torsdag, april 29, 2010

Valarbetarna i Rosengård

SD:s valarbetare i Rosengård har svårt att hejda sig inför den kommande valrörelsen, de har följaktligen tjuvstartat med att sticka ett antal bilar i brand, en Minilivs samt en kiosk. Mer disciplin påbjudes, det är för tidigt att starta redan nu. Nu är väl inte just disciplin dessa valarbetares främsta signum, snarare frenesi och attityd.

Annars brukar faktiskt Botkyrka ligga i topp när det gäller bilbränder, i alla fall enligt en del publikationer. De hårt strävande valarbetarna i Stockholms södra förorter får dock inte samma publicitet och når inte ut med sitt budskap på samma sätt som i Rosengård och i Göteborg. Det är det rådande politiska och mediala etablissemanget som lagt locket på, med framgång får man nog lov att säga. Jag har hört ryktesvägen att den brandman som läcker till pressen ligger väldigt ”pyrt” till, om uttrycket tillåts. En modern stor brandbil eldades upp i Botkyrka utan att ett enda ord läckte ut till pressen, inte ens Putin och Mugabe skulle lyckats med det.

Länk DN aktuell

Länk SvD

Gamla länkar

Länk DN Botkyrka

Länk SvD ökning

Länk SvD Botkyrka

Länk Newsmill Unsal

10 kommentarer:

Sivan sa...

Bra skrivet.
Mediasverige = Censursverige

Anonym sa...

Såg ett reportage i TV där de visade brandmän som hade övningar och trevliga möten med ungdomar i Rosengård. De är våra kompisar sa ungdomarna och förklarade att de aldrig skulle bränna något och att de förstod att de gjorde ett bra jobb, kanske skulle de bli brndmän själva tom De som bjöd in ungdomarna till detta måste ha missat att kolla vilka ungdomar de skulle bjuda in. bortkastade pengar. Bättre vore att stänga de lkaler där dessa ungdomar hetsas upp och sedan köra upp dem till boden för att bo där ett tag.

Robin Shadowes sa...

Dom verkar uppfatta ordet brandman på samma sätt som den romerske kejsaren Nero gjorde.

Pops sa...

Vet du Robsten o alla ni andra att Google startat en tjänst som heter Sidewiki?
Denna innebär att man kan kommentera vilken artikel som helst i nättidningar eller bloggar. Alla som trycker på "Sidewikiknappen" när de har artikeln öppen kan då se alla kommentarer som gjorts och lägga till en kommentar. Redaktionerna är hjälplösa så om de stänger sina kommentarsfält påverkas inte dessa kommentarer. Genialiskt! Google lär väl inte ah resurser/intresse att cencurera icke-pk-kommentarer.
Sprid det gärna!

Anonym sa...

Pops,

Då vet du inte vad demokraturen Sverige kan göra för att stoppa sanningen.

Allemand

MS sa...

Ja. SD's bästa valarbetare gör verkligen skäl för namnet. Keep up the good work boys. Jag undrar om dom inser att dom hjälper det enda parti som på allvar kommer att sätta hårt mot hårt när det gäller den här typen av brott. Kasta sten mot räddningspersonal och mordbrand är kriminellt. Det spelar ingen roll vad förövaren heter eller hur gammal han är. Det ska beivras.

När det gäller Botkyrka så ligger det mer off och det bor inga svenskar kvar. Rosengård ligger i centrala Malmö och alla malmöiter vet att när polis- och brandbilarna åker skytteltrafik så beror det på att säsongen med trångboddhet har börjat. Det är ju alltid när det är varmt ute som dom små stackarna har för lite yta. Konstigt fenomen det där. Sedan är Sthlm en större stad och det försvinner i det allmänna bruset. Däremot så brukar media rapportera från de "sympatibrasor" som kidsen i Tensta brukar tända för att stötta sina broschor i Malmö. Vem sa att MENA-folk inte kan samarbeta? Dom enas i det förakt dom känner för den hand som föder dom. Otacksamma…..

z999 sa...

Dom som bryr sig om yttrandefriheten kanske är intresserade av det här?
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7041610.ab

Pops sa...

Så här kringgår man tidningarnas kommentarscensur:

http://www.google.com/sidewiki/intl/sv/index.html

Se i övrigt min kommentar i tidigare kommentar.

Cap sa...

Robsten, finns det inga mer uppgifter att läsa om den uppeldade brandbilen någonstans? Inte ens en notis i nån tidning eller nåt? Vore intressant att kunna få det bekräftat på något vis. Det allra bästa vore att få se en bild på den!
Jag åker gärna dit med kameran och bilen finns undangömd någonstans...

Robsten sa...

Bilen är renoverad minutiöst har jag fått besked om, summa? Ingen som vet. Nej, den enda rad som överhuvudtaget finns om denna händelse är det jag skrev tidigare på denna blogg om saken. Det finns verkligen inte en rad någonstans om detta, förutom i en tidigare artikel om mig, är det locket på så är det. Får en tidning reda på saken så är det ju inte locket på längre.

Bilen hörde till Södertörns räddningstjänst beläget vid Hågelby. Det var en släckbil om jag minns rätt. Händelsen inträffade vid Slagsta.