tisdag, april 28, 2009

UNDERKÄNT!

Jag läser i både DN och SvD hur ett befäl slutar på Jägersro brandstation p.g.a. de ständiga trakasserierna och överfallen mot brandmännen när de gör utryckningar i Rosengård. Jag är arg så jag skakar när jag läser artiklarna. I SvD talar befälet, Henrik Persson, om att han och de andra brandmännen inte får något stöd alls av högsta ledningen. Vad har man en ledning för om man ändå inte får något stöd i svåra situationer?

I DN står det att en del brandmän valt att sluta på brandstationen i Jägersro just för att arbetssituationen är omöjlig med de ständiga attackerna på dem vid utryckning in Rosengård. Dessutom har brandmännen försökt att få ledningen att vidta åtgärder för att skydda brandmän och möjliggöra en dräglig arbetssituation, utan resultat. Så här står det i DN.

Vad har ledningen sagt om avhoppet?
- Inte ett knyst, det är tyst som i graven därifrån (Henrik Persson).

Denna ledning bör omedelbart entledigas, helst under förnedrande former. Jag brukar inte uttrycka mig så men detta är så dåligt gjort av denna ledning så man saknar ord. Det är naturligtvis inte bara ledningens fel, de har sannolikt lyssnat på signaler uppifrån. Huvudansvaret är de styrande politikerna som av olika politiskt korrekta skäl inte vågat eller haft viljan att vidta kraftfulla åtgärder. De ansvariga politikerna (ytterst regeringen Reinfeldt) har varit så mån om att inte ge det mångkulturella bygget sprickor i fasaden så de har äventyrat hälsan för brandmän. Det är nog nu! Vi lever i en demokrati, en majoritet av befolkningen vill inte ha det så här. Kan ni inte förstå det ni politiker som styr och annars är så måna om att fiska röster? Vi vill inte ha det så här. Lyssna någon gång, VI VILL FÖR FAN INTE HA DET SÅ HÄR!

Länk DN


Länk SvD

15 kommentarer:

Anonym sa...

I en demokrati skulle det ha varit så här:
Korrekt information hade kommit landets befolkning tillhanda. Tredje statsmakten (media) hade informerat sina medborgare om vad saker och ting beror på och vad det ger för konsekvenser om man gör si eller så. Då hade medborgarna haft ett korrekt underlag för att fatta sina beslut när det är dags för val. Så är inte fallet med åsiktsdiktaturen Sverige.

Vi lever i en åsiktsdiktatur där bara politiskt korrekta åsiker får komma fram. Allt annat tysta ner och det slängs ut anklagelser från tryckpressarna mot dom som vill tala om sanningen.

Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken - men medborgarna hålls ovetandes. Rosengård brinner - man skyller på rasistiska svenskar och pumpar in miljoner efter miljoner i misslyckade integrationsprojekt. Alla våldtäkter i Oslo under de senaste tre åren har begåtts av invandrare - i Sverige talar vi inte om vårt granlands statistik, samtidigt som svenska tjejer blir offer även här.

Våldtäkterna är högst i Europa per capita - och kurvan följer invandringstakten. 2008 fick vi ett helt nytt Umeå med 102 000 invandrare, men svenskarna får inte veta att vi just har lagt grunden för ett nytt Rosengård.

Den som höjer rösten och pekar på problemet blir anklagad för att vara rasist, så locket ligger på. Under tiden växer problemen och fler väldtäkter och fler bränder och fler...
Det tar inte slut. Det är bara början. Välkommen till det nya Sverige.

Anonym sa...

Men anonym, våldtäkterna avser enbart anmälningar och kan vara en mycket positiv sak: att svenska kvinnor vågar anmäla fler våldtäkter än andra. Det kan betyda att förtroendet för rättsväsendet är högt.

Att invandrare är överrepresenterade i statistiken kan ocså ha sina förklaringar, till exempel att benägenheten att anmäla är högre när en utländsk person begått brottet, men också att många vittnen automatiskt stämplar en person de sett begå ett brott som utländsk.

man ska akta sig med statistik!

Robsten sa...

Jag tror bestämt att vi ironiserar;-)

Milla sa...

Som med allting annat i Sverige idag så är det livsfarligt att benämna saker vid dess rätta namn. Och om ledningen nu skulle ta i med hårdhandskarna i Rosengårdsproblemet så måste man ju erkänna att det FINNS problem som inte finns i bostadsområden där det inte enbart pratas arabiska.. Och vem vill det...??

Robsten sa...

Nä precis Milla, men jag undrar, när i helvete vaknar svenska folket? Sover de verkligen så djupt? Phhuuu....när skall vår vikingavrede väckas?

Anonym sa...

Uppgifterna om att alla våldtäkter som har begåtts i Oslo under de senaste tre åren har begåtts av invandrare - dom uppgifterna kommer från norska polisen.
Men det beror ju förstås på att norska kvinnor "vågar anmäla fler brott än andra" eller att "benägenheten att anmäla är högre när en utländsk person begått brottet"
När bortförklaringar letas - då finns inga gränser. Med ljus och lykta beger sig de politiskt korrekta ut och söker desperat efter en förklaring - men famlar i mörkret.
Det som händer i Rosengård - hade det hänt om det bara hade bott norrmän där?
Det finns bara två vägar: 1. Vänj er vid tanken på fler brott såsom våldtäkter, misshandel, bränder, skadegörelse, rån, ...
2. Gör något åt saken

En sak vet vi i alla fall med säkerhet - sanningar kommer inte via dagstidningar och riksdagspolitiker.
frianyheter.wordpress.com

z999 sa...

Anonym:
"Att invandrare är överrepresenterade i statistiken kan ocså ha sina förklaringar, till exempel att benägenheten att anmäla är högre när en utländsk person begått brottet,"

Det finns antirasister som säger sådär på allvar, vilket betyder att de anser att kvinnor okynnesanmäler i princip varenda våldtäkt. Typ att hon skulle tycka att det var ok att bli våldtagen av en svensk kille men blir förbannad och anmäler när det är en invandrare (rasistiskt alltså i deras ögon). Det snackas mycket om att vakna upp, jag tror att det är dags för Sd-folk att vakna upp och inse vilken kvinnosyn många "antirasister" har faktiskt.

Milla sa...

Jag har ett bra exempel, min egen syster. Trots att jag under alla år domderat och haft mig om diverse saker som är fel i samhället så har hon kallat mig paranoid och lite koko (men söt ändå hehe ) .. "För det står ju i tidningen att sanningen är nåt helt annat" brukade hon säga.. Så var hon med mig på vårat årsmöte, träffade nya människor..började läsa med kritiska ögon & samla fakta..Gissa vad? Ingen Sd-are förvisso, men hon har fått en aha-upplevelse & säger själv att hon inte kan fatta att man som människa är så lat att man inte själv vågar ifrågasätta saker & se på saker med kritiska ögon..Det var den långa versionen.. Den korta lyder: Människan är lat helt enkelt, därav ingen vikinga vrede :)

Anonym sa...

Kan någon förklara varför gruppvåldtäkter praktiskt taget bara begås av invandrare?
Och det märkliga är att det inte är invandrare från England, Kina, Kanada, Thailand, Norge, Japan eller Tjeckien.
Nej, det är invandrare från mellanöstern och nordafrika som står för de allra flesta gruppvåldtäkterna. Södertälje har fått en "våldtäktsliga" - ett helt nytt ord i svenska språket.

"Hmmm...hur ska vi lösa det här? JO! Jag vet! Vi stoppar in några miljoner och öppnar en ungdomsgård...till. De beror ju förstås på att de stackarna från just mellanöstern och nordafrika inte har något att göra - det är därför dom gruppvåldtar!"

Under tiden så finns det VÅLDTÄKTSOFFER där ute! Är det NÅGON som tänker på dom - och hur vi ska hindra ännu fler våldtäkter? Exakt hur många våldtäkter krävs det egentligen innan PK-maffian ska vakna?

"Jamen det beror ju på utanförskap och vi måste ha ett integrationsprojekt och bla bla bla bla ba..."

Robin Shadowes sa...

Jag tycker att det inte bara är denna ledning som bör entledigas. Även dom som styr över sjukhus, skolor och annan utbildning,polis och dumstolar. Att ingenting händer inom dessa institutioner beror just på att dom är politiskt toppstyrda. Över dom sitter allehanda batiktanter och batikfarbröder, alla givetvis politiskt korrekta in absurdum. Därför kan man inte agera utan att riskera bli rasiststämplad och bli av med arbetet. Inte bara entlediga dessa tomtar, omlokalisera dem till Yttre Mongoliet. Där kan dom sedan sitta och AVVAKTA tills helvetet fryser till is!

Gunnar sa...

När politiker tittar åt sidan får gräsrotsrörelserna tvinga blicken mot problemet. Det borde väl inte vara så svårt att organisera namninsamlingar, facebookgrupper, demonstrationståg (varför inte på första maj?) etc emot dårskapen? Med lite tur kan det på sikt väcka uppseende hos utländsk media.

Då kan det bli jobbigt för våra politiker att stå med huvudet i sanden med tanke på hur självklart det är att brandmän och ambulansförare ska kunna arbeta ostört. Riktigt pinsamt.

Kettil sa...

Du har alldeles rätt "Gunnar", det borde organiseras demonstrationståg på första maj...

Men vänta lite nu?! ....Det har vi ju gjort, ju!!

Du är välkommen till Södertälje nu på första maj. Visa nu att du inte bara blåser luft och snackar skit på internet, åk till Södertälje!

http://www.nd.se/nyheter/dokument.asp?dokID=856

Anonym sa...

Läsvärd blogg om våldtäkter i mångkulturens skugga:
http://solguru.motpol.nu/?p=100

Läs även infogad länk i första kommentaren (Torbjörn).

Förorter brinner, våldtäkter ökar, våldet ökar...
Antingen accepterar man situationen eller så gör man något åt den. Reinfeldt & Sahlin - i papperskorgen!

Stig sa...

"Minotiteten" invandrarungdomar som attackerar brandmän och poliser och talar om för ambulanspersonal vilka skadade dom ska ta hand om först, visar bara att dom psykologiskt sett funkar som folk gör mest, vi pissar in våra revir.
Rosengård är invandrarnas eget lilla Gaza och de upplever brandkår, polis, ambulans och svenska journalister och fotografer som inkräktare och representanter för det svenska samhälle de vill avskärma sig från och föraktar pga vår "svagsinta" humanism och "kraftlösa och auktoritetslösa" demokrati etc. Inte ens polisen får tala om var skåpet ska stå.
Rosengård är också mycket tätbefolkat och då är det ju inte så konstigt om de vill utöka sitt revir - pissa lite längre bort s.a.s.
De etniska svenskar som bor i områden som ligger i närheten av Rosengård måste väl uppleva situation som mycket obehaglig - Om inte hotfull till och med!
Men det finns hopp om lösning på problemet!!!
Alltfler svenska malmöbor flyttar ifrån sin egen stad och om högst tio år finns det säkert inte många svenskar kvar. Och ju färre svenskar och fler nysvenskar desto mer obehaglig/hotfullt blir det för de stackare som inte kunnat/velat flytta från sin hemstad. Och paniken att lämna Malmö - Sveriges Gazaremsa - ökar än mer för denna rest etniska svenskar som tvingas leva under sharialagar, böneutropare och allt annat blandkuturellt krimskrams.
På så vis får invandrarna, fr.a. islamisterna, det Lebensraum de önskar. Hela Malmö blir nysvenskt och blandkulturellt! (Med undantag för svensk kultur, men den finns ju inte har jag hört...)
Hur kommer den ploitiska adeln på Helgeandholmen att reagera? Jo, som vanligt - inte alls! Men Mona Muslim, Fredrik "Svenskhet är barbari" och Maud "Utlänningar byggde sverige" kommer att vara stolta över att deras blandkulturella experiment har gjort braksuccé i landets tredje storstad. Och Jens Orback kommer att säga ”så går det när man inte är snäll mot muslimerna”.

Robin Shadowes sa...

Om tio år kommer hela Sverige vara antingen ett muslimskt kalifat eller helt etniskt rensat från mussar.