söndag, november 18, 2007

Lite länkar till min speciella favorit..

Nämligen vår allas Maud Olofsson, bondmoran som mot alla odds tog sig upp inom politiken och nu är vår ärade näringsminister. Frågan är om det inte vore bättre om hon stannat i ladugården. Nåväl damen i fråga har förekommit flitigt på en del systemkritiska bloggar så jag tänkte länka lite för att om möjligt ge en lite mer samlad bild för de intresserade. Här Östra Ölands fria horisont som direkt inte verkar vara imponerad av denna bondmora i ministerkläder. Här Jomshofs syn på ministerns kanske dummaste uttalande hitintills. Här skickar Rakryggad ett brev till riksdagen med anledning av samma infantila uttalande. Och till sist skickar Rakryggad ett kärleksbrev till vår kvinnliga lantbrukare här.

3 kommentarer:

Moa sa...

Är det någon som har hört något om det här uttalandet i större media, typ SVT, TV4....????

Trader sa...

Japp, det är våra irakiska "vänner" som ska bygga det nya Sverige, vilket Olofsson uppenbarligen syftar till med sitt resonemang. Hoppas ni inte missade kvällens Dokument Inifrån, i vanlig ordning tendentiöst men dock belysande kring den våldskultur vi just nu importerar, där våld är något naturligt i vardagen hos dessa familjer vilket smittar av sig i hög grad på klimatet i skolorna runt om i landet. Något som fastnade på näthinnan var naivismen hos den intervjuade rektorn för Hermodsdalsskolan i Malmö (den enda skolan i Sverige HITTILLS som fått stänga pga våld och skadegörelse). Hon menade att vi kan uppfostra dessa araber i svenska normer och att "det blir nog bra om 50 år" (är det ngn som känner igen detta resonemang från 60-70-talet med motsvarande projekt kring zigenarna?). Tyvärr hör man ofta liknande tongångar från vänner och bekanta som på fullt allvar menar vi ska vrida om en tusenårig kultur genom vårt goda och fina exempel. Kanske dags att läsa lite demografifakta?

Nomore08 sa...

Ett nytt gemensamt öknamn för alla dessa 08-slavar, PK-iter, Dhimisar och landsförädare behövs.

Ett namn som speglar den destruktion de håller på med. Ett namn som tydliggör varför de agerar så fegt och förädiskt som de gör. Ett kraftfullt, hånfullt och koncist öknamn, som får 08-kören att må riktigt jävla pissdåligt är vad som behövs! ( Hitler- och Stalinreferenser är tyvärr redan utslitna)

Nån som har nåt förslag?

Det som i grunden styr 08-kören är ekonomisk skräck och social pissnödighet för att avvika från vad den totalitära 08-normen kräver.

08 är den gordiska knuten att knäcka. Tror jag...