tisdag, november 20, 2007

Tre böcker

Tre böcker som är oumbärliga om man vill genomskåda den politiska korrekthet som styr vårt lands politiska klimat är "Invandring och Demokrati", "politisk korrekthet", båda av John Järvenpää, samt "Exit Folkhemssverige" som är skriven av fyra olika författare.

"Invandring och Demokrati" är väl min egen favorit och är nog den man bör börja läsa. Handlar om hur det mångkulturella samhället, invandringen och de ideologier har kunnat trumfas igenom i vårt land, trots att en majoritet av befolkningen är emot allt detta. Boken tar upp medias roll, stigmatisering av politiska motståndare, den debatteknik och den skrämseltaktik som yrkespolitiker och media ägnar sig åt. Boken tar också upp kostnaderna för den ohämmade invandring vi har till vårt land och hur de systematiskt förtigs av etablissemanget.

"Politisk korrekthet" tar som titeln anger upp just den politiska korrekthet som styr den politiska agendan i vårt land. Den går på djupet med fenomenet "politisk korrekthet" och tar också upp fenomenet ur ett psykologiskt perspektiv. Den behandlar även hur politisk korrekthet fungerar i praktiken och i olika sammanhang.

"Exit Folkhemssverige" Är en bred bok skriven av bl. Jonathan Friedman. Den tar ett grepp på det politiska spelet bakom genomförandet av det mångkulturella samhället och massinvandringen. Den tar också lite mer i detalj upp hur både socialdemokratiska och borgerliga regeringar agerat både offentligt och bakom kulisserna i frågor om massinvandring och mångkultur. Har man dåligt hjärta bör man tänka sig för innan man läser boken, de flesta blir mycket upprörda under läsningen. Många jag pratat med har i förtvivlan slängt ifrån sig boken och fått sin nattsömn definitivt spolierad. Ett varningens finger höjes härmed inför denna högst otrevliga läsning.

1 kommentar:

Hjalmar sa...

Gällande Böcker så är Invandring och demokrati slutsåld, läggs ut på nätet under (våren) 2008. Dettra framgår på föjlande varifrån böckerna kan beställas:

http://www.reaktion.nu/bocker.html