onsdag, maj 19, 2010

Blogguppror mot samhällsutvecklingen

I dag sker ett blogguppror mot samhällsutvecklingen. Flera bloggar publicerar samma text för att få genomslag. Texten riktar sig mot islamiseringen av vårt samhälle som sker med små tysta steg. Grunden är ändå den massimmigration som vi varit utsatta för i 35 år nu, utan den skulle inga förändringar till främmande kultur kunnat ske på ett okontrollerat sätt. Här kommer dokumentet:

Käre läsare!

Idag kommer du på många bloggar att mötas av samma budskap. Vi vill hänvisa dig vidare till ett dokument. Ett dokument vi gärna hjälper att sprida, för budskapet i det är viktigt. Det är inte vi som bloggar som skrivit dokumentet. Vi stödjer dock många av de ord som skrivs, och vill hjälpa till att sprida det. För innehållet är viktigt för oss alla.

Det är många sidor med med information om islam. Det ger en grundläggande förklaring till allting vi skriver om på våra bloggar om islam. Varför vi varnar för islam och dess utbredning. En tillbakablick i historien, för att kunna se samtiden och framtiden.

Vi är oberoende oroliga medborgare och bloggare, i ett land, vars demokrati och friheter håller på att förfalla. Vi vill att du som läsare tar del av vår oro. Sätt dig i lugn och ro, läs igenom det hela. Tänk efter kring det som sker i vårt samhälle och runt omkring i hela världen. Det är dags att vi vaknar upp i Sverige och Europa. För frihet, demokrati och rättvisa. Det är dags att vi väcker upp demokratin. Hjälp till att värna om demokratin och våra friheter genom att läsa och sprida dokumentet till familj, vänner och bekanta.

Ni är helt fria att sprida texten i delar eller dess helhet.

//En orolig Svensk medborgare
Utdrag från Återuppvaknandet:

Uppskattningsvis finns det mellan 180 och 320 miljoner radikaliserade muslimer i vår värld idag. De är välorganiserade och väl förberedda på den konflikt som inletts med västvärlden. Dessutom har de tillgång till finansiering för stora kostsamma projekt! Det är nu dags att informera Sverige om vilka dessa människor är och vad de sysslar med. Bara när man vet vem man har att göra med så kan man förstå vad som händer och varför! Ta ett djupt andetag..

Kort historik

1683 lyckades den polske kungen Johan Sobieski bryta belägringen av Wien och få den Ottomanska armén att retirera. Europa var räddat från Islams utbredning ännu en gång, men för hur länge? När det Ottomanska riket föll samman på 1920-talet och Kamal Atatürk genomförde sin sekulariserings-revolution i Turkiet, verkade epoken av plågsamma invasionsförsök av det stora islamiska kalifatet att äntligen vara över. Sultanatet hade i århundraden flyttat fram islams gränser, allt i enlighet med ideologin som Koranen förespråkade genom dess profets texter och påbud. Men nu var det västvärlden som ledde utvecklingen och hade övertaget över den islamiska världen. All expansion västerut blev omöjlig och den annars så fruktade islamiska expansionen glömdes bort under de två världskrigen och egentligen ända fram till 1990-talet.

Läs vidare / ladda ned

5 kommentarer:

z999 sa...

Det bästa jag läst om islam på ett tag.

Bert sa...

Sverige och dess befolkning kommer förmodligen aldrig att få uppleva den dag då fred har rått 200 år i det här landet.

Sorgligt!

z999 sa...

Eh, Öhh...dammar av historiekunskaperna här. Var det inte 1814 eller 10 som vi var i krig sist? Om 14 stämmer så är det bara 4 år kvar. Med migrationsverkets generösa bedömningar så har vi väl redan ett inbördeskrig?

Robsten sa...

Tror vi formellt var i krig med Andorra till 70-talet.

ddayperspective sa...

När vi då med egna öron hört hur både MONA SAHLIN och FREDRIK REINFELDT gjort sig lustiga över att Sverige inte har någon egen historia eller kultur värd att uppskatta eftersom det vi har idag enbart skulle vara utlandets förtjänst, går det över mänskligt förstånd att någon överhuvudtaget kan tänka sig att stötta dessa och olustiga röstetalsfixerade figurer som uttalar sig förklenande om Sverige! Den ene är statsminister och den andra vill bli det! ÄR SVENSKAR UTAN HUVUD? Vad är vi för slags människor om vi inte försvarar vårt land med ord och om så krävs, med blod?

Om motsvarande grodor hoppade ur munnen på ledare ute i världen skulle det bli början på ett karriärslut som kom hastigt - och inte alltid på ett naturligt vis om man så säger...

NU RYCKER VI UPP OSS OCH SER FOLKFÖRRÄDERIET SOM PÅGÅR PGA RIKSDAGENS PARTIER OCH RÖSTAR SD!!!