måndag, augusti 10, 2009

Ytterligare 10 framtida röster

Tre män rånade 10 ungdomar i Täby under söndagskvällen. Ganska bra ackord på en kväll kan man tycka. Ytterligare 10 ungdomar som i framtiden kommer att vända de nuvarande riksdagspartierna ryggen och rösta ”systemkritiskt”. Fattas bara att någon av gärningsmännen visar sig vara utländsk medborgare och ändå slipper utvisning så är röstvärvningen fullbordad. Vänder politikerna folket ryggen så lär folket till slut vända politikerna ryggen. Nu vet vi inte vilka gärningsmännen är ännu, det är bäst att tillägga. I vilket fall skall de inte gå lösa bland vanliga samhällsmedborgare.

Kan vi tipsa presumtiva gärningsmän att ungdomarna i Danderyd och Lidingö har väldigt häftiga mobiler och andra prylar? Andelen som röstar på de nuvarande riskdagspartierna är lite för hög i dessa områden. En välriktad kampanj från initiativrika kickers kan med tiden åtgärda detta missförhållande.

Länk SvD

2 kommentarer:

Olle sa...

Eller varför inte Södermalm?

"1 259 journalister trängs på Södermalm, medan det i Rosengård bor sju och i Angered tio."

http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.1628660/sakine-madon-journalisterna-lever-i-samma-kvarter

Robsten sa...

Ja varför inte...För tydlighetens skull. jag vill absolut inte propagera för brott eller våld överhuvudtaget, naturligtvis. Men jag blir så förbannad på att de i vissa områden skyfflar problemen åt annat håll, samtidigt så röstar de på partier som tydligen håller dem om ryggen lokalt, men håller en helt annan profil på riksnivå.