måndag, mars 10, 2008

Ofattbar reaktion av Funebo

Jag skrev en artikel på SD-blogg där jag försvarade att partiledning och Leandersson tagit med Funebos kapitel i boken "20 röster om 20 år". Nu har Funebo reagerat mycket märkligt över detta och skrivit någon slags motartikel på sin blogg Odens Hundar. Jag har läst den flera gånger och undrar faktiskt om han varit riktigt nykter när han skrev den. Jag skrev faktiskt i min artikel att Funebo hade egenskaper som,

förmåga till objektiv analys och en förmåga till att analysera saker ur ett intressant perspektiv, detta är fallet med Funebo.


Samt

förmåga till objektiv analys och en förmåga till att analysera saker ur ett intressant perspektiv, detta är fallet med Funebo.

Nu undrar jag om jag inte missbedömt honom trots allt. Jag skrev också att han förmodligen har en personlighetsstörning. Gick han till Expo med SD:s medlemsmatrikel så är det faktiskt den snällaste förklaringen man överhuvudtaget kan komma fram med.

I sin artikel skriver Funebo.

Inte med ett ord beröra de tillkortakommanden kritikern beslagit partiet med.

Nej, men det står ju i ditt kapitel Funebo, ett kapitel som jag tyckte hörde hemma i boken. Partiets "tillkortakommanden" speciellt i tidiga år är det inte bara du som påtalar utan nästan alla skribenter i boken. Menar du på fullt allvar att jag skulle försöka mörka detta? Det är helt enkelt inte realistiskt.

Föra fram falska anklagelser om att kritikern utfört moraliskt förkastliga handlingar och därför inte är trovärdig som person, och

Phhuu..du har missförstått allt. Jag säger ju att du kommer med intressanta vinklingar och att ditt kapitel därför bör tas med i boken, TROTS dina gravt moraliska förkastliga handlingar (eller klart definierad handling snarare). Hur är det med den fundamentala logiken?

Av dessa falska anklagelser även dra amatörpsykiatriska slutsatser om att kritikern är psykiskt sjuk.

Ja, det är där skon klämmer, jag sade att du förmodligen lider av en personlighetsstörning. Jag tror inte riktigt du fattar vad du gjort. Skall vi starta en utredning om vem som lämnade medlemsmatrikeln till Expo? Kan vi fråga Expo denna statsfinansierade propagandaapparat vem som gav dem medlemsmatrikeln?

En liten detalj bara, att ha en personlighetsstörning är per definition inte samma sak som att vara psykiskt sjuk. Du kan ta det för givet av en "amatörpsykiatriker".

6 kommentarer:

lubbe ferrysson sa...

Liten från av en som är ej insatt i alla lagar? Är det inte olagligt att publicera uppgifter ur en medlemsregister?

Robsten sa...

Måste strida mot PUL, absolut.

rim sa...

Funebo verkar helt besatt av att svartmåla SD. Nån störning måste ju karln ha.

Jorma sa...

"Jorm" leeeeeer brett ;)

Göran olsson sa...

Absolut. *Leeeer*instämmande*

En gång förrädare alltid förrädare!!!

peter sa...

Ni som skriver om Funebo fotsattar att gora reklam for honom. Ni gor folk nyfikna pa honom och han far publicitet.

Det handlar om en sjuk manniska som har gjort allt i sin makt for att sabotera SD. Han fortsatter spy ut sitt hat mot vad han kallar 'rassarna" och ni borde sluta gora reklam for expo/afa galningen. Han borde ignoreras till 100%, han njuter av den uppmarksamheten han kan fa. Det ar er reklam for honom, er fiende, det har gjort att hans knas blogg hamnat hogt pa mest besokta bloggare listan. Ignorera galningen annars far det er att se ut vara pa samma laga niva.