fredag, maj 25, 2007

Kielos tog bort artikeln

Ja det gjorde hon. I den artikel där hon gick till angrepp mot mig och de som tycker som mig i viktiga frågor så valde hon att inte argumentera utan tog bort artikeln. Så här skrev jag i kommentarerna till hennes nästa artikel.
Ja Kielos, du tog bort artikeln där du kallade alla kritiker för "rasister". Vi som kommenterade blev väl lite för jobbiga. Observera mycket noga, ingen använde hot, invektiv, trakasserier eller personliga påhopp, all nätetikett uppfylldes. Du valde att ta bort artikeln ändå, vi vann alltså. Nästa steg blir väl att du skippar kommentarsfuntionen eller något. Kallar du mig och mina åsiktsfränder för rasister så återkommer vi. Du ville ge Sahlin tips om hur hon skulle argumentera, i stället för att argumentera själv så tog du bort artikeln.

ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

5 kommentarer:

Weine Berg sa...

Det där med debatt är så jobbigt för de systemtrogna när de inte har så många styrmöjligheter. Usch vad jobbigt att behöva ta debatten... På dom igen, Robsten! Backa inte en millimeter!

Precis som Sun Tzu skrev så ska man slå till med största möjliga kraft på fiendens svagaste punkt.

Robsten sa...

Sun Tzu, var det den kinesiske strategen som sade att man aldrig skall visa sina kort i förväg, är du svag, verka stark, är du stark, dölj din styrka. Låt fienden tro att han har en väg ut och när han tar den så låt fällan slå igen?
Jag tror jag skall titta lite igen på denna härförare, det var ett tagb sedan. Kielos har aldrig läst honom, garanterat.

Weine Berg sa...

Visst är det han, Robsten. Det är även han som dagens åsiktsminoritet följer för han har även sagt: "Spotta på din fiendes kultur, trampa på hans historia."

Andreas sa...

Vad stod det egentligen i den här Kielos artikel? Hann inte läsa...

Robsten sa...

Tyvärr Andreas så catchade inte min webbläsare sidan, det gjorde den ju förr (hos alla) men nu ställer man ju in weebläsaren så den inte skall catcha sidorna. Hon resonerade hur slarvigt det var av Sahlin att inte vara påläst när hon möter rasister i en debatt. Hon använde ordet rasist jag vet inte hur många gånger, kanske fyra fem gånger.