torsdag, juni 07, 2007

Rätt domslut av HD, tack

Tack så hemskt mycket HD, ni fattade rätt domslut att utvisa en fembarnsfar på livstid. Personen i fråga var redan dömd till utvisning tidigare och har trots detta vistats i landet och gjort sig skyldig till grov brottslighet. Senaste brottet var enligt SvD våldtäkt, mannen har också en diger lista av grova brott bakom sig och har enligt SvD och HD inga tankar på att ändra sin livsföring. Det var ju bra att mannen inte lurade i HD att han tänkte ändra sin livsföring, det hade säkert varit mycket lätt gjort, vi svenskar envisas med att vara bäst i världen på att bli lurade och vi måste tvunget ligga i absoluta topp vad gäller blåögd naivitet.

Så här står det i SvD,

- Han är dömd till utvisning två gånger tidigare, men har ändå kommit tillbaka och har vistats här illegalt de senaste tolv åren. Hans kriminalregister är omfattande. Han är dömd för bland annat grovt narkotikabrott och varusmuggling, misshandel, olaga hot, försök till våldtäkt och övergrepp i rättssak.

Vad jag inte förstår är att HD ens behöver döma han till utvisning, han ÄR ju REDAN dömd till detta, gäller inte dessa domar om man begår nya brott? Är man så brottsbelastad som denna man spelar det ingen roll om han har hundra barn, han skall ovillkorligen utvisas. Helst skulle vi också skärpa gränsbevakningen också så att det inte är så lätt att bara resa in fastän man är utvisad. Dessutom skulle kontrollerna utökas inom landets gränser så inga utvisade människor visats här. En än gång, tack HD!

Länk SvD


ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

1 kommentar:

Anonym sa...

Utvisningen verkställes lämpligen genom att polisen dumpar hans döda kropp på tröskeln till den tunisiska ambassaden.