fredag, juni 15, 2007

Hemsidor att bevaka

Ja, den första hemsidan jag snubblade över verkar inte vara mycket att bevaka i ärlighetens namn. Det är migrationsminister Tobias Billströms mobilblogg som jag talar om, här fanns inte mycket matnyttigt. Billström firar nationaldagen i Rinkeby av alla ställen, Billström ägnar sig åt drakbåtsrodd, där är han nog inget äss gissar jag, Billström är på personalfest, o.s.v. arbetar karlen aldrig?

Nästa hemsida är matnyttigare, det är Billströms "riktiga" hemsida. Här kan vi bl.a. läsa,

- Vi moderater välkomnar därför regler som möjliggör rörlighet över gränserna. Denna rörlighet sker på självförsörjningens grund. Ingen har rätt att begära att ett land skall ställa upp med försörjning, när skyddsbehov saknas. Därför är det också viktigt att alla som vill komma till Sverige som anhöriginvandrare undertecknar en försörjningsförsäkran som vi moderater föreslagit. På så sätt klargörs det enskilda åtagandet.

Eftersom Moderaterna sitter i regeringen och har Billström som migrationsminister kan vi alltså räkna med att all anhöriginvandring sker på eget ekonomiskt bevåg från och med nu. Att alla anhöriginvandrare från nu måste underteckna en försörjningsförsäkran. Sker detta verkligen nu? Jag har inte hört ett ord om detta, finns det någon som vet mer?

Billströms E-post


ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

1 kommentar:

Grue sa...

Jo jag hörde att dom pratade om det på radio för några veckor sen.

http://www.flashback.info/showpost.php?p=7344038&postcount=1

Lyssna gärna på programmet och säg vad du tycker. Försöker han smyga in hårdare tag utan att PK-iterna märker det eller betyder det där ingenting. Mina Fb-meddebattörer är cyniska och går på den senare linjen men hoppet är det sista som överger mänskan som du vet!