söndag, maj 09, 2010

Stenkastning i Grekland och här

I en DN-artikel står det som rubrik ”Stenar mot Europa”. Sensmoralen är att Grekland genomdriver sina besparingar p.g.a. krav från det omgivande Europa. I samma tidning, DN står det om både bränder och stenkastning i Rosengård. Angående händelserna i Rosengård så står det dessutom om i SvD också.

Om nu upploppen i Grekland definieras som ”Stenar mot Europa”, vad definieras då bränderna och stenkastningen (mot brandmännen i vanlig ordning) i Rosengård? Jag kan tänka mig ”Stenar mot Sverige” eller något liknande. Det är väl dags nu att våra politiker åtminstone börjar prata om de multikulturella problem vi faktiskt uppenbart har.

Länk DN Grekland

Länk DN Rosengård

Länk SvD

6 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

En töntig rolig historia som det berättades om när jag var liten var den om dom tre vanartiga gossarna som blev inkallade till rektorn. Rektorn frågade den förste vad han hade hittat på. Jag har kastat sten i vattnet, svarade han. Det var ju inte så farligt, du kan gå igen. Så frågade han de andre det samma. Jag har också kastat sten i vattnet. Det var inte så farligt, du kan också gå. Så frågade han den tredje gossen samma sak. Gossen svarade, det är jag som är Sten!

Verkar som om det finns många som heter Sten nu för tiden. Skulle man kanske inte kunnat tro.

ddayperspective sa...

En sådan konsekvent beskrivning av media lär dröja ytterligare några mord, bränder och våldtäkter...

bombay sa...

Stenkastning i Sverige = stenar mot utanförskapet, som skapats av svenskarna och det svenska samhället pga att vi hatar människor från andra kulturer. Glöm aldrig det. Förresten är det Sveriges fel att det finns kackerlackor i Rosengård också.

Robin Shadowes sa...

Bombay, är du en indisk mussla som bedriver taqyyia här?
Utanförskapet är inskrivet i koranen.
Vill gärna se några bevis på att kackerlackorna är svenskarnas fel. Svenrkarna har turistat utomlands ända sedan 50-talets mitt och ändå har vi inte haft några problem med kackerlackor förrän på senare år. Nej du, kackerlackorna tar mohammedanerna med sig efter besök i hemländerna.

bombay sa...

@Robin Shadowes
Nej jag är svensk och sarkastisk.

p079mbw sa...

Hmmm, jag som trodde att kackerlackor var en omskrivning för den berikande massinvandringen.