tisdag, april 26, 2011

Den svåra konsten att behärska sig och vänta


Ett mycket grovt brott har ägt rum på Grimstaskolan i Upplands Väsby. En pojke i 15 års åldern blev utlurad via sms från klassrummet. Väl ute ur klassrummet så anfölls han och blev bland annat knivhuggen två gånger. Gärningen är ju mycket utstuderad och synnerligen grov. PI skriver självklart om brottet och två av gärningsmännen skall i alla fall ha namn som klingar misstänkt utländskt. 


Det är ju så att sådana brott är synnerligen ovanliga bland ungdomar som vi betecknar som helsvenskar, det kan vi inte komma ifrån. Jag kan inte komma ihåg något sådant fall där helsvenskar varit inblandade, inte med ett sådant modus operandi i alla fall. Däremot ser vi bland kommentarerna på PI att många har bilden fullständigt klar för sig. Någon skriver att brottet är ett utryck av rasism mot svenskar etc. Det kan mycket väl stämma, men vi VET faktiskt inte det ännu. Varför inte vänta med alla självsäkra slutsatser till vi vet mer? Om vi får veta mer vill säga. Annars får vi väl följa PI om nu historien tystas ned av övrig media. Det är förresten något vi inte heller vet ännu.


Det finns en risk med att hela tiden vara tvärsäker på varför och hur när endast väldigt lite information står till buds. Trovärdigheten minskar ju varje gång någon har fel och samma schablonmässiga tänkande som vi anklagar det politiska korrekta folket gör vi ju oss skyldiga till själva. Det är likadant med alla avancerade konspirationsteorier som florerar. Det sista jag hörde var att Hans Holmér låg bakom Palmemordet, väldigt trovärdigt! CIA låg bakom attackerna på World Trade Center är en annan populär teori. När någon riktig konspiration verkligen avslöjas är det väl ingen längre som tror på detta, det blir ju effekten.


En annan fråga är vilka straff dessa tonåringar kommer att erhålla som gjorde sig skyldiga till överfallet på Grimstaskolan. Jag har en känsla av att det är något som kommer få mig att förtvivlat ta mig för pannan. Och det är något jag redan VET, faktiskt. 

Länk PI

Länk SvD

Länk DN

7 kommentarer:

Robsten sa...

En Tim Hesselbom som nu sitter och pratar på TV2 Nyhetsbyrån sade att det var bra att SD kommit fram i Svensk politik!!?? Han har gett ett mycket politiskt korrekt intryck innan. Det kommer han att få skit för.

z999 sa...

Väl talat Robsten, mycket tänkvärt. Fast att Jimmie Åkesson och Tom Cruise är samma person är väl inget att tvivla över?

Robsten sa...

Va?? ALLA vet väl att Åkesson är Elvis son???

z999 sa...

:-)

Robin Shadowes sa...

Elvis bor numera i Älmhult. Det trodde jag att alla visste.

Stig sa...

Även om detta inte är ett rasistiskt brott eller hatbrott så har även denna grabb fått vara med och betala priset för den lovordade blandkulturen.
En besinningslös massinvandring har förvandlat det som på 80-talet kallades förorter till ghetton med laglösa desperados och gringos i gängbildningar i rena rama vilda västern-stil. Skjuter dom inte så hugger de med kniv eller bränner ner.
Alla våldsbrott och utomhus- gruppvåldtäckter begångna av invandrare mot svenskar anser jag vara indirekt, men ändå fullt medvetet, politiskt våld mot pursvenskar av de partier som regerat landet de senaste tre mandatpreioderna. Dessa tre mandatperioder har det varit uppenbart även för den mest PK-trogne allt negativt som massinvandring och blandkultur för med sig.
Även de mord som begåtts mot svenskar av invandrare under dessa tre mandatpreioder är politiska mord i blandkulturens namn. Våldtäckten och mordet på Elin Kranz förra året här i Göteborg var det sista mkt uppmärkssammade. Och fler kommer, tacka själva f…Reinfeldt för det.
I en rättvis värld hade Reinnfeldt och hans allianspolitruker tillsammans med Wetterstrand tvingats titta länge på bilderna av hennes skändade kropp i en skogsdunge i Biskopsgården ty de är minst lika skyldiga till brottet som gärningsmannen själv. Gärningsmannen var/är inte vid sina sinnes full bruk men den ursäkten har inte Reinnfeldt & c:o. Det var bara ett av flertalet politiska mord och detta sjuka samhällsexperiment kan tydligen inte kräva för stora offer, varken i antal eller i grovhet innan de säger stopp på importerad brottslighet och galenskap från MENA-länderna.


Reinfeldt och hans anhang måste lida av en sorts politisk empatistörning och multikulti-fanatism som kan se en sådan här bild utan att varken känna sin egen skuld i det och dra i invandringsbromsen:

http://snaphanen.dk/2011/03/30/elin-krantz-et-offer-for-svenske-politikeres-fremmedpolitik/

Lille Kurt! sa...

Straff?
Möjligtvis "två usch och fy åtföljt av fyra ajabaja"!