fredag, maj 01, 2009

Lars Weiss är ett sumpdjur

Lars Weiss, som själv i princip fått beteckningen ”sumpdjur” kallar nu Sverigedemokraterna för ”sumpdjur”. I en artikel i DN med rubriken” Varning för sumpdjur” så skriver Weiss bl.a. så här.

Hur ogärna vi än vill – radions ”kaliber”-granskning visade att det på djupet av detta på ytan renborstade parti finns allehanda sumpdjur som trivs i gyttjan.

Nu är vi på riktigt hög och demokratisk nivå, nu när Weiss bedömer ett fullt demokratiskt och legitimt parti, då visar han upp sin kvällstidningsjournalistik. Weiss själv trivs definitivt inte i gyttjan. När hans skalbolagsaffärer granskades i samband med att han skulle få ett jobb som VD i SVT så hade i princip hela media-Sverige väntat att han skulle komma till vårt land för att försvara sig. Weiss trivdes dock så bra på sitt slott i Frankrike så han struntade i att komma till detta barbariska land. Varför skall man det när man kan sitta på sitt slott i Frankrike och dricka viner som en vanlig arbetare inte skulle ha råd att lukta på en gång. DU är ett sumpdjur Weiss, och din främsta förtjänst inom media är att du försämrat den enligt principer att ”Aftonbladsjournalistik” är den bästa journalistik i dagens samhälle. Vidare skriver Weiss så här i sin populistiska och tendiösa krönika.

Vem vet – Jan Björklund kanske måste upprepa Bengt Westerbergs manöver från en valnatt för snart två decennier sedan och på hösten 2010 trava ut ur en valstudio när Jimmie Åkesson släntrar in med ett vågmästargrin på läpparna?

Ja det är möjligt att så sker, men ärligt talat tror jag inte det. Samma trick fungerar sällan två gånger. Dessutom tror jag att Björklund faktiskt inser varför SD hela tiden vinner terräng, till skillnad mot dig Weiss. DU är ett sumpdjur Weiss, du slaktade ditt eget bolag och sålde det till halvkriminella människor för att kunna tjäna 1 miljoner kronor. Detta för att försäkra sig om en framtid som slottsherre i Frankrike, där du med den överlägsna min som betecknar den som från arbetarklassen lyckas höja sig till finare nivåer, kan avnjuta viner som t.o.m. franska bögar skulle göra allt för att få läppja på. Vill ni se ett äkta sumpdjur? Nåväl kolla denna länk. Vilket grin hade du på läpparna när du tjänade en miljon genom att slakta ett bolag?

Länk DN

10 kommentarer:

Milla sa...

Undrar lite lätt vad ett "sumpdjur" egentligen är?

Måste svida i alla dessa "perfekta" människor som aldrig gör fel, inte ens när det är uppenbart att dom gjort det, att det går bra för SD.

Robsten sa...

Det kommer att svida ännu mer när vi kommer in i riksdagen, det svider ännu mer om Björklund inte reser sig ur soffan. Jag är säker på att uppkomlingen aldrig satt sin fot i förorten där problemen finns.

Milla sa...

Tror inte att många av dessa "jag vet bäst-ni har fel"-människor ens kommit i närheten av problematiken, bortsett från vad dom läst & på sin höjd ett studiebesök i en förort. Inte heller lever dom under samma förutsättningar som majoriteten av svenska folket. Då är det lätt att tycka en massa svammel som är politiskt korrekt.

Anonym sa...

Bra att du skriver om den självgode slottsherrens smädestext.SD-folket är "som svininfluensan(...)sumpdjur som trivs i gyttjan" så kan man skriva om man lever i en skyddad värld dit inget av multikulturens problem når.Att DN tar in sån text gör att jag starkt lutar åt att säga upp mitt abonnemang med blaskan!/Marianne

Robsten sa...

SvD är ett snäpp bättre Marianne, jag förordar att du byter till SvD samt talar om varför. Speciellt Gudmundsson kan vara bra på SvD. ha en trevlig 1:maj.

Robsten sa...

""Bra att du skriver om den självgode slottsherrens smädestext.SD-folket är "som svininfluensan""

Jepp, och i artikeln ovan kommer lite fler balanserade och väl avvägda reaktioner på mogne herr Weiss.

Anonym sa...

Weiss är ännu en av dessa vidriga sossemyglare som skott sig på andras bekostnad. Slott i Frankrike - Fy f-n

Anonym sa...

Och Mååna talade inomhus i Lund och flera hundra fick inte komma in för att lyssna. Det buades en del bland dem som inte fick komma in. När talade en sosseledare inomhus på första maj senast?
Det kan inte skyllas på vädret, solen strålar från klarblå himmel.
rim

Anonym sa...

Det vore bra att veta hur en chef for media tanker. Weiss blev nastan SVT chef, han har varit nyhetschef for Aktuellt, han var programdirektor for TV4. Hans tankar och planer ar asiktsdiktatur. Tur att han inte blev SVT chef.

De ledande i media ar sa radikala och diktatoriska att de aldrig skulle tillata en minsta opposition till massinvandringsextremismen. Weiss avslojar sina tankar, bor utomlands, styr delar av media och ar en av de mest radikala extremisterna. Det finns ingen anledning att tro att de andra ledande figurerna i media skiljer sig fran honom.

Det underliga i deras agerande ar varfor de vill forstora och overfora Sverige till invandrare och muslimer medan de sjalva bor utomlands? Det maste vara att de aldrig kunde forverkliga en revolution i Sverige, detta ar deras nya metod att genomfora ett totalt raserande av landet, en revolution, Weiss och hans sumpdjursvanner ar pa god vag att lyckas. En orsak ar att man behaller statlig media, det ar det storsta hotet mot Sverige.

peter a

roberth sa...

Mycket bra skrivet!