lördag, juli 18, 2009

Kan klottrarna kopplas till Revolutionär Front?

En man blev knivhuggen när han påtalade det olämpliga i att klottra för två personer utanför Alviks tunnelbanestation. Polisen hittade lägenheten dit gärningsmännen flydde, i denna lägenhet befann sig två andra personer. En av dessa personer är en av kvinnorna som stått åtalade för den grova misshandeln av Martin Kinnunen och hans flickvän.

I lägenheten dit gärningsmännen flydde och som också den åtalade kvinnan befann sig i, hittade polisen knivar och skjutjärn. Det är inget långtgående antagande att samtliga inblandade personer har kopplingar till RF. Det innebär att denna grupp även har skjutvapen i sin vapenarsenal. Debattörer från vänsterkanten har hela tiden framhävt skillnaden mellan de högerextrema grupperna och vänstergrupperna, skillnaden skall enligt dessa debattörer vara att de autonoma grupperna inte har skjutvapen i sin arsenal. Detta är alltså något som inte längre gäller.

Om nu en av dessa autonoma grupper även har skjutvapen i sin vapenarsenal, är det verkligen dags att politikerna som styr detta land tar dessa grupper och det politiska våld de utför på allvar och vidtar kraftåtgärder . Vi har inte märkt att någon etablerad politiker, möjligen Sabuni undantagen, har ställt sig upp och markerat mot detta våld. Inte heller har någon av regeringens medlemmar aviserat några krafttag mot detta hot mot vår demokrati.

Länk DN

10 kommentarer:

LP sa...

"skjutjärn"!?

He he, på min ära. Som en gammal gansterfilm.

Anonym sa...

Ohhh,,,,.

Rebeca Roos, denna oskyldiga nymf, som har hamnat i dåligt umgänge igen!
Vad gör "morsan", tro?
Vi skyller på " nassarna" och "ultra-höger, som lurat in, Sveriges svar på Ulrike Meinhof i Bader Meinhof-ligan, i "vänster-exkrementernas" fantastiska värld!
Det hela är ju ett stort "övertramp", från Sveriges "höger-riksdag", på fria och fredsälskande krafter i Sverige!
"Morsan" har ju alltid drömt om, att efterlikna Ulrike Meinhof men aldrig riktigt vågat, så nu har den naiva dottern övertagit "morsans drömroll"!

MS sa...

Mamma Roos får väl sätta upp en dansföreställning om hennes oskyldiga nyponros till dotter. Låt mig gissa att den kommer innehålla bongotrummor, rökelser, en bild på Che Guevara, damer med hennafärgat hår, knutna nävar, ett överkorsat hakkors och batikmönstrade långklänningar.

Det är dags att skärpa lagen när det gäller brott som begås av politiska extremrörelser. Det går inte att ha grupper som springer runt och förstör egendom och misshandlar folk med en annan politisk åsikt om man vill ha ett fungerande samhälle. Återigen så är det dom vänsterextrema som utmärker sig och det kommer det vara så länge 68-vänstern lever och har hälsan. Tyvärr så verkar det som dom har spridit sitt gift vidare till sina barn också.

Robsten sa...

Håller med föregående talare, men vi vet inte att det var Roos som fefann sig i lägenheten. Möjligen kan man dra vissa slutsatser angående den uppgivna åldern, men jag skulle nog dra mig för det på detta stadium.

Mikael sa...

Enligt politiskt inkorrekt så
var det Rebecka Roos som befann sig
i lägenheten:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/07/17/misshandlande-klottrare-hade-vapengomma-rebecka-roos-gripen-atalad-for-sd-overfallet/

För övrigt heter det Revolutionär Front inte Revolutioner Front.

Se till att ändra det.

Annars så ska du ha tack för en bra
artikel!

Milla sa...

Ja du Robsten, blir man förvånad egentligen? Detta har man ju kunnat ana, bara bevisen som har fattats. Men nu så kanske det händer nåt..Bör göra det innan någon blir dödad.

Tycker du får till det väldigt bra i vanlig ordning. Tror jag ska läsa på lite mer om Revolutioner Front..

Robsten sa...

Skall nog hete revolutionär front ;-)

z999 sa...

Anna-Lena Lodenius har ju uppe ämnet politiskt våld just nu på sin blogg och är förvänad på reaktionen när hon öht nämner politiskt våld från vänstern. "Tidningen" expo är ju ett superexempel på aggresiva reaktioner om någon vågar sig på tilltaget att ens försöka granska vänsterns våld, alltså det som Anna Lena förvånas över.

Jonny sa...

Alla de tappra och moraliskt högtstående vänsterextremisterna nu namngivna:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/07/20/knivoverfallet-alvik-vansterextremisterna-fran-revolutionara-front­en-namngivna/

Milla sa...

"Skall nog hete revolutionär front ;-)"

Antar det var till mig..Vet också det, men nåt drev mig till att slinta ;-)