onsdag, december 12, 2007

Vad sysslar DN med?

De för oss bloggare så viktiga Twinglylänkarna under tidningarnas artiklar med länkar till bloggar som skrivit om den aktuella artikeln har försvunnit från DN. Det kan vara något tillfälligt tekniskt strul eller något annat tillfälligt men nu har de varit borta i några dagar. Min egen blogg och andra har ibland sablat DN:s artiklar jäms med fotknölarna, det är fakta. Har det månne blivit för mycket för journalisterna eller redaktionen på DN? Anser de sig ha monopol på information eller att forma politiska åsikter och analyser? Det kan de i så fall glömma, bloggarna är här för att stanna. Vi tänker fortsätta att skriva vad vi tycker, vi tänker fortsätta att ge vår bild av verkligheten. Fuck you ni journalister på DN, jag tänker fortsätta att tycka tvärt emot vad ni tycker, skriva tvärt emot vad ni skriver, det är ett löfte.

Jag föreslår att vi bloggare gemensamt slutar läsa DN och går över till SvD om DN fortsätter att strunta i Twinglylänkarna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

med stöd av detta http://gruegranskar.blogspot.com/2007/12/dn-r-en-blaska.html så tycker jag alla ska sluta läsa DN ö.h.t

Grue sa...

Ja, det är jävligt märkligt. Jinge ringde dom förut:

http://jinge.se/index.php/allmant/diarrelankning-och-trogstartat-twinglydn-och-bpaftonbladet.htm

Verkar som att dom inte slutat men att dom samtidigt inte är särskilt intresserade av att det ska flyta på bra. Hade dom varit det hade dom fixat det för länge sen.

Kul att du uppmärksammar min artikel, anonym! Ja, DN är en riktig blaska. SvD är inte jättebra men bättre iaf.

Robsten sa...

Tack fröken Sverige. Ser att min blogg är nämnd, det blir en liten blänkare.

Fröken Sverige sa...

Ja, idag fick vi mycket gratisreklam. Hoppas de sprider tidningen till många.

Jag vet det finns många där ute i stugorna som väntar på chansen att få säga: "Puh, så skönt! Det finns fler som ifrågasätter och kritiserar samma saker som jag"

Bring it on, Expo!! Tiden kan bara gå för långsamt nu...när klockan är fem i tolv..

:-)

/FS

Weine Berg sa...

Ja, klart att gammelmedia känner sig hotade av oss bloggare. Blir spännande att se deras sista dödsryckningar...