måndag, april 26, 2010

Det mångkulturella samhället är här

En förskola i Rosengård har tvingats stänga p.g.a. av hot, skadegörelse och våld. Polisen står som fallna från himlen och säger sig inte ha blivit informerade. Kommunen har inte heller blivit informerad säger kommunföreträdare. Så här står det i SvD.

Trots att facket har stängt förskolan efter upprepade hot mot både barn och personal samt skadegörelse ligger ärendet inte hos polisen.
"Hade vi haft kunskap om det här hade vi gjort något", säger närpolischefen i Rosengård till SvD.se. I kommunen ska man nu se över rutinerna.

I det Sverige som jag växte upp i hade det som hänt förskolan i Rosengård varit helt overkligt, ungefär som om vi fått besök av Marsmänniskor. Hade det ändå hänt hade samhället reagerat med kraft och beslutsamhet, alla hade förstått på alla nivåer att här måste det till omedelbara krafttag. Nu blir det en ganska liten artikel i bara en av våra rikstidningar. Man anar en uppgivenhet från berörda myndigheter men även från medialt håll.

Vi har skapat ett sämre samhälle på många vis än det trygga samhälle vi en gång hade. Våra politiker har tagit beslut som lett utvecklingen i fel riktning. Utvecklingen går inte framåt utan bakåt, otryggheten och våldet sprider sig. Våra politiker låtsas som om det regnar och pratar ibland om bristande integration. Detta prat om bristerna i integrationen sker ändå under galgen, man känner obehaget genom TV-rutan från våra folkvalda när de tvingas ta i problemen. Vore det inte för att ett nytt parti nu knackar på riksdagens portar så vore nog tystnaden total.

Länk SvD

Länk DN

8 kommentarer:

Thanatos sa...

Det kan ju vara så att de som går/arbetar på förskolan inte har reagerat eftersom detta är vardagsmat i deras ursprungsländer. Genom att flytta tilll Malmö har man på sin höjd bytt breddgrad...

Robin Shadowes sa...

De styrande har väl sålt smöret och tappat pengarna...

z999 sa...

Lite uttalanden av Stephen Hawking i DN som var ganska intressant-
http://www.dn.se/nyheter/varlden/hawking-se-upp-for-utomjordingar-1.1083564

Rimligen finns det intelligent liv i rymden, säger engelsmannen i en serie program för tv-kanalen Discovery. Och risken är att rymdvarelser skulle kunna plundra jorden och dra vidare.

– Om utomjordingar besöker oss kan resultatet bli som när Columbus kom till Amerika, vilket inte blev särskilt bra för urinvånarna.

Robsten sa...

Ja jag drog genast vissa paralleller, men det är nog våra politiker oförmögna till att göra.

Anonym sa...

Robsten! Såg att du laddat ner massinvandringsfakta. Skulle du kunna åta dig att uppdatera det dokumentet? Om du vill ha det som Worddokument kan jag konvertera (om det hänger på det). Statistiken är två år gammal och är i akut behov av uppdatering. Agerhäll har inte tid, sade han när jag frågade honom. Svara på min blogg cavatus.wordpress.com.

Ola sa...

Bara ytterligare ett bevis för att invandrarungdomar leker med den vuxna "auktoriteten" i sverige, som i deras hemländer hade gett dem spöstraff. Jämför tex Ronald Fasth som fick böter för en örfil. Vad sänder det för signaler till dessa ligister? De provocerar vuxna svenskar för att få gränser satta, men upptäcker att de har övertaget. Livet leker...., ända tills de skall söka jobb, som de inte kan acceptera för att det där ställs krav. I debatten heter det sedan att det är de svenska samhället som har svikit dessa ungdomar för att inte erbjuda dem jobb. Närpolisen säger enligt Svd : "Hade vi haft kunskap om det här hade vi gjort något"
Kunskapen finns, men får inte användas för att styra utvecklingen. Att fakta finns sedan sekler om olika ideologier och deras påverkan i samhällsutvecklingen i olika regioner är fullkomligt ointressant för PK eliten. Där gäller enbart en naiv tro på att så fort människor kommer till sverige så blir dom snälla. Tala om hyckleri och naivitet för att framstå som bättre og mer godhjärtade människor. Det är lätt att vara tolerant och storsint nu, och lämpa över problemet på nästa generation som får leva i ett armageddon. Ett svek mot våra förfäder som byggde sverige till et mönstersamhälle, som nu går mot undergången

Anonym sa...

Läs vitbok.se om politiskt korrekthet och analysen av denna (kap 7 avsnitt 5 tror jag det är) och förfäras hur oerhört totalitär denna inställning är till saker och ting.

Anonym sa...

Är det bara jag som är trött på att se alla dessa habibis som går runt och visar sig på stan med sina fula kepsar? Hand i hand med en fin blondin med blåa ögon och Mona Sahlins alla bidragspengar. Det är detta våran nya elit vill ha!

Så trött på dom, idag läste jag om en somalier som ville bo i ett hus, fy fan säger jag. Våra pensionärer då!??! De har fan inte ens råd med mat, idag när jag gick ut på gatan såg jag en pensionär som låg och hostade i cancer medan en turk körde omkring med en vaxad BMW och tre blondiner som satt halvnakna medan systern satt insvept i Burka.

Alla som röstar på de sju diktaturpartierna bidra till utrotningen av vårt folk - istället för att skänka pengar till WWF som jobbar med utrotningshotade tigrar borde vi starta en insamlingsfond för att bevara vårt folk.

Det är dags att vi beväpnar oss till tänderna - grip en valsedel och marschera till vallokalen - För Sverige i tiden!

Undergången är nära! Sd 2010!

/stolt viking