fredag, april 02, 2010

Framtiden är här

Jag trodde jag läste fel när jag i DN läste rubriken ” Två personer skottskadade efter trafikolycka”, inte blir man skottskadad för att man hamnat i en trafikolycka? Men tiderna förändras och politikernas mångkulturella samhälle är här med allt vad det innebär. Det kan innebära att människor faktiskt blir skottskadade efter en bilolycka t.ex. Så här står det i DN.
Enligt vad polisen uppger kolliderade två fordon vid en trafikplats i norrgående fil på motorvägen, nära bron över Fittjaviken i Vårby, strax efter klockan 20. Fem eller sex personer hamnade då i bråk, troligen om skuldfrågan.

Vi behöver inte spekulera i gärningsmännens/olycksoffrens etnicitet som i fallet när två pensionärer blev nedslagna vid en parkeringsplats i Landskrona, det skulle vara att gå till överdrift i petighet. Vi vet att det inte är någon vit medelålders representant för förtryckarsamhället som dragit pistol för en smärre buckla på bilen. I stället så ser vi nu effekterna av det nya samhälle som våra politiker så ihärdigt snickrat på, skymta fram. Så här står det i SvD.
Fem, sex personer ska ha varit inblandade i incidenten, inklusive de två skottskadade, uppger polisen. Vittnen finns till händelsen och enligt polisen har man spår som pekar i en viss riktning.
– Vi kommer att lösa det här med största sannolikhet, utan problem. Mer kan jag inte säga av hänsyn till utredningen, säger Mikael Eriksson, vakthavande befäl på länskommunikationscentralen

De spår som pekar i en viss riktning är med största sannolikhet framväxandet av det mångkulturella samhället. Vi kommer med sannolikt inte lösa detta utan stora problem, där har vakthavande befäl helt fel. Ett litet steg kan vi dock taga vid valet i september nu i år. Självklart kan Mikael Eriksson inte säga mer just nu, säger han något politiskt inkorrekt är hans karriär förstörd. Till slut vill jag påpeka att jag är kunnig i frågan om vem som mördade Engla i Hedemora, men det har liksom inget med detta att göra.

Länk SvD

Länk DN

16 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra inlägg! Nu gäller det bara att folk vaknar också så rösterna faller rätt i höst!

Om inte för att man är skeptisk till multikulturen så åtminstone för att man är trött på laglösheten i samhället. Då finns det givetvis bara ett parti att rösta på...

Sivan sa...

Som man bäddar får man ligga, och värre blir det!

roberth sa...

Fittja och gärningsmannen hade en Bmw do the math!

Anonym sa...

vet ni vad skillnaden mellan en mördarsnigel och en bmw är? jo på en mördarsnigel sitter slemmet på utsidan och på en bmw sitter slemmet på insidan

World traveller sa...

Hur kan ni veta att det inte ar svenskar som ar skyldiga? Och ingen ar domd i aldringsmordet. Ni ar bara rasistiska. Har ni aldrig hort talas om.....

(ironi, som tyvarr inte biter pa vansterpartister och deras anhang)

z999 sa...

Nu är det tydligen klart att det var en invandrare som misshandlade det äldre paret i Landskrona och slog ihjäl kvinnan.

Aftonbladet valde häromdagen att sätta ut en bild på parkeringshuset med en infälld bild på en arg och upprörd invandrare. Bilden och rubriken gav ett intryck att det var den skyldige, men det var ett upprört vittne som var på bilden. Flera tidningar, bland annat metro, har valt att framhäva upprörda invandrare. Är detta för att belysa att det finns skötsamma(?) invandrare eller nåt? Jag tror inte att invandrare i grupp kommer att bli speciellt anklagade ändå bara för den här händelsen. Att händelsen kommer att sättas i samband med överrepresentationen av invandrare när det gäller våldsbrott är en annan sak.

Robsten sa...

Jepp, från PI
"Man i 25-årsåldern: Ahmad Akileh, född 1986-08-12, från Landskrona. Är bror till bilägaren (Mazdan). Libanesisk muslim."

http://politisktinkorrekt.info/2010/04/02/parkeringsmordet-landskrona-namn-pa-misstankt-garningsman/

z999 sa...

En rätt så märklig historia eftersom libaneser i Sverige inte är fullt lika våldsbenägna som andra araber från mellanöstern. Jag misstänker att det hela är början(?) till en normförskjutning bland invandrare där invandrare som inte är så våldsbenägna mer och mer får en underliggande känsla av att de ligger i krig med svenskarna. Alltså att svenskarna ses som ett större problem hos dom än vad kriminella invandrare är för dom. Antirasisterna spär på den utvecklingen genom att rationalisera med enkla bortförklaringar som pekar finger mot svenskarna.

z999 sa...

Antagligen är det många SD'are (och sympatisörer) som tror att händelsen kommer att ge massor med SD-röster och att det blir en promenadseger in i riksdagen till och med. Med facit i hand från andra händelser så är det verkligen inte så enkelt. Det beror på SD's agerande runt fallet och om man anstränger sig för föra in händelsen i ett större sammanhang.

AB's kommentar om det och sånt-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6889276.ab

Robsten sa...

Nä, Z, alla händelser ihop ger en bild av en totalt misslyckad politik. En enskild händelse ger ingenting. Ibland är det t.o.m. bäst att göra ingenting, låta händelserna arbeta för sig själv. Jag hoppas att folk förstår detta.

OT.
Hittade av en slump denna tolkning av "Efter plugget" Den är överlägsen originalversionen med de lite råa elgitarrerna av Falakrah Rokkers. Ett soundcheck tydligen, men det borde vara defaultversionen av "Efter plugget".

http://www.youtube.com/watch?v=yHxSES3gpXo&feature=related

Anonym sa...

Z999> Du har helt rätt - mannen är enligt uppgift palestinier från Libanon.
/Inga Nordström

z999 sa...

@Inga Nordström:
"Du har helt rätt - mannen är enligt uppgift palestinier från Libanon."

OK. Det gör det hela mer begripligt faktiskt. Tack för infon Inga.

Robsten sa...

Men min fasta ståndpunkt är att SD inte skall skriva i NI och ND skall inte skriva i Kuriren. Vi båda förlorar på det, främst SD. Det vore ett fruktansvärt taktiskt och strategiskt misstag. Vilka läser NI? Är det folk som vi skall vinna över från sossar och Moderater? Nix, vi skall nå en annan publik naturligtvis. jag säger bestämt NEJ till att skriva i varandras tidningar, det är snudd på idiotiskt faktiskt.

z999 sa...

Väldigt många väljare skulle uppfatta det som ett svek också tror jag. Jag vet att många av NI's läsare är extremt positiva till yttrandefrihet, men sen är det väldigt viktigt för många SD-väljare att det finns en bred vallgrav mellan SD och ND. Om SD skulle skriva i NI skulle inte betyda någon höjd acceptans mellan SD och ND. Men vore det önskvärt med oändliga debatter för att förklara det? Sen är det väl lite väl mycket att slå in öppna dörrar att informera NI's läsare om SD's politik? NI's läsare är väl överlag väldigt medvetna och insatta i all opposition mot riksdagspartierna.

Jag säger nog också nej, även om det skulle vara kul att se om NI skulle leva upp till sina ideal och ge SD fritt utrymme i en artikel.

z999 sa...

Mannen som blev nedslagen och fick sin fru ihjälslagen är tydligen för chockad för att kunna höras av polisen fullständigt. Inom polisen i Sverige så jobbar man för mångfald. Den naturliga första frågan till den chockade mannen borde vara "Varför är du så rädd för mångfald?".

Idag firar jag att Tor och Freja tog tillbaka Tors hammare från jättarna. Man ska inte blanda ihop politik och religion men jag kan inte låta bli att fundera över om svenskarna kommer att få tillbaka sin hammare i valet i höst och säga ifrån om både det ena och det andra. Helst kanske på ett demokratiskt sätt och inte ta tillbaka hammaren på samma sätt som Tor och Freja gjorde :-)

Jonte sa...

Men vilken version är det som är korrekt? i DN står det att skotten kom som en följd av krocken och bråket. I SvD står det att de blev skjutna och sedan flydde (eller något i den stilen) i bilen.

DN:s version: garanterat invandrare.

SvD:s version: Troligen gängverksamhet och kan vara utfört av invandrare såväl som svenskar.

Men det är fortfarande en väldigt konstig historia. Även i DN:s version krävs det nästan att det är gängmedlemmar för att det ska sluta så. Det är ju inga mordförsök eller så, snarare är det folk som vet vad de gör och skadeskjuter sina rivaler i foten. Samtidigt krävs det nästan att båda parter är kriminella för att det ska sluta med skott. ingen vanlig människa skulle fortsätta tjafsa med någon som uppenbarligen varit så aggressiv.