lördag, juni 06, 2009

Men se till och gör något åt dessa ligister någon gång!

Jag läser i SvD att AFA-aktivister fått tråkigt på nationaldagen och därför gett sig ut på gator och torg i Farsta. I brist på Sverigedemokrater, som ju kan vara svåra att identifiera, så har apejävlarna gett sig på raggare och skinnskallar. Dessa ligister har fått härja alldeles för länge alldeles för ostört. Låt oss vara ärliga, en del av dessa element är andra generationens invandrare, en hel del är också svenska ungdomar från övre medelklassen som aldrig betalt en krona i skatt och som förövrigt är födda med en guldsked i munnen. Det kanske är därför de fått härja så länge och bryta mot svensk lag som de själva behagar.

En undersökning jag läste förkunnade att dessa små ligistyngel kan gå vidare i sin karriär efter att ha misshandlat folk till höger och vänster under sin ungdomskarriär. Det är en förmån som inte skinnskallar eller andra grupperingar på högerkanten har. Kanske dessa små ligistyngel kan börja i sin pappas advokatbyrå efter att de spöat upp tillräckligt många människor med fel åsikt. Jag är innerligt trött på att dessa i grunden kriminella små ligistyngel kommer undan och sedan småvisslande kan göra karriär som om inget har hänt. Jag är innerligt trött på att de kan kasta gatsten på poliser och ändå få sympati från massmedia. Kanske är de söner till en och annan chefredaktör, vad vet jag? Gör inte samhället något snart är det dags att börja slå tillbaka handgripligt mot dessa apejävlar. Måttet är snart rågat.

Länk SvD

8 kommentarer:

Garm sa...

Apedjävlarnas föräldrar jämför nog detta beteende med sitt eget oskyldiga o oblodiga kårhusockuperande....

Ens barn kan ju aldrig vara skyldiga till nåt så här grovt eller hur?

Robsten sa...

Precis, Hannes Westberg, som blev skjuten i samband med att han kastat sten mot polisen i Göteborg, har ju en far som är överläkare på Sahlgrenska sjukhuset. Hannes far gick som väntat ut hårt mot polisen för det välriktade skottet. Inte ett ont ord om sonen naturligtvis, guds bästa barn med hjärtat på rätta stället. Jag såg en film (som dom senare undvek att visa) innan det berömda skottet. Då släper tre poliser bort en skadad kamrat, allt medan Hannes och några andra kastar gatsten på poliserna medan de släpar på den skadade kamraten. Avståndet då var några ynka meter, en sten på det avståndet hade i princip varit dödande vid en fullträff.

Dan Åke sa...

lyckades hitta filmbevis på att farliga gifter transporteras från hela EU för att brännas i Sverige!
gissar det blir likadant med Kärnavfall från alla EU länder, Östhammar utanför Uppsala kommer få besök från hela Världen om att förvara atomsopor!

http://www.kanalregional.se/kumlanyhet.php?misc=search&subaction=showfull&id=1202756949&archive=&cnshow=news&ucat=1&start_from=&

Rösta på Sverigedemokrater eller Nationaldemokrater de enda partier som vill att Svenskarna skall få bestämma själva

Mogura sa...

Nu får ni väl lugna er lite... poliserna som sköt rakt in i folkmassan under Gbg-kravallerna var ena fega kräk, jag vet för jag var där i egenskap av observatör. Det var rena rama SAVAC när de kom joggande med pistoler och batong, rättvisans tjänare min röv. Den där "skadade kamraten" som de släpade på hade fått en sten i huvudet, men efter alla batongslag, sparkar, hundbett och annat grovt våld som polisen utsatte demonstranter, journalister, vanliga gatuflanörer samt åtminståne en pensionär(!) för hade de modiga pojkarna i blått de där dagarna sparat ihop till något liknande och mer därtill. En skamfläck i svenska polisens historia.

Sedan håller jag iofs med om att AFA beter sig som idioter, men det är ju inget nytt.

Mats J sa...

Mogura, skillnaden mellan Göteborgskravallerna och den tyska Kristallnatten ligger inte i ideologin eller den världsbild som motiverade våldet utan i att den svenska polisen, men inte den tyska, fullgjorde sina demokratiska uppgifter.

Efter Kristallnattens laglöshet var det bara ett kort steg till Förintelsen, och det är i det perspektivet man ska det svenska etablissemangets tysta uppslutning bakom AFA:s syfte och metoder. AFA är etablissemangets militära gren.

z999 sa...

Mogura:
"Nu får ni väl lugna er lite... poliserna som sköt rakt in i folkmassan under Gbg-kravallerna var ena fega kräk, jag vet för jag var där i egenskap av observatör."

Observatör för vem då? Alltså vem rapporterade du dina observationer till? Eller var det bara privat på något sätt?

Mogura sa...

Mats J.

Som sagt jag var där, var du det? För om inte kan du behålla dina idiotiska liknelser för dig själv (i Fablernas Värld...). Den svenska polisen utdelade fö ett mycket demokratiskt våld, alla fick en släng av sleven! Men att försvara deras agerande de där dagarna, det gör bara den som antingen är ömkligt feg eller fullständigt moraliskt bankrutt.

z999.
"Vem rapporterade du dina observationer till?"
Ja vilka kan det ha varit månntro? AFA kanske? Eller Expo? Är det vad du vill insinuera... patetiskt i så fall.

z999 sa...

Mogura:
"Ja vilka kan det ha varit månntro? AFA kanske? Eller Expo? Är det vad du vill insinuera... patetiskt i så fall."

Tjahaa, patetisk hade ju varit en fin titel men då är jag inte det alltså. Det var en enkel fråga bara. Skäms du för att svara eller nåt så strunta i det.