söndag, oktober 04, 2009

Dags att lira lite Ken Ring då...Säga vad man vill om Ring, det är inga utslätade dussintexter han kör med i sina låtar. Denna låt har jag dock för mig att en artist gjorde som gick under namnet "Lilleman", är det någon som kan reda ut begreppen eller börjar jag få defekt minne?

Länk till "Inget Vals" tokroliga artikel om Ring, den MÅSTE läsas. Den innehåller bl.a. denna sats som är mästerligt formulerad "Uttalandet får dock den våldsautonoma, Säpoövervakade, islamofascist-hyllande, Metro-krönikören Nabila att fullständigt gå i taket där hon sitter framför TV: n med sitt libanesiska te."

5 kommentarer:

Milla sa...

"Inget Val" är klockren när han skriver. Inte utan att jag är avundsjuk du. Det han skrev idag var suveränt träffande. Och tack vare dig så fick jag ju äntligen höra denna Ring för första gången..för jag har aldrig hört killen innan..så ute är jag haha

Inget val sa...

Robsten, du blandar ihop låtarna lite. Lilleman har inte gjort någon låt om sin mamma, däremot denna om sin far:

http://www.youtube.com/watch?v=W81HFpqcSyQ

Näe, jag kan inte med att länka till enbart Lilleman, jag måste väga upp med lite bra svensk hihop också:

http://www.youtube.com/watch?v=FgveKDweCzo&feature=related

Robsten sa...

@Milla
Du är inte "ute" Milla ;-) Jag har alltid gillat en del hiphop.

@IV
Satan, du har rätt IV. Jag börjar bli gammal. Däremot gillar jag Lillemans text, tyvärr (måhända bryter jag mot de systemkritiskas politiska korrekthet he, he)Den känns äkta faktiskt.

Tyvärr IV, inte riktigt min smak när det gäller hiphop, är lite mer "mainstream" är jag rädd, diggar denna låt när jag jobbar vid datorn på jobbet, i dag faktiskt.

http://www.youtube.com/watch?v=Zr-u2cPJhYw

Den gungar som det ska, yeahhh!!

Milla sa...

Måste ju bara tillägga lite så där mamma-diskret att jag anser ju att sveriges i särklass bästa hiphop-are är min egen son ..*skryt skryt mera skryt* haha

Robsten sa...

kan vi få en länk på det då Milla