lördag, augusti 16, 2008

Otroligaste jag har sett i idrottssammanhang

Ja, 100 metersfinal med en hel del av världens bästa löpare på startlinjen, det är läge för alla löpare att vara en smula spända. En löpare var helt avspänd, Usain Bolt. Starten går och Bolt drar ifrån något fruktansvärt, alla de andra löparna blir plötsligt långt efter. När han närmare sig mål släpper han ut armarna och springer AVSTANNANDE i mål, på 9.69. Jag tar det en gång till, Bolt springer AVSTANNANDE lekande i mål på nytt världsrekordet 9.69. Det skall inte gå helt enkelt, det är omöjligt, ändå gjorde han just det. Jag kanske drömmer, det har kanske inte hänt i verkligheten. När jag vaknar kanske den riktiga finalen går.

Länk DN

Länk SvD

11 kommentarer:

Allsvensken sa...

"Det skall inte gå helt enkelt, det är omöjligt, ändå gjorde han just det."

Nej, det gör det heller inte, om man inte har...

Ja, lista ut det själv.

Anonym sa...

Mycket sport här nu. För mycket sport. Ointressant. Får stryka den här bloggen.

Robsten sa...

Yes, det blev lite sport här under OS. Såg förresten att jag publicerat 1083 artiklar på denna blogg, några av Grue. Undrar hur många som handlar om sport av dessa?

Anonym sa...

Ingen aning men det är för många om sport.

Anonym sa...

Skönt med lite sport i bloggen tycker jag. Förmycket politik annars :-)

Anonym sa...

Hmm... Undrar just vilket dopingpreparat den löparen gjorde reklam för.

Chrille sa...

Kan bara hålla med övriga postare. Sist någon var så överlägsen övriga löpare hette han Ben Johnson. Tyvärr, frågan är inte OM Bolt är dopad utan OM man upptäcker det.

Robsten sa...

Men då kommer ju frågan om det går att ta 8 guld i simning utan att dopa sig? Jag tror det faktiskt kan vara så att båda är odopade, men det vet vi ju inget om än så länge.

J sa...

OK att Phelps har en perfekt byggd kropp för simning, är otroligt vältränad och en otroligt duktig simmare...men hur f-n lyckas han återhämta sig? 8 finaler, plus semi (och kval, inte på alla iofs) - och det på en och en halv vecka... Känns osannolikt!?

Anonym sa...

Phelps intar 12 000 kcal om dagen. Ändå vem tror han är helt ren? Bolt är dopad!!!Liksom 90% av alla världssprinters
Roberth Ström

Anonym sa...

Jag tror i alla fall att Phelps är vältränad och är en duktig simmare.