måndag, augusti 24, 2009

Baylan uttalar sig I SvD

SD skulle bli vågmästare i den opinionsundersökning som publicerats nyligen och företrädarna för de nuvarande riksdagspartierna skall planenligt tävla om sitt avståndstagande från allt samarbete med de förskräckliga Sverigedemokraterna. Baylan uttalar sig ännu planenligare i SvD och fäller detta intelligenta uttalande.

Vi har ett visst övertag mot regeringen och nu kommer arbetslösheten och sysselsättningen att bli huvudfrågor fram till valet. Det är två områden där det går åt fel håll, vilket regeringen bär ansvaret för

Arbetslösheten OCH sysselsättningen? Jag trodde att det var samma fråga, arbetslöshet är negationen av sysselsättning. Det är uppenbart att Baylan och andra politiska företrädare vill att vi, som i precis alla valrörelser jag varit med om i mitt ganska långa liv, enbart skall tala om denna arbetslöshet. Nu tror jag dock inte att det blir så i denna valrörelse, det är dags för en förnyelse i våra valrörelser. Det gäller att inte vara konservativ och köra på i samma gamla hjulspår Baylan, det är dags för förnyelse.

Länk SvD

7 kommentarer:

MS sa...

Mona och Co på Sveavägen 68 gör det alldeles för enkelt för oss som röstar blått( i vanliga fall). Groda efter groda.

Nu var nog inte Baylan vald för sitt intellekt utan mer för att han passar Monas profil och intresseområden. Det ska bli intressant att se vad den röda trojkan kommer ha som huvudfråga? Ska vi starta en vadslagning?

PS. Robsten, hur gick det med tröjan till Helené Lööw?

Robsten sa...

Äsch! Jag fick inte tag i henne, efter en del luskande fick jag fram ett mobilnummer, hon vill tydligen vara i fred (hemlig) men jag tror jag lyckades luska fram hennmes mobil efter en del efterforskningar. jag ringde mobilnumret några gånger, men ingen svarade. jag har hennes tröja hemma här, kostade 300 kronor med tryck och allt. Men nu har jag akut tidsbrist så det får i vilket fall anstå.

z999 sa...

Då är det väl bara att köra en omröstning väl?

Robsten sa...

Om vaddå? Inte om vinnaren, det är Lööw, utan tvekan.

Gjutaren i Tullinge sa...

Arbetslöshet och sysselsättning. 2 ord som man slentrianmässigt använder.

Ingen vill ha en sysselsättning. De flesta vill nog hellre ha meningsfullhet i sitt värv. Om nu herr Baylan bara vill sysselsätta folk, så gör som i f.d. Öst-Tyskland.... 4 man runt en gropa och spade. Då har han klarat sitt mål.....men bara Tråkiga Mona och sura Baylan blir väl nöjda med statistiken.....de har aldrig brytt sig om människorna...bara system är viktigt för dem!!!!

z999 sa...

Robsten:
"Om vaddå? Inte om vinnaren, det är Lööw, utan tvekan."

Du har rätt. Men var det inte liknande problem när Garbo fick sin sista oscar? Och när Solschenitzyn fick nobelpriset.

Robsten sa...

Jo, men detta är ju större.