fredag, november 13, 2009

Svenska folket har tvingats på en immigrationspolitik som den inte vill ha

Enligt en artikel i SvD så rapporteras det att kommuner kan tvingas att ta emot ”flyktingar” i framtiden. Bakgrunden är kalabaliken i Vellinge de senaste dagarna. Så här står det i SvD

Av landets 290 kommuner har endast 103 avtal med Migrationsverket. Just nu väntar över 500 barn på att få någonstans att bo och nu har riksdagsmännen tröttnat.


Riksdagsmännen har tröttnat, men det kanske svenska folket också gör en dag, vilket jag hoppas. Riksdagsmännen har inte folkligt mandat för sin politik, inte ens landets kommunpolitiker stöder nuvarande politik. Vidare så står det så här i artikeln.

Vi har sett till att det är rena ekonomiska vinsten. Vi har vädjat till humaniteten, det goda hjärtat, till samhällsansvaret. Mitt personliga tålamod med kommunerna är slut, säger Fredrick Federley, Centerpartiets migrationspolitiska talesperson till SvD.


Federley är ett politiskt skämt, folk ute i stugorna skrattar åt honom när han deklarerar att hans personliga tålamod är slut. Till sist så uttalar sig Ulf Nilsson FP, här i i artikeln.

Kommunerna är en del av Sverige och kan inte driva en egen flyktingpolitik


Men riksdag och regering kan föra en politik utan folkligt stöd? Skall inte riksdag och regering representera folket? Men det skulle vara helt i linje med den förda politiken de sista decennierna om regeringen (inte riksdagen egentligen) tvingade på kommunerna sin politik mot deras vilja. I själva verket har människorna i vårt land tvingats på en immigrationspolitik som saknar folkligt stöd. Båda de politiska blocken i vårt land har haft ungefär samma immigrationspolitik, det har inte inneburit något val för människor på valdagen. Ingen har heller blivit tillfrågad om vilken immigrationspolitik vi skall ha.

Det har genomförts undersökningar rörande det folkliga stödet för nuvarande flyktingpolitik. Ungefär 40 procent av vårt folk är emot nuvarande immigrationspolitik, det varierar ju lite från undersökning till undersökning. Då skall vi ha klart för oss att frågorna varit mycket klurigt utformade. Dessutom har vi haft en massiv mediekampanj för vår nuvarande politik. Det skulle vara som om vi hade en folkomröstning för euron och JA-sidan skulle få 98 procent av resurserna. Trots den massiva propagandan och den nästan hotfulla attityden mot de som inte tycker rätt så är alltså minst 40 procent emot nuvarande immigrationspolitik.

Länk SvD

19 kommentarer:

Marthin sa...

Det är inget chockerande alls med detta, ty nu har det inträffat; exakt det som sagts i diskussioner sedan flera år, och förmodligen hörde man - lite varstans runt om i Sverige - ljudet av rasslande poletter som trillade ned.

Men vi kan väl ta det en gång till eftersom det blivit så övertydligt:

+++ Om massinvandringen forsätter,
=== finnes ingen stad i Sverige som slipper undan.

Enkelt.

Tvångsmottagning är ett helt naturligt nästa steg, och helt i linje med enda möjliga utfall av ett läge där riksdagens partier till 100% har lika perspektiv samt motiv med massinvandringen. Perspektivet är att den har varit och fortsatt är utvecklande, berikande osv osv; och med nuvarande riksdagsledamöters verklighetsuppfattning lär "Halleluja" skandera i kammaren precis innan Ja-knappen trycks i bott till förslag om tvångsmottagning.

Sedan hamnar det på lokalpolitikerns bord att försöka etablera samband mellan Sanning och Verklighet; och här känns Halleluja-falangen igen kanske främst på Reepalu från överslagskommunen som icke ser några konstigheter med att lagstifta om "det gemensamma solidariska ansvaret" man anser sig ha tagit så mycket av. Men,

det är också här man högst troligt även kommer att kunna skönja en brytning; ty där finnes flera exempel på lokalpampar vilka sedan upptrappningen under 90-talet börjat streta då deras ansvarsområde varit på god väg i resan att transformeras till överslagskommun.

Media kommer att tillsammans med mer eller mindre namnkunniga tyckare, så kallade experter, samt riksdagsledamöter under en tid framöver att driva kampanjliknande samtal på morgonsoffor, ledarsidor samt debattsidor; allt för att normalisera läget inför Lag om Tvångsmottagning.

Om det sedan skickar väljare tur och retur till Absurdum återstår att se.

Tredje söndagen i september.

Anonym sa...

Jag kan inte få ihop Sverigedemokraternas opinionssiffror med vad jag läser av kommentarer på olika tidningar och debattsidor. Idag t.ex så "millade" 72% på Newsmill att de blev glada av "Vellingerasismen". I Aftonbladet svarade 9 av 10 att det var fel att tvinga på en kommun flyktingar, tills Aftonbladet blev tvugna att ersätta frågan med den mer kluriga "Bör svenska kommuner ta lika stort ansvar för flyktingar?" Motståndet mot massinvandringen är enormt. Ingen fråga har enat svenskarna lika starkt sedan Stockholms blodbad.

Anonym sa...

"Ungefär 40 procent av vårt folk är emot nuvarande immigrationspolitik, det varierar ju lite från undersökning till undersökning"

Det finns ett inbyggt systemfel i sådana undersökningar. Vårt folk är nämligen inte alltid vårt folk. Det finns ingen anledning att tro annat än att invandrarna själva är positiva till invandringen i betydligt högre grad än svenskarna. Alltså blir alla undersökningar som inte skiljer på invandrare och svenskar helt missvisande, i varje fall när det gäller frågor om just invandringen och dess konsekvenser.

Anonym sa...

Enda sättet att visa sitt missnöje med detta tillstånd är vid valurnorna 2010 !

Det kan klagas och diskuteras i all oändlighet. Men ytterst är det endast en massiv opinion i valsammanhang som kommer att ha någon betydelse.

Anonym sa...

Federlay är en skjukt äcklig varelse.

Skogman.

lasse sa...

Dramaturgin är mycket enkel och innebär i media utmåla befolkningen i Vellinge som, nazister, rasister och allmänt främlingsfientliga. Detta tryfferas med bilder av en och annan medelålders lönnfet moderat man som får vara skurken i dramat (extra plus om han ler på bilden!).
Mot den bilden frammanas små mjälla barn som flytt undan krig och förtryck och som förgäves knackar på de golfspelande moderaternas dörr och bara vill få lite värme och vips, så är dramat igång.

Vem kan värja sig mot den här bilden? Många kan det tydligen inte, åtminstone om man får döma av tidningarnas insändarsidor där hatet mot människorna i Vellinge når i klass med det som kolporterades ut i Der Stürmer.

Den här kampanjen är bland det äckligaste jag sett i svenska tidningar.

Robsten sa...

Håller med Lasse här. Maila gärna politikerna i Vellinge med uppmuntran och en klapp på axeln.

MS sa...

@Anonym. Är det du som skrivt alla tre inlägg (ej Anonym Skogman)? Kan du inte bara skriva Nisse eller något så man kan skilja på inläggen. Robsten ser kanske att det är samma mailadress men det gör inte vi andra. Tack!

Till sakfrågan. Det beror också på vilka man frågar. Det redovisas hur rösterna fördelas i varje stadsdel så om man siktar in sig på områden där Mp och V är starka så får man överhängande positiva siffror, dvs ur PK-elitens synpunkt .


@Lasse

Vellinge har ju alltid varit ett rött skynke för vänstermedia så jag gissar att många myser lite extra på redaktionerna nu när man "får" lov att kalla Vellingeborna precis vad som helst. Vellinge ligger tillräckligt långt från Rosenbad för att invånarna som är motståndare till detta "barn"hem ska vara ett lovligt byte. Djursholm och Äppelviken vågar dom sig inte på då deras chefer och många makthavare och intervjuobjekt bor där. Visst är det en enklel dramaturgi. Lite överklassförakt blandat med lite skånsk "Sjöbo-anda" så går vänsternissarna i spinn. Någon liten tossa skrev någon artikel där hon hävdar att många lämnar Vellinge p g a "rasismen". För det första så flyttar flera till Vellinge än från. För det andra så vad bygger hon detta på? Har hon personligen frågat dom som flyttat?För det tredje så "glömde" hon skriva att hon själv vuxit upp där och nu bor i Sthlm's innerstad. Hade hon flyttat till Rosengård eller Rinkeby så hade hon haft lite mera cred i mina ögon. Nu är hon bara en i mängden av bortslämda överklassungar med för mycket fritid som leker idealister och världsförbättrare men som i all hemlighet ser ner på sina nya polare in the hood!

@ Robsten

Mail till Vellinge på gång. Dom ska veta att dom har folket bakom sig i denna fråga. Snart är väl Reinfeldt's lakejer där för att tala allvar med kommunalrådet.

Hm sa...

Jag skrev inlägget om systemfel i undersökningar. Glömde signum. Vore dock bra om kommentarerna numrerades eller om tiden angavs. Lättare då att kommenterara kommentarer!

Stone sa...

Centerpartister och övriga har fått nog av Federley. Ena dagen gråter han i riksdagen och andra kvällar är han ute och transar.

MS sa...

@Stone

Enligt någon skvallerblaska så är Fröken Federley den mesta vimmlaren i Sthlm. Det säger inte lite. Maken till mediak*t politiker finns det och mitt personliga tålamod med honom har tagit slut för längesedan!

Tobbe sa...

Att kritisera Vellinges ovilja till invandrare handlar inte om omsorgen för några såkallade flyktingbarn. Det här handlar om att Vellingeborna har utmanat den politiska makten i det mångkulturella idékomplexet. Sett från maktens korridorer är Vellingeborna reaktionära bakåtsträvare som har fått för sig att de kan kontrollera sitt eget territorium. Om fler svenskar får samma idé, så faller hela det mångkulturella teoribygget som ett korthus. Så här gäller det för makten att statuera exempel och ta i med hårdhanskarna mot Vellinges villaägare.

Robsten sa...

@Marthin
Din analys kan mycket väl stämma

Robsten sa...

@Anonym

""Jag kan inte få ihop Sverigedemokraternas opinionssiffror med vad jag läser av kommentarer på olika tidningar och debattsidor.""

har samma problem faktiskt, är nästan förvånad vilken massiv motvilja mot det påbjudna som uppträder bland kommentarerna ibland.

Robsten sa...

@Anonym

"Det finns ett inbyggt systemfel i sådana undersökningar"

Det var det jag ville säga också, men var nog otydlig därvidlag.

Robsten sa...

@Lasse

Håller fullständigt med Lasse. Vi bör alla dra blanka vapen mot denna kampanj mot Vellingepolitikerna.

Robsten sa...

@MS

"Snart är väl Reinfeldt's lakejer där för att tala allvar med kommunalrådet"

Absolut, de är redan där. Vellingepolitikerna har visat sig hårdnackade sofar. De vet också att de tappar väljarstödet i Vellinge om de backar, det hjälper nog. SD fick bara 4 procent i förra valet i vellinge, riksdagsröster, SD fick bara 1.8 procent kommunröster. De har nog kvinen mot strupen från alla håll. Håller de ut och står på sig är det en enorm fördel.

Robsten sa...

Tobbe, du har förmodligen en poäng du också i dett resonemang.

Rune sa...

Man kan ju se det här sektbeteendet från det politiska och mediala etablissemanget som en enorm valkampanj för SD. Givetvis fattar inte etablissemanget (som har blivit en sekt) det.
Det är bara att hoppas att SD lyckas få ihop tillräckligt med kompetent folk för att tillsätta alla platser i de politiska församlingarna.