torsdag, februari 14, 2008

Vart tog artikeln i DN vägen?

Danska tidningar har återigen publicerat några teckningar som sägs föreställa profeten Muhammed. I SvD står det om saken i denna artikel. Även DN hade en artikel om saken i onsdagskväll (13 februari). Nu på morgonen kan artikeln inte hittas på DN:s nätupplaga någonstans. Artikeln ligger säkert gömd någonstans om man redan har en länk, men själva artikeln är mycket svår att hitta (omöjlig för mig) utan en direktlänk. Annars kan man tycka att yttrandefriheten är något viktigt för en dagstidning, någonting man verkligen vurmar för.

Länk SvD

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sverige inte bara liknar forna Östtyskland, vi är nära nog identiska då det gäller medias förhållande till befolkningen.

Quantrill sa...

Att du förvånas över svensk medias yttrandefrihets restriktioner, förvånar mig. Du som dagligen studerar och söker uppgifter som just bekräftar detta borde inte längre förvånas. Det brinner i Danmark, bostadshus, skolor, bilar m.m. brinner. Muslimer, kommunister och annat pack anser att dom har rätt att bränna p.g.a. nämnda teckningar. Jag anser att Danmark skall sätta in militär och helt enkelt avsluta problemet.