söndag, september 02, 2007

Vikten av kunskap
Jag säger som Alexandersson, läs på för fan innan ni kränker oss svenskar genom att bränna vår nationalsymbol. Sedan väntar jag på skarpa uttalanden från vår regering p.g.a. den kränkning vi svenskar blivit utsatta för genom flaggbränning och andra vansinniga aktioner.

9 kommentarer:

Viking sa...

And also green is the color of islam, so it's even more devastating that they chose THAT color when they claim to burn a Swedish flag!

I agree completely with this post.

Anonym sa...

Inte nog med att ca 40% av dessa högt stående muslimer anses vara analfabeter, färgblindhet lär uppenbarligen också vara ett problem, men vad annat är att vänta efter drygt 1400år av kusingiften!

Viking sa...

The most devestating of all would be if they think that Muhammed is painted on our flag and burn it...

I wonder what Billstrom and Bildt are doing in Baghdad. Are Billström going to imcrease the Swedish immigrants? Are they going to create a new nation, Swediraq? It wouldn't be that big change.

Now a security company (in 110 countries, among them Sweden) claims that Baghdad is more safe than Stockholm. So I wonder why Bildt and Billstrom had extra security guards in the capitol of Iraq... (Aftonbladet)

Viking sa...

"increase" and "immigration" I meant.

I'm just a innocent Viking...

Grue sa...

Den gröngula flaggan sprider sig som en löpeld bland flashbacks avatarer.:)

Robsten sa...

Ha, ha! undrar vilken som är den VERKLIGA kränkningen av det muslimska brödrarfolken.

nickersson sa...

Inte fan kränkte de då mig. Folk som bryr sig om en bit tyg borde kanske kolla upp om det inte finns andra saker de kan syssla med för att få lite mening med livet...

z999 sa...

Nickersson:
"Inte fan kränkte de då mig. Folk som bryr sig om en bit tyg borde kanske kolla upp om det inte finns andra saker de kan syssla med för att få lite mening med livet..."

Det får den mening som vi ger det. Testa att gå omkring med en armbindel med hakkors på och hävda sedan i påföljande rättegång samma som du skriver här om svenska flaggan.

...och sen var det tydligen papper de hade målat med kritor på och ingen riktig flagga. Uppeldandet av dockan föreställande islamofilen reinfeldt var väl ganska kul annars?

Robsten sa...

"Inte fan kränkte de då mig. Folk som bryr sig om en bit tyg borde kanske kolla upp om det inte finns andra saker de kan syssla med för att få lite mening med livet..."

Men VI kränker hela nationer när en barnteckning publiceras i en lokaltidning som absolut ingen har hört talas om utanför våra gränser. Så vad borde då människor i dessa länder kolla upp?