onsdag, februari 25, 2009

Det här bådar inte gott

Mona sahlin har gett klara signaler vem hon ville ha som partisekreterare. Det var förre socialdemokratiske skolministern Baylan. Nu blev det också Baylan som blev partisekreterare. Han gjorde verkligen ingen succé som skolminister. Han var emot att mäta kunskaper rent allmänt, och han stod för det vi populärt kallar flumskolan.

Sahiln och Baylan som politiska parhästar i den socialdemokratiska ledningen. Hur många av socialdemokratins kärnväljare gillar den kombinationen? Jag har en stark känsla av att det hela tiden går nedåt och utför för de etablerade nuvarande riksdagspartierna. Är det inte medelmåttor som väljs till höga poster så är det rena katastrofer. Personer med etrkänd kompetens och egna visioner blir bortgallrade.

Skall väljare rösta på något alternativ som redan sitter i riksdagen är det inte längre en fråga om val som alla är dåliga, det börjar likna val mellan partier som egentligen är rena politiska katastrofer. M har precis blivit kallad landsförrädare av Bo Pellnäs, med rätta. Nu väljer katastrofen Sahlin medlemåttan Baylan till partisekreterare.

Länk DN


Länk SvD

6 kommentarer:

Magnus sa...

Jag misstänkte som Ingerö att vi ser en konstfackinstallation.

Magnus sa...

Tror att SD får se upp så det inte blir 10 procent gap mellan blocken men åt andra hållet, med stor allians-ledning. Men det landar nog på en rimligare blockskillnad.

Anonym sa...

Det är väl jättebra om sossarna gör bort sig totalt.

Jag önskar dem allt ont.

Må detta usla landsförrädarparti ruttna bort!

Anonym sa...

Sossar behöver invandrarrösterna. Det är därför Sahlin satsar på Baylan.

Robsten sa...

Och det kanske är däför de driver en sådan huvudlös immigrationspolitik också. varför alliansen driver samma immigrationspolitik framstår faktiskt som om möjligt, ännu mer idiotiskt. Alliansen tar hit immigranter utan skyddsbehov som garanterat inte kommer att rösta på dem. Det är så idiotiskt så man saknar ord för det, Sossarna får ju i alla fall rösterna, Alliansen, vad får dom? Billig arbetskraft?

Robin Shadowes sa...

Dom som kommer hit är bara intresserade av våra "pidrak" så billig arbetskraft kan dom känna sig blåsta på och som röstare också. Äggskallen tar m a o in valboskap åt Måna Muslim. Snacka om att skjuta sig själv i foten...