lördag, september 03, 2011

Rasisten finns i betraktarens öga


Jag var inne och läste lite på sidan "Nyheter 24". Jag möttes av ett massivt drev mot allt vad rasism heter. Sidan verkar vara en sann fyrbåk mot rasism och allehanda intolerans. Först läser jag att Anette Kullenberg förmodligen är rasist, detta för ett oförsiktigt uttalande om någon restaurang. Ett oförsiktigt uttalande innehållande ett enda felaktigt ord som författaren Bianca Meyer tolkar vidare till det absurdas yttersta gräns. Anette Kullenberg är alltså rasist p.g.a. ett oförsiktigt ord. Denne Kullenberg som är syster till superfeministen och supermångkulturalisten Claes Borgström och prästen Kerstin Vinterhed, samt moster till Stella Fare. Hårda bud! 


Även den gamle komikern John Cleese anklagas för rasism, här finns det mer att ta på. Så här har vår gode Cleese sagt i en intervju. 
Jag älskar att ha olika kulturer kring mig, men när moderkulturen upplöses, står man kvar och tänker: "Vad är det som pågår?"    
Samt 
London är inte den staden som jag kände som barn och jag blir ledsen av de ovälkomna utvecklingarna som framför allt varit ett resultat av en snabb massinvandring.
Självklart är det rasism om man inte gillar att den egna moderskulturen upplöses, även om man som Cleese, i övrigt gillar att ha olika kulturer kring sig. När Cleese sedan nämner det tabubelagda ordet "massinvandring" är saken klar och domen kan utdömas, androm till varnagel. 


Om någon enda människa tvivlar på Cleeses rasistiska och rentav nazistiska tendenser kan Nyheter 24, Expo, Aftonbladet, Expressen och andra balanserade och objektiva medier peka på denna film där Cleese oavsiktligt avslöjar sina nazistiska böjelser.

Länk Nyheter 24 Cleese

Länk Nyheter 24 Kullenberg

16 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag läste precis samma sak alldeles nyss. Det är så komiskt och sorgligt.

Robsten sa...

Det komiska står Cleese för i Fawlty towers

Eva-Marie sa...

Det måste vara jobbigt att alltid leta och märka ord ifall någon säger något "ickekorrekt".
Dom mår nog sämst själv.
Jag tycker mig märka att den där rasiststämpeln är sliten. Att dom orkar hålla på.

Cleese är toppen och "Pang i bygget" en riktig höjdare. Tack Cleese.

Tack du också Robsten för bra inlägg.

Robsten sa...

Håller med o tack själv Eva-Marie ;-)

Olle sa...

Kan inte ta det på allvar, en massa trams. John Cleese nazist bla bla... Vissa får visst publicera villken smörja som helst bara dom så att säga står på den "rätta" sidan. Tycker det blev ännu löjligare när man länkat in den där nazisketchen.

Swedish Dissident sa...

Detta är en sak som jag har fått inse för länge sedan: med dagens förskjutna standard så är man tveklöst rasist - några nyanserade och väl underbyggda invändningar mot detta hjälper förstås inte.

Qui s'excuse s'accuse, pk-nollor.

Johan sa...

Konstig text i Nyheter 24.

Den sanslösa texten med rubriken: "Bianca Meyer: Anette Kullenberg är rasist

Bianca Meyer recenserar Anette Kullenbergs gärning och smak."

är undertecknad: "Skrivet av: Pascal Engman"

???

Robsten sa...

Ja det stämmer. Förmodligen har Engman skrivit artikeln, men eftersom Meyer är snyggare får hon ställa upp på bild för artikeln.

Robsten sa...

Mer från nyheter 24 "De kallade afrikaner för N-ordet" FRUKTANSVÄRT!!!


"http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/606429-de-kallade-afrikaner-for-n-ordet

Robsten sa...

Alltså fruktansvärt ointellektuellt. Negrer och afrikaner är inte ekvivalenta delmängder. Det bor araber i afrika som således helt logiskt är afrikaner, de kan dock aldrig kallas negrer. Det bor sedan länge vita främst i Sydafrika, de tvekar nog att kalla sig själva negrer de också, men de är afrikaner.

Robsten sa...

Ooohh..förlåt, byt ut negrer mot "N-ordet" ovan.

Johan sa...

Jag måste tillstå min okunskap. Vad är Nyheter 24 egentligen för slags publikation? Tydligen helt besatt av SD och med fanatikern Bengtsson som skribent.

Är det en slags systertidning till den makulatur som Expo/gestapo publicerar?

Robsten sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyheter24

Johan sa...

Tack för länken.. den kastade tyvärr inte något ljus över den säregna fixeringen vid SD.

-----

A propos märkliga artiklar - Sydsvenskan hade en artikel om en lesbisk kvinna (anställd hos polisen), som sjukskrevs (!) ett par veckor, då hon råkat höra en kollega säga, att han ogillade lesbiskas livsföring.

HUR kan somliga tro eller kräva, att andra a priori måste gilla ens person eller liv?

Hon driver nu energiskt, att kollegan ska dömas för hatbrott (!). Tidningen avstår från att nämna, att ett hatbrott är något, där det förgripliga yttrandet har getts en spridning.

Ett samtal mellan två personer i fikarummet - ej avsett för någon annans öron - kan rimligen inte anses utgöra en spridning. Hoppas jag...

Det är en häxjakt som pågår (på flera fronter)... mycket obehagligt.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1537118/Misstankt-hatbrott-i-polisens-fikarum.html

Robin Shadowes sa...

Dags för er att stifta närmare bekantskap med Mr Hilter, Mr Bimmler, Ron Ribbentrop och det nationalbocialistiska partiet. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vlmGknvr_Pg

Tror inte sånt skulle kunna göras idag längre. Den politiska korrektheten har gått alldeles för långt.

Swedish Dissident sa...

En häxjakt på min ära. Risken är förstås inte att hamna i interneringsläger men väl om att bli utsatt för våld och förlora jobbet, vilket är nog så illa. Regimmedia vill att vi blir mer demokratiska genom att bli mindre demokratiska och inte våga säga vad vi tycker - vilken ironisk motsägelse.