söndag, november 08, 2009

Så fruktansvärt - M i Malmö skall prata med SD

Efter nästa val kan Moderaterna i Malmö tänka sig att prata med SD. Kanske inte prata med SD direkt, men i alla fall inte automatiskt rösta ned deras förslag, i alla fall inte förslag som Moderaterna själva lagt tidigare.

Det är Staffan Appelros i Malmö som gör detta hårresande utspel som nog får Moderaterna på riksplanet att sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Hur kan karln göra ett sådant utspel? Vi får förmoda att partiledningen genast tar herr Appelros i örat och begär rättning i ledet. Vi kan ju inte rösta med förslag lagt av råbarkade barbarer som avviker i immigrationspolitiken, hur skulle det se ut? Folk kan ju få för sig att man faktiskt får ha både åsikter och t.o.m. en avvikande mening i frågor där alla ju var överrens. Det kan i förlängningen få oanade följder. Så här står det i SvD.

Oppositionsrådet Anja Sonesson och fullmäktigegruppens ordförande Stefan Lindhe slår däremot ifrån sig när det gäller ett organiserat samarbete.


Men tacka för det, i vårt land pratar vi och samarbetar gärna med allsköns diktaturer. Självklart måste Reinfeldt ge audiens åt folkledare som styr sitt land med järnhand och inte ens vet vad demokrati är för något, om dessa blivit upprörda av skändande teckningar som påminner om profeten Muhammed. Men att tala med de råbarkade Sverigedemokraterna kan det ju aldrig bli frågan om.

Länk SvD   

Länk DN 

UPPDATERING:

Nu har tydligen order kommit från Moderaterna i Stockholm, rättning i ledet. Appelros har med största säkerhet blivit tagen i örat av Moderaternas PS och tvingas göra åtminstone en halv pudel, eller kanske en tre fjärdedels pudel t.o.m. Han tillbakavisar nu samarbete med de hemska SD.

Länk DN

4 kommentarer:

Milla sa...

Kan bara skratta =)

Ja du, en modig skåning det där du. För jisses vad han ska få på pälsen för det där hehe

Robin Shadowes sa...

Ujujuj, nu skriver väl Marteus om hur hon drömt om Appelros i SS-uniform... :)

Milla sa...

Det gick rekordsnabbt att ta tillbaka det uttalandet. Oväntat??

Robsten sa...

Nä Milla, vi visste nog vad som komma skulle, lite snabbt kanske det gick även för de luttrade, he, he.