onsdag, september 15, 2010

In your face Reinfeldt!


Reinfeldt har den senaste tiden låtet undslippa sig mindre lämpliga uttalanden, andra uttalanden kan sägas höra en valrörelse till. Det hör ju också till att kritisera varandra under en valrörelse. Reinfeldt balanserar dock hela tiden på gränsen till det lämpliga. Reinfeldt har sagt att det är ansvarslöst att rösta på SD. 


Då frågar vi oss hur ansvarsfullt det är att bedriva en massinvandringspolitik år efter år som för länge sedan visat sig skadlig och meningslös. Hur ansvarsfullt är det att ha ett asylsystem där 90 procent av de asylsökande plötsligt säger sig sakna identitetshandlingar? Innan man kunde få asyl trots saknade identitetshandlingar var förhållandet det omvända, ungefär 90 procent hade då identitetshandlingar. 


Vi frågar oss också hur ansvarsfullt det är att bedriva en integrationspolitik som skapar enklaver som Rosengård och Fittja? Hur ansvarsfullt är det att skapa ett samhällsklimat där stenkastning mot brandmän blivit vanligt, där bilar brinner likt tomtebloss på julafton och där politiker blir hotade och misshandlade, hur ansvarsfullt är allt detta? Förresten, hur ansvarsfullt var det att propagera för ett medlemskap i EMU, vi kan med facit i hand tacka vår lyckliga stjärna att folket röstade emot våra egna politiker i denna fråga. 


Nu kommer folkets svar på Reinfeldts tal om oansvar. SD erhåller 7,5 procent i den senaste opinionsundersökningen gjord av Synovate, publicerad i DN. IN YOUR FACE Reinfeldt! 


Länk DN

18 kommentarer:

Rune sa...

Reinfeldt är nervös och rädd. Han börjar att tappa omdömet.
Därför konstiga uttalande från honom.

Anonym sa...

Robsten, hoppas att du kommer ihåg mitt tjat, >8%, du skall se att jag får rätt. Inte bara du och jag som tröttnat tydligen.

Gårdagens uttalande av RF om att SD får skylla sig själv, skänkte oss ytterligare några röster.
Allemand

Robsten sa...

Ja, kan så vara. Jag blev dock upprörd i alla fall, Sveriges statsminister trampar på demokratin på detta sätt, detta efter att Lindh och Palme blivit mördade, otroligt. Jag hoppas verkligen han får äta upp detta.

Mats J sa...

Slutdebatten i TV är nu helt irrelevant om inte Sverigedemokraterna får vara med. Vad ska de diskutera? Kampen mellan blocken är redan över. Allt handlar nu om hur stora SD ska bli och om Alliansen får egen majoritet.

Jag tror faktiskt SVT:s beslut kan visa sig vara rena julklappen till Sverigedemokraterna. Varje fråga som debatteras i slutdebatten kommer att landa i frågan hur regeringen tänker sig att få igenom sin politik med SD som vågmästare. Hela debatten kommer egentligen att handla om Sverigedemokraterna, men partiet självt får inte vara med.

Varje förolämpning av partiet som far genom luften kommer att skära som en kniv i hjärtat på demokratiskt sinnade väljare. Alla som saknar den svenska demokratin och vill ha den tillbaka kommer att rösta på SD.

MS sa...

YEAH! UP YOURS FREDDE!!!

Kunde inte låta bli ;-)

Robsten sa...

Är man en "barberian" så är man. Could't help myself ,-)

Robsten sa...

Ser Wetterstrand på TV2 nu. När det gäller miljöfrågor är hon i sitt esse, det måste man faktiskt tillstå.

MS sa...

" Ser Wetterstrand på TV2 nu. När det gäller miljöfrågor är hon i sitt esse, det måste man faktiskt tillstå."

Något annat vore väl tjänstefel eller hur? Då är det väl en fråga om hur stort utrymme miljöpolitiken ska ha och om den nödvändigtvis måste vara "mörkröd" ?

//

Erkänn Robis. Du tycker att hon är snygg ;-)

lasse sa...

Jubla inte för mycket om SD får mer än 6%. Risken finns att man då måste fylla på med rättshaverister i riksdagen som bara vill driva sin egen agenda. Bäst vore runt 6% vilket gör att riksdagsrepresentationen får stabilitet och att riksdagsledamöterna kan lära upp nya ledamöter inför nästa val.

Minns NyD som fick över 10% och sedan slets sönder i fraktionsstrider p g a för mycket orutinerat folk på olika poster.

BLU-82 sa...

Skulle Wetterstrand bry sig om miljön ? Varför vill hon då ha fri import av främlingar som kommer att förstöra miljön 100 gånger mer per person i Sverige än vad de skulle ha gjort i sina egna hemländer ?...

Robsten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Robsten sa...

Ha, ha, ha, nu visste du inte riktigt vem du kallade rättshaverist Lasse ;-)

lasse sa...

Nej, jag visste inte att du kandiderade till riksdagen och jag har aldrig kallat dig rättshaverist.

Robsten, du gör mig besviken om du inte förstår mina farhågor.
Sedan kan kan jag kvitta ditt ha, ha, ha med något lika infantilt men jag avstår.

Robsten sa...

Jo jag förstår mycket väl dina farhågor och jag skämtade, mitt i brinnande valrörelse, vilket man kanske inte bör göra, sorry.

Robsten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
lasse sa...

Det är ok

Robin Shadowes sa...

"Skulle Wetterstrand bry sig om miljön ? Varför vill hon då ha fri import av främlingar som kommer att förstöra miljön 100 gånger mer per person i Sverige än vad de skulle ha gjort i sina egna hemländer ?..."

Vet inte hur många foton från MENA-länder jag sett där soporna ligger utmed gatorna, alla gator. Så kommer Sverige också se ut efter att musslorna tagit över.

Anonym sa...

Här har alla lite bilder från MÖ. Inte mellanöstern utan Malmö.

http://somjagserdet68.wordpress.com/2010/07/18/dagens-bilder-2/