst handskas med de nazianstückna horderna. Jag kan inte svara för om Z stulit en del av idéerna från Expo, det verkar som om många av tipsen används regelbundet av Expo:s medlemmar. Vi får i alla fall trösta oss med att det stulna materialet tjänar ett gott syfte.

9 kommentarer:

z999 sa...

Tack Robsten!
Representerar man den goda sidan så får man göra precis hur man vill så jag tror inte att det är någon fara att jag stjäl material från expo.

Nästa steg blir troligtvis en bildserie om SD's mörka historia med material från expo, dom har faktiskt sagt att det är ok att använda deras material om man länkar dom och det är inga problem alls.

Anonym sa...

Robsten: Hela z999 "antirasistiska" sajt är ju ironisk mot just antirasister. Läs tex. följande:

"Lite mer info när det gäller debatteknik med rasister. En bra sak är att använda ordet fobi som etikett på deras åsikter. Fobi betyder att man har en psykisk åkomma och dom flesta människor ser psykiska åkommor som något skamligt. Visserligen är det förnedrande mot psykiskt sjuka, men det är ingen fara eftersom staten inte har lagt in dom i lagen om hets mot folkgrupp. Om du har något emot att använda ordet fobi på detta sätt så betyder det att du har attitydproblem. Högt uppsatta auktoriteter inom staten använder det utan problem. Om du vill så kan du lägga till en latinsk twist på ordet och säga xenofobi, då framstår det nästan som vetenskapligt och ger en större tyngd."

*LoL*
Om detta är allvarligt menat skjuter "antirasisten" z999 inte sig i foten, utan rakt i pannan.

Robsten sa...

-"Om detta är allvarligt menat skjuter "-

Fundera ett varv till anonym ;-)

z999 sa...

Tyyyyyyyyyypiskt extremhögern att vara misstänksamma och skapa konspirationsteorier.

Sidan har utökats med mer material från expo. Och mer kommer. Jag anser att det är viktigt att belysa att SD är ett enfrågeparti som har sina rötter i Tysklands nazistiska 30-tal. Det är naturligtvis hyperintressant att få veta hur SD kunde driva sin enda fråga så långt innan invandringen till Sverige kom igång.

Robsten sa...

Ha, ha, ja expos arkiv är säkert en guldgruva för äkta antirasister

z999 sa...

Felet är att mycket av expomaterialet är alldeles för osannolikt eller motsägande. Det får inte bli "...nä! så kan inte expo ha sagt" i alltför hög grad för då tappar alltihop sitt syfte.
Framlidne Stieg Larsson var förresten den förste svensk som försvarade/förringade invandrares överrepresentation när det gäller våldäkter, speciellt gruppvåldtäkter. Det var våldtäkten i Rissne som media ville mörka men som drogs fram i ljuset av SD.

Anonym sa...

Precis z999. All heder åt SD som drar fram sanningen i ljuset som alltför länge har mörkats av media och politiker till den grad att alltför många av dagens ungdomar har hjärntvättats att tro på hur positivt det är med massinvandring och oikofobi. Och stenkastning.

/Peter S. i Stockholm

Anonym sa...

Och, btw z999, xenofobi kommer från grekiskan, inte latin.
Rätt ska vara rätt.

/Peter S.

z999 sa...

"Och, btw z999, xenofobi kommer från grekiskan, inte latin.
Rätt ska vara rätt."

Desto bättre bara. Bloggen har förresten förärats besök av Rickard Slätt från expo.
En annan sak är att oikofobi inte används som en rak motsats till xenofobi utan enbart när det gäller vissa personers inställning till Sverige och västvärlden.