onsdag, december 12, 2007

Robsten blogg nämns hos Expo

Yes! Nu nämns denna blogg i en trycksak från Expo. Sannolikt har denna blogg länge funnits med i Expos arkiv. Robsten blogg nämns som "invandringskritisk". Det stämmer delvis. Jag är inte kritisk mot invandrare i sig men den vansinniga flyktingpolitik som svenska politiker driver, det är min demokratiska rätt att tycka så.

Så här står det i Expo:s trycksak.

"Drivs av de två invandringskritiska bloggarna "Grue" och "Robsten". Menar att politiker och media medvetet viker sig för islams företrädare"

Ja utan tvekan gjorde de det. Det tycker massvis med människor, inte bara människor som delar min politiska uppfattning. En bloggare och liberal som Henrik Alexandersson tyckte också att politiker och media vek ner sig för "islams företrädare", hittade ett par artiklar av honom här och här. Skall ni inte lista liberalen Alexandersson också?
I själva verket lade sig media och många politiker platt för de klumpiga hot som "islams företrädare" kom med från vissa länder. Har man inte förmåga att de detta lider man förmodligen av någon form av förståndshandikapp, så tydligt var det.
Jag berömde förövrigt Reinfeldt i ett svagt ögonblick, här kan ni läsa om det, nästan så jag skäms. Jag skrev ett antal artiklar under den tiden rondellhundarna var på tapeten, här skrev jag hur "islams företrädare" mordhotat svenska chefredaktörer. Vad tycker ni om det Daniel Poohl som listat denna blogg? Är det helt OK tycker du?

Här skriver jag om hur Vilks blev refuserad på en konstskola, men det är kanske bara jag som hittar på, eller vad säger du Poohl? Minsta kritik mot islam renderar en plats i Expos arkiv förmodligen, om man inte är en erkänd liberal som Alexandersson. Det ni sysslar med Poohl är exakt samma sak som man gjorde i Sovjet, åsiktsregistrering, förföljelse av människor som inte tycker som ni. I got news for you Daniel, jag kommer aldrig tycka som du, dina åsikter äcklar mig och det är min förbannade demokratiska rätt att tycka så.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Expo äclar mig också med sina häxjakter av oliktänkande, de hör med sina åsikter hemma på historiens skräphög. Jag har en MYCKET stark känsla av att de kommer att bli väldigt besvikna i valet 2010. Att i deras ögon ett "rasistisk" och "främlingsfientligt" parti når framgångar i ett demokratiskt val får de mycket svårt att hantera.

Anonym sa...

Hur kokar man soppa på spik?
- Fråga dem som jobbar på Expo!

Det är märkligt vilka artiklar de kan få ihop på Expo, de verkar mest vara experter på konspirationsteorier om de nu ska klassificeas som något.

Mvh J

nm08 sa...

Expo och flera andra 08-gäng tappar positioner på Nätet. Deras kompisar lyckades inte speciellt bra med marknadsföringen i Salem, där slödder och mordbrännare möttes av värdighet och hjärta.

I snart varenda artikel som handlar om invandring länkas till det en invandrakritisk bloggare.

Att försöka köra igång en häxprocess är de sista tafatta dödssuckarna från 08-Expo, tror jag.

Kör på, öka takten, var konkret, tydllig, aggreseiv, allt fler är på väg att vakna.

Marthin sa...

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera Robsten..!

Magnus sa...

Expo hänger nu ut hederliga människor, som de blandar med bl a diverse nazistgrupper, allt för att tysta all diskussion rörande islamisk segregation och enklavisering. (Något som i Frankrike diskuteras öppet över hela den politiska skalan; generellt doskuteras det mer i länder med en hög andel muslimer och även förbud mot slöja, repatriering vid brott och liknande är i de länderna legitimt i alla rpolitiska och religiösa kretsar; möjligen undantaget UK, dom dock ännu "bara" har cirka 3 procent muslimer).

Det Expo sysslar med är alltså ren McCarthyism, och jag undrar om de inte skulle kunna polisamnmälas för förtal eller liknande.

UltraV:s värld sa...

Det har redan skrivits bra kommentarer här och jag beklagar att det är rasism då en svensk person talar om hur det ser ut. Men då muslimer protesterar mot samma fenomen, då kanske det är mer accepterat? Jag beklagar att man är så enögd på Expo och har rätten att vara de enda som får använda sig av generaliseringar för att belysa fenomen i vårt svenska samhälle.
Vi kvinnor som möter dessa misshandlade muslimska kvinnorna och barnen och får slita för deras rättsäkerhet utan ett öre betalt, vi är förmodligen också rasister.
Vi som fasar för att sharialagarna ska komma att finnas med i den svenska lagstiftningen då rättsäkerheten redan är skör för kvinnor och barn som det är, är vi rasister Expo? De muslimska kvinnorna som ringer och vädjar om stöd, de förbannar oss för att vi inte arbetar mer mot denna lagens inofficiella funktion som den har i Sverige, men då vi lyfter upp detta i ljuset, då är vi rasister. Jag blir så förbannad och less på detta att jag undrar hur mycket jag ska orka. Jag och mina kollegor som sliter dag efter dag med utsatta kvinnor och barn, inklusive invandrade kvinnor och barn.
Vi måste tala mer om utsattheten och konsekvenserna av islam!

Robsten sa...

Tack Martin, jag känner mig också hedrad av Expos listning. Tack för övriga kommentarer också.

z999 sa...

Daniel pol var faktiskt den första antirasist som jag träffade på som försvarade gruppvåldtäkter genom att förringa det först kända exemplet i Rissne som hade blivit nedtystat om inte SD hade dragit upp det. Jag hade en mindre mailkontakt med daniel som slutade när han inte kunde försvara de antirasistiska åsikterna längre (vem kan det?). Han drog någon desperat skröna om att svenskar under Karl XII:e hade begått någon gruppvåldtäkt i Ryssland.
Ganska kul om man har en makaber humor, men daniel yttarde detta på fullt allvar.

Några höjdare på expos sida-
Beskrivningen av salemdemonstrationen 2003 som var en de mest våldsamma (från vänsterns håll som vanligt förståss). Expo ansåg att media skulle ha struntat i de våldsamma situationerna som salemborna blev utsatta för och istället fokusera på att marschen med 1200 personer var den största nazi-marschen i modern tid.

Nästa höjdare är där stig larsson försvarar våldtäkten i Rissne och uppmanar folk att blunda för en del väldigt uppenbara orsaker. Offret är bara en bricka i ett spel för stig i den artikeln men det var han helt blind för (stig är numera död). Jag varnar känsliga läsare eftersom expo är kallsinniga till offret på ett mycket otäckt sätt.

Det finns många fler exempel hos expo som för tankarna till CMR. Expos definition av en nazist är att om du talar med en nazist så är du en nazist.

En annan kul atikel är från när James Whait blev mördad av antirasister i sollentuna. James Whait var inte organiserad nationalist, men hans klädstil räckte. Expo anser att mord är en privatsak och någon marsch för att utnyttja det som skedde är bara usch och fy. I sorgemarschen som följde så gick en sverigedeomkrat, marschen utlystes på bara ett par dagar och majoriteten av deltagarna var såna som kände James Whait (mer eller mindre, en massa chockade barn i skolåldern som inte såg lika lätt på mordet som expo). Expo utnyttjade situationen och pekade ut sverigedemokraten, och varför inte? Visserligen var det rätt tunnsått med nazister, men i alla fall. Föräldrarna till James fick komma rikligt till tals i media i utbyte mot att de tog avstånd från de "främlingsfientliga", inget svårt val för dom eftersom James inte var organiserad någonstans och några tydligare påtryckningar behövdes inte.

Expo fungerar som hänt i veckan för antirasister och finansieras delvis genom stödprenumerationer från riksdagen och är antagligen sveriges minst lästa tidning. Skillnaden mot hänt i veckan (som heter något annat numera) är att expo kan förtala folk utan att det leder till några påföljder.

Expo promotade en bok som pekar ut folk, som numera är döda, som nazister under ww2. Jan Guillou dömde ut detta i en artikel aftonbladet som jag tyvärr inte kan länka eftersom man måste vara plus-kund på ab för det.

Robsten sa...

Tack för en initierad kommentar Z ;-)

Weine Berg sa...

Jaså du har kvalat in i Expos åsiktsregister, Robsten? Nu ser jag förvisso att min blogg också är med i den publikationen du nämnde... Det står att jag hävdar att vi måste välja mellan islam och yttrandefrihet. Det stämmer, för islam kan inte leva fredligt med yttrandefrihet då yttrnadefriheten kränker det de tror på...

Weine Berg sa...

Är det bra reklam? de skriver ut våra bloggadresser vilket är bra, men samtidigt går ju tidningarna bara till kommunister och anarkister. Eller vad tror ni?

rim sa...

Jag grattar alla till denna expo exponering

Röven sa...

Angående Islam

Vi har lagstadgad religionsfrihet här i landet. Problemet med islam är att det inte går att lämna den religionen. Beroende på vilken islamsk schattering man tillhör är repressalier och straff olika, men dödsdom kan utfärdas som mot Rushdie. I Sverige har väl inte någon sådan utfärdats ännu, men det förekommer hotfulla hembesök med frågor om varför man inte varit i moskéen t.ex. Ingen avfälling i Sverige vågar använda sin lagstadgade yttrandefrihet och berätta detta av rädsla för repressalier. Hur ska vi få invandrare med islamsk tro att acceptera våra lagar och även konventionen om mänskliga rättigheter?