lördag, november 14, 2009

Men sätt stopp någon gång!

Billström uttalar sig
Återigen går Billström ut och vädjar till kommuner som sagt ”nej” till att ta emot ensamkommande barn, detta trots att dessa kommuner sagt ”nej” trots idoga övertalningsförsök får man förmoda. Infinner sig helt enkelt inte tanken att stoppa denna människohandel med barn hos våra politiker? Vi tar det en gång till, en sista gång, jag orkar inte fler gånger. Hur tar sig dessa barn hit om de inte har några anhöriga? Vem betalar resan? Hur vet de att det överhuvudtaget finns ett land som heter Sverige? Varför tar de sig just hit, ett land som ligger ganska långt bort från deras hemtrakter?

Låt dessa barn växa upp bland sina anhöriga i sina hemländer, denna migration kommer helt enkelt inte att sluta lyckligt, för någon part, förstår ni inte det ni ansvariga politiker?  

Länk SvD

Delat Sverige
I DN läser jag att vissa politiker har försetts med överfallslarm. Det ryktas om demonstrationer för att Vellinge skall ta emot de långväga barnen på vissa bloggar, samtidigt ryktas det om motdemonstrationer på andra bloggar. Det är egentligen bara en krusning på ytan. Vi lever i ett politiskt delat land. Det har gått så långt att jag inte känner mer samhörighet med multikultiförespråkarna än med fundamentalistiska muslimer i Jemen, jag känner snarast mer respekt för islamisterna som ändå på ett sätt kan sägas vara mer rakryggade. Vi närmar oss ett tillstånd där vårt land delas och slits sönder politiskt. Multikulturalisterna tror att de sitter med trumf på hand och har en majoritet av folket bakom sig. Jag tror att de räknat kraftigt fel.

Länk DN

15 kommentarer:

Jonas sa...

75% som kommer hit har redan anhöriga här enligt sydsvenskan i torsdags.

Anonym sa...

GOD MORGON VÄRLDEN 8/11 del 2: Omvänd brittisk muslim Maajid Nawas, tidigare radikal islamist, varnar för islamisering av hela Europa, men särskilt i Spanien och Grekland - http://www.sr.se/topsy/ljudfil/2042650.mp3

// Il Padre

Anonym sa...

Under historiens gång har många kulturer haft sina storhetstider.
Sedan har de kollapsat, några gånger av för dagens historiker okända skäl, som t ex de som byggde stenstoderna på påskön.

Jag tror att den västerländska välfärdskulturen är på väg mot undergång och att vi är på väg mot ett samhälle där en liten elit kommer att styra och ställa. Och naturligtvis m h av massmedia invagga folket att de lever i den bästa av världar. Friheten på internet kommer naturligtvis att begränsas så att det blir tyst där också.

Så i en avlägsen framtid kommer arkeologer och historier stå frågande över hur det teknologiskt och humant framskridna västeuropa så hastigt kunde förfalla och primitiviseras.

M a o, ge upp, slagt är förlorat.

Hälsningar,
Sunej

Anonym sa...

historiKer skall det naturligtvis vara!
Sunej

Magnus sa...

(Il Padre. Maajid Nawas kunde nog varna särskilt för Sverige med...)

Magnus sa...

Robsten. Sorry, men nu är jag extremt navelskådande och tänkte nämna att jag själv just kommenterade på "Gotiska klubben" att jag håller med Bert Karlsson och inte är lika invandringskritisk som SD (jag gillar en del invandring och ser fördelar med det samt anser rasister är fjantar) men inser att vi inte kan ha dagens invandring från Mellanöstern och omgivande muslimska områden utan att öka andel av de med sådan bakgrund med 5-10 procent per decennium, där vissa är mer radikala, samt att det ger just enklaver. Jag skrev:

"det minsta man bör vara är att vara lite restriktiv med invandring från länder med mycket annorlunda kultur, annars kan man lika gärna säga att man planerar för enklaver och välkomnar sådana.

Men våra svenska politiker och svenskt åsiktsklimat är nog det mest stängda (antidemokratiska) i världen, och de är ju inte alls öppna med vad helt normala både forskare och politiker i Frankrike, England och många andra länder inser och numera diskuterar -- nämligen att invandring måste begränsas mer."
.

/Peace! Magnus A

Robsten sa...

Det har gått alldeles för långt för sådant finlir Magnus, det var en filosofi vi kunde kört med från 1975 och framåt, då skulle t.o.m. jag kunnat ansluta mig. Men nu! Det är redan kört egentligen, för vårt land som en välmående stat där det finns sammanhållning och där alla drar åt samma håll, där folk känner sig trygga och mår bra. Det börjar snart bara handla om att utkräva ansvar för de som ställt till det.

Erik sa...

Jävla daltande, stäng gränserna premanent i 10 år och se till att få någon rätsida på den misslyckade sosse-integration som pågått i 35-års tid.
Skit i amnesty och andra pajas organisationer som skulle skrika och ge dem ett ärligt svar till varför vi stänger gränsen: vi har problem som måste lösas innan vi kan hjälpa fler.
Sen kan vi ta en folkomröstning om vi ska öppna gränserna för vem som helst.

Anonym sa...

Jonas said...

75% som kommer hit har redan anhöriga här enligt sydsvenskan i torsdags.


Har du länk till den artikeln?

Thinker sa...

Erik har helt raett. Det maaste bli ett slut paa daltandet. Totalstopp foer invandring, totalstopp foer u-hjaelp saa som den bedrivs idag, totalstopp foer bidrag till parasiter, utvisning av varenda en som inte gillar laeget och ge blanka fan i vad Human (Islam) Rights, Amnesty, FN och andra islamkramande organisationer saejer. Saett in militaer och avvaepna alla kriminella, dom som goer motstaand ska skjutas. Vaara kvinnor, barn och gamla maaste kunna gaa saekra och trygga paa vaara gator.

Rune sa...

Robsten skrev:
"Det är redan kört egentligen, för vårt land som en välmående stat där det finns sammanhållning och där alla drar åt samma håll, där folk känner sig trygga och mår bra. Det börjar snart bara handla om att utkräva ansvar för de som ställt till det."
------------------
Det logiska slutet på invandringspolitiken om inte politikerna tar reson är en ny "Reconquista". I Sverige och kanske i hela Europa.
Den kommer att bli mycket blodig. Varför driver våra blindstyren till politiker och media utvecklingen åt detta håll?

Stig sa...

@Robsten
Du tar orden ur mun på de flesta av oss med meningen "Det har gått så långt att jag inte känner mer samhörighet med multikultiförespråkarna än med fundamentalistiska muslimer i Jemen..."
Den stora skillnaden är ju att islamisterna har en klar solidaritet sinsemellan medan multikultiförespråkarna är lands- och folkförrädare och därtill lider av oikofobi och upphöjer denna neuros till något fint och begåvat (med intelligentsians stöd bakom ryggen).

@Magnus
Det har funnits en del fördelar med invandring, dock ej ohämmad massinvandring, men du glömmer eller kanske rent av inte känner till att Sverige befinner sig i djup kris med fördubblad kriminalitet sedan 80-talet, maffialiknande invandrargäng, islamistiska enklaver m.m. Man löser knappast problemet med att skyffla in ännu mer "samhällets svarta får" från MENA-länderna. Sverige behöver en time-out på minst 10 år för att komma på fötter igen och inte ens då är det säkert att det går.
Globalisering får inte innebära ansvarslöshet för det egna landet för då kunde man ju börjat med detta ansvarslösa vansinne 200 år före kristus då globaliseringen började i.o.m. med sidenvägen.
Visst är rasiter fjantar men jämställ inte dem med alla sverigedemokrater, även om några sådana kanske finns där såväl som hos regeringspartierna.

F.ö. håller jag med dig i allt det andra i din kommentar.

Stig sa...

Instämmer med Thinker. Det dröjer nog inte så länge förrän "Human (Islam) Rights, Amnesty, FN och andra islamkramande organisationer" talar om för oss hur vi ska gå klädda för att inte "kränka" den känslige muslimen. T.ex. lättklädda kvinnor och herrskjortor i någon brun nyans kan vara oerhört anstötligt för den "rätt"-troende muslimen.
Snart har vi tre lagböcker: Svea rikes lag, sharialagbok och en diger lagantologi med alla islamistkramande organisationers paragrafer och normer.

Robin Shadowes sa...

Tillhör du Illuminati, Sunej eller är du bara allmänt defaistisk?

Anonym sa...

Thinker,
Ett totalstopp för invandring innebär bara att invandrare blir en majoritet i Sverige lite långsammare än om man tillåter invandring. En stor återsändingsprocess måste fullgöras om Sverige ska ha något hopp om en framtid.

TOTALSTOPP = Långsamt maktövertagande.

Gunnar