fredag, juni 13, 2008

Rosengård igen

Återigen hör vi om stenkastning och t.o.m. direkta hot mot brandmän i Rosengård. Nu har brandmännen fått nog och brandkåren i Malmö har tagit ett beslut att inte åka in i Rosengård utan poliseskort.

Jag undrar när svenska folket fått nog. Det är fullständigt oacceptabelt att en stadsdel förfallit till den nivå Rosengård gjort, där råder i princip inte svensk lagstiftning längre. Bakomliggande orsaker till denna situation är flera, allt från en misslyckad flyktingpolitik till en fullständigt misslyckad integration. En första åtgärd är att sätta stenkastande och hotande ungdomar bakom lås och bom. Ansvaret för den uppkomna situationen vilar tungt på våra politiker.

Länk DN

Länk SvD

17 kommentarer:

Tudelu sa...

Är du rasist va, mannen?

Du förstår, Rosengård är den mångkulturella räddningen för Sverige. Ni har inte tidigare haft så mycket stenkastande ungdomar - så nu har vi lyckats ändra på det.

I och med att stenkastning är en naturlig del i vår kultur så kan vi erbjuda er svenskar denna del och utbytet blir mycket givande för både våra ungdomar som får något att göra på fritiden samtidigt som poliskåren visar upp sig i Media.


JA, eller VAD SKA MAN TRO?? Rosengård är ett SKITHÅL som kostar skattebetalarna i Malmö otroliga mängder pengar. Skicka hem packet som inte vet hur man beter sig i ett civiliserat land. Är de inte flyktingar så förstår i alla fall inte jag varför vi har tagit emot dem.
Är de flyktingar och beter sig på detta viset, ja då visar de att de inte är så desperata att få stanna så då kan vi också skicka hem dem.

Svensk demokrat.

peter sa...

håller med tudelu måste få ett stopp på detta pack rensa ut stenkastarna polisen måste få ta i med hårdhanskarna.Invandrarna måste ändra attityd innan det är för sent.Brandkåren måste få sköta sitt jobb

kinagrisen sa...

de stackarna är ju rastlösa, diskriminerade minoriteter, de får ju göra va fan de vill

Jonas sa...

Tyvärr kommer Svenska folket inte att reagera. Ett slappare folk får man leta efter. Ingen myndighet reagerar överhuvudtaget. Ingen reporter i media nämner saken. Men som sagt Sverige är allt snabbare på väg i urförsbacken.

Anonym sa...

Rosengård är del av Dar-ul-Islam, islams land där islams frid råder, men givetvis inte mot Kuffar = de icke-muslimska invånarna. Sverige - Vakna...

Anonym sa...

Låt det brinna.......

Illwill sa...

Lösning 1: Vallgrav/mur runt ghettona, dränk skiten.

Lösning 2: Utvisa alla som inte uppför sig, inkl de som inte begår brott utan bara uppför sig illa

En viktig sak att komma ihåg, ett ghetto i Sverige är inte ett ghetto pga byggnaderna utan pga klientelet. Besök Rosengård, Rinkeby, Hjulsta, Akalla etc nån gång. Med undantag för Tensta och Flempan så är det inget fel på själva områdena, bara på "människorna".

bosse sa...

Låt det brinna så kanske de lär sig om handling och konsekvens förr eller senare...

Die Dumme Schwede!!!! sa...

Jag förstår ingenting????
Enligt Mona Sahlin och Ilmar Reepalu så översvämmas Rosengård av båda existerande och blivande "hjärnkirurger", "kärnfysiker" och "raketforskare"! Varför är detta klientel så begistrade av att elda och kasta sten på brankåren och polisen????

Anonym sa...

När ska politikerna inse att de kulturella skillnaderna kräver en anpassning av rättssystemet; det fungerar inte att "resonera" alt. ge straff som inte uppfattas som straff.
Vi har tagit in en oproportionerligt stor andel flyktingar jämfört med resten av Europa, inte bara försörjer vi dem under deras tid här; de kostar enormt mycket i form av sociala atgärder (inte bara socialbidrag utan hemsprakslärare, Sv2 lärare, socialarbetare, administration, psykiatriska kostnader för PTSD-mottagningar för att inte nämna övriga sjukvardskostnader!!!!).

Säg att vi tycker att detta är ok, för min del tycker jag visst att Sverige kan visa sig generöst - men.. vi har tagit in fler än vi har kapacitet att ta emot utan att var egen levnadsniva paverkas. Ska vi dessutom tolerera kriminalitet fran dessa människor??? Varför är svenska politiker sa flata och rädda att bli kallade rasister att de inte vidtar de atgärder alla förväntar sig??
Sverige är pa väg att bli ett Bagdad, det är bara för svenskarna att fly...???

Anonym sa...

I länderna där merparten Rosengårds invånare kom ifrån får man defenetivt INTE göra som man vill. I synnerhet inte om man är råkar ha oturen att tillhöra en religiös eller etnisk minoritet eller råkar vid födseln vara kvinna (d.v.s boskap) eller (Gud förbjude) homosexuell, eller vägra följa lagar och normer baserade på vidskepligheter.

Vid brott mot dessa "ideér" vilka helt saknar vetenskaplig grund, straffas man ofta med stening.

Därav kan jag förstå vissa individers förkärlek till stenkastning...

MEN det här är Sverige, och Svensk lag gäller. Gillar ni det inte?

Ett tips: STICK!

Ingen har bjudit hit er. Ni kom av fri vilja, ingen kommer att sakna er heller. Flyttar man till ett annat land och tror att man ska fortsätta leva som man gjorde hemma kommer man konstant befinna sig i ett irritationstilltånd och må dåligt. Är man inte villig att anpassa sig och deltaga i samhället man lever i, kan man heller inte förvänta sig att få något tillbaka. Respekt får man inte serverad, utan man får göra sig förtjänt av den.

Bengterikj sa...

Lika bra att erkänna Rosengård förlorat. Ingen stor sak i det; landet är stort och glesbefolkat.

Quantrill sa...

Jonas, du har rätt.
"Ett slappare folk får man leta efter" Svenskarna, de etniska, beter sig som råttor inför den orm som ska svälja dem.
Kanske ska detta folk gå under? Och förtjänar det? Jag vet inte hur många det finns som är beredd att ta fighten, eller hur många som väljer att, likt strutsen, köra skallen ner i marken.
Vi behöver en riktigt ledare för vår överlevnad.

Die Dumme Schwede!!!! sa...

Äntligen är det snart bara två år kvar med "Allifjanten", "muffaren" och "Täby - Zombien" Fredrik "Barbaren" Reinfeldt vid rodret!
Jag ser inte fram emot "Måna Muslim" men man vet var man har "soss", "kommunisterna" och "miljö-mupparna"!
"Allifjanten" har totalt svikit det svenska folket och håller på med något "kollektivt självmord! á lá någon sektrörelse! Vi som inte vill vara med på "självmords - tåget" röstar på SD, vilka nu, enligt SIFO, klivit över 4% "spärren"!
Grattis SD!!!!!

Anonym sa...

Ett folk utan självbevarelsedrift går naturligtvis under. Inget konstigt, det har hänt förr.

peter B sa...

Det är raketforskare i Rosengården, ni får inte glömma att flygasnde projektiler för största majoriteten av ARABER är av ...STEN!

Thermopyle sa...

Tack Måna Muslim, Jens Orback och övriga dumjävlar som styr och styrt landet för att ni gjort Sverige till ett slagfält och lagt grunden till ett framtida inbördeskrig. Det tragikomiska är att det är den forna invandringspolitiken som kommer rädda svensken. Tack och lov att vi tog emot finska flyktingar under andra världskriget. Då kanske finnarna känner solidaritet med sina dumma grannar när vi eller våra barn skvälper in som båtflyktningar till de finska stränderna. För h++vete, om det mångkulturella samhället nu var så viktigt för dessa sossar - varför har de släpat hit vildarna från Islam? Kunde de inte tagit hit en halvmiljon arbetsamma Kineser, Thailändare eller vad f+n som helst - utom jordens avskum som nu gjort Sverige till sin fristad och har som målsättning att erövra Europa. Det värsta är att Du och jag som arbetar betalar dyrt för eländet. Nej, svensken kommer nog inte vakna den närmaste åren.