tisdag, maj 12, 2009

Sagt av Maurit Paulssen om EMU!

I en chatt mellan Maurit Paulssen och en besökare på DN-chatt utspelar sig denna konversation.

Josefin:
Vad är dina tankar om svenskt EMU medlemsskap?

Marit Paulsen:
Hej Josefin! Jag tycker inte att vårt land ska vara den som plockar russinen ur kakan, vi måste vara med och ta ansvar för Europa och dess framtid. Jag är stenhårt för att Sverige ska införa euron!

Klarare kan det väl inte sägas. Vi förlorar alltså med ett EMU-medlemskap, det säger t.o.m. en som är ”stenhårt för” ett EMU-medlemskap. Det räcker inte med alla de miljarder vi pytsar in i EU, vi skall sponsra hela bygget med extra pengar via ett EMU-medlemskap. Jag är ”stenhårt emot” ett medlemskap i EMU.

Länk DN-chatt


Länk DN artikel Paulssen

13 kommentarer:

Gammelsvensk sa...

Vad är det för russin hon pratar om? Jag har inte sett till några.

Robsten sa...

Ja, det är väl politikernas feta arvoden och löner kanske...

Robin Shadowes sa...

"Vad är det för russin hon pratar om? Jag har inte sett till några."

Hon kanske syftar på sig själv?

Andreas sa...

Jag trodde att ett lands politiker var till för att göra vad dom kan för att landet ska få det så bra som möjligt. Sen så ligger det ingen konflikt mellan det och att på olika sätt hjälpa till länder som har det svårare. Men att ge sig in i ett projekt som man anser vara negativt för landet man är politiker i???

vinterbadaren sa...

Russin-hohoho! Den tokkärringen är garanterat född bakom en ladugårdsdörr. EU för Sveriges del beryder mestadels sura rönnbär&äppelkart. Surt sa räven!

Anonym sa...

Ha Ha Ha...... hon föstår inte själv innebörden av vad hon säger, helt jävla otroligt.

z999 sa...

Cirkus Viktoria har försökt att uppträda i invandrartäta Bredäng...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5132053.ab

Robsten sa...

Bra! Hoppas de försöker uppträda i alla våra mångkulturförorter, samt att tidningarna skriver om det.

Stone sa...

Tanten tror hon har pondus när hon pratar som en rysk politiker. Nu skall hon tillbaka och plocka nya russin. 80 tusen i månaden + 40 tusen till "frimärken" som ej behöver redovisas är vad som väntar henne.

z999 sa...

Robsten:
"Bra! Hoppas de försöker uppträda i alla våra mångkulturförorter, samt att tidningarna skriver om det."

Fast djuren råkar illa ut också. Två kameler flydde från stenkastningen och fick fångas in med hjälp av polisen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5128107.ab

Och på tal om djurplågeri, den som tycker att halalslakt utan bedövning av djuren är ok kan rösta på något av riksdagspartierna.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5132291.ab

Jag tycker att slakt är en kompromiss, vi har ju vegetarianer i landet också och dom flesta tycker väl inte att djuren ska lida i onödan. Det är ju en kompromiss mellan att få fram billigt kött och hur mycket det ska få kosta. Före massinvandringen av muslimer så var det bara kostnaden och djurets lidande som var riktmärken för hur slakt får gå till. Nu, med de sju riksdagspartiernas godkännande, så blir även djurplågeri tillåtet av vidskpeliga skäl. Halalslakt utan bedövning av djuren, även kor. Jag har svårt att finna ord för hur äckliga jag anser att antirasister är.

Jag tycker att det är direkt vidrigt och tänk att Åkesson och co nästa år ska sitta i riksdagen och debattera med såna här människor. Våga ller vägra ta debatten? Jag tycker att riksdagspartierna ska känna sig hedrade av att Sd ens går med på att vistas i samma rum som dom.

Aftonbladet skriver "dags att vakna djurrättssaktivister", men dom är vänstermänniskor=rövslickare till islam.

z999 sa...

Förra gången någon försökte skapa ett tredje rike av Europa så var det holocaust, den här gången blev det halalslakt.

Marit Paulsson är förtroendevald av c:a 33% av befolkningen. Hon utnyttjar brister i demokratin för att berika sig själv och det ses alltså som helt ok av de människor som bara använder ordet demokrati för att blåsa upp sitt eget ego till en självgodhet som ger en ny dimension till ordet självgodhet.

z999 sa...

Jag hoppas att Sd kommer att ta upp det här med tillåtelse för halalslakt inom EU inför valet. De sju riksdagspartierna kommer förståss inte ens att nämna det.

Stig sa...

Marit Paulsen var för ca 15 år sedan en riktig krutgumma som vågade tala klarspråk och inte krusade själve fan! Hon var förbaskat bra och körde med raka rör! På den tiden alltså!
Men 1998 blev hon folkpartist och sedan hamnade hon i de fina salongerna i EU och blev politiskt korrekt till den milda grad att Krutgumman Marit blivit PK-gumman Marit.
Så kan det gå...