onsdag, april 29, 2009

Politisk reklam i TV

Nu skall TV4 öppna upp för politisk partireklam i sin kanal, ja för alla partier utom SD då, som TV4 själv inte gillar. Har hittat lite politisk partireklam från KD. När man ser den så är det kanske tur för SD att de inte fick vara med. Denna reklam lockar till gapskratt, och endast svårt infantiliserade tittare kan lockas att rösta på ett parti som gör sådan här reklam. Varsågoda, dagens skratt!

5 kommentarer:

Kettil sa...

Ledsen Robsten, du har fel!

Du ser KD's reklamfilm med dina ögon och inte med de ögon som de avsedda offren ser samma reklamfilm.

De avsedda offren är Lisa Hösäck och Jan Soffpotatis, med flera av liknande sort.

Tänk dig dessa två i TV-soffan med tofflor på fötterna och kaffemuggen med ljummet kaffe i näven, tuggandes på ostbågar samtidigt som de med slö blick ser propagandafilmen.

- Ööööh?! KD?! Film?! (Tugg, tugg) Harkel, host. (Slurp)

- Det var väl en snygg blus hon hade?

(snark) Öhh va sa du?! Jo visst...


Det är dessa trögskallar som reklamen är avsedd för. Inte oss.

Anonym sa...

hoho och hennes gubbe har gjort plågan undrar hur mycket deg han fick för det :)

och för helvete om nu SD gör en reklamfilm skaffa proffs till produktionen för ser det bara lite ut som filmen ovan så skadar det mer än gör nytta

robban

Stig sa...

Dom pratar ju precis som jag gör vissa frdagskvällar när jag fått några supar i mig och kommer till Bolaget i sista minuten och försöker stadga upp rösten för att få köpa ut!
Eller är filmen anpassad till hörselskadade och åldringar med starkt nedsatt hörsel! Plus puckon som "Lisa Hösäck och Jan Soffpotatis" som Kettil mkt träffande associerar till.
Dock finns ett litet plus till denna patetiskt komiska film: Informationen om att "70 procent av journalisterna sympatiserar med vänsterinriktade ideologier... ett hot mot demokratin".
Kunde hon inte ha tillagt "och ett ännu större hot mot öppen debatt om massinvandring, islamiseringen och blandkulturens avigsidor".

Robin Shadowes sa...

Välkommen till Tristdemokraterna. Tre minuter av den ena floskeln staplad på den andre. Riktigt tröga svennar som dom som bara ser på Idol, Robinson o dyl kanske köper detta budskap men knappast någon annan. Rätt bra film annars. Jämfört med Zopiklon åtminstone. Det enda som saknades var ett In'shallah som avslutning.

vinterbadaren sa...

Detta kvasikristna parti sjunger sin svanesång vilket även din film bekräftar. Man har likt sozzarna svikit sina kärnväljare och straffet blir < 4% 2010 varefter man lär byta namn till Kistdemokraterna.