måndag, juli 02, 2007

Wager har vaknat


Jag antog att Wager skulle upptäcka det som jag och några till i detta land vetat så länge. Att hatbrott gäller alla etniska grupper utom den svenska, att det gäller alla grupper av människor förutom heterosexuella vita män. Nu råkar jag vara just en sådan vit man så jag är inte särskilt glad åt lagen, tycker den är diskriminerande i ordets egentliga bemärkelse.

Wager skriver så här,

- Om det som sägs i denna faktaruta i Svenska Dagbladet den 30 juni 2007 stämmer, så är det alltså fritt fram att begå hatbrott och hetsa mot samt diskriminera svenskar. Ingen annan i Sverige får man göra det mot, men mot landets ursprungsbefolkning får man hetsa bäst man vill (om man vill)!

Och det gäller speciellt män då och alldeles speciellt heterosexuella män som i det närmaste ses som en abnormitet i dessa dagar. Det är väl därför Joanna Rytel kan skriva så här i Aftonbladet,

Den vita mannen förlorar sin heder om han snubblar på en trottoarkant och jag ser på. För han är inte så van vid förnedring. Han är heller inte så van att bli portad från ett ställe - det är ju bara invandrare som blir portade.
Den vita mannen har förstört mitt vänstra spektrum. Han har tagit hela offentliga rummet i besittning.
Dom muslimska männen har åtminstone ingenting emot att kvinnor har en egen gemenskap i lugn och ro. Jag tror att killar känner sig duktiga när dom får hångla med mig. Dom tror att dom hamnar i en bra dager. Dom är också feminister. Killfeminister - fint ska det va! Plocka poäng och ligga med en rabiat råfeminist, va? Men som sagt, dom får gärna följa med hem så jag har någon att prata med om mitt vita manshat hela natten.
Vi tar det igen:
Ett vitt gubbslem:
1 har brist på empati.
2 tror sig ha förtur på alla plan.
3 tar för sig på andras bekostnad.
4 vill att andra ska behaga hans förväntningar.
5 tål inte kritik.
6 har en fejkad mjukisfasad.
7 brer ut sin kropp utan att märka det.
8 tycker att män säger viktiga saker, fastän det var en upprepning av vad en kvinna precis sagt.
9 kräver uppmärksamhet dygnet runt.
0 tål inte att snubbla inför alla.
q förstår bara ibland det viktigaste ordet NEJ i en kvinnas vokabulär.
w roffar, roff, roff.

PS. Jag tänker aldrig föda en vit man, så det så. Man vill ju inte utsätta andra tjejer för samma obehag i framtiden eller begränsa deras sexliv.

Joanna Rytel

Jag har lust att skriva samma sak men byta ut "vit man", bara för att se vad som händer. Man kunde byta ut det mot "svart man" eller "svart kvinna". Förmodligen får man fängelse. Jag skulle kunna byta ut det mot Joanna Rytel, men jag vill inte sänka mig till hennes osmakliga nivå. Jag tycker dock lika illa om Rytel och hennes rabiata kompisar som hon tycker om mig, där råder det jämlikhet och jämvikt i alla fall. Rytel behagar berömma de muslimska männen, så smart, då slipper hon garanterat åtal, precis som Wager skriver. Dessutom så är hon och hennes feministkompisar, i den mån de är heterosexuella, så smarta så de aldrig skapar ett förhållande med en muslimsk man. Det skulle i vilket fall sluta i katastrof, de vill ha ordning på sina kvinnor enligt envisa rykten. Ja jag tjatar om denna Rytel och hennes publicering i Aftonbladet och jag vet att jag upprepar mig, jag vet att det blir tjatigt. Jag gör det för att visa på just det som Wager skriver om i artikeln, finns det något tydligare exempel? Jag hoppas att några skall vakna, jag hoppas att någon med medial makt skall ta upp frågan, kanske rent av väckan ett åtal mot Rytel och Aftonbladet, eller åtminstone få de ansvariga att skämmas.

UPPDATERING:

Joanna Rytel kom från Polen 74 (vi måste verkligen se över vår flyktingpolitik) och har tydligen enligt denna länk flyttat till Danderyd, det fattades bara det. Hon häcklar, hatar och misskrediterar den manliga delen av Sveriges befolkning från gräddhyllan och elitens högborg Danderyd. Detta är fanimig inte klokt! :-z


ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

17 kommentarer:

Anonym sa...

Första delen av Aftonbladets stycke presenterar kvinnan, och det förklarar ju en hel del. Det är inte vilken svensk dam som helst:
"År 2000 stormade Joanna Rytel och Fia Sandlund i aktionsgruppen Unfucked Pussy scenen under direktsändningen av Fröken Sverige.
De vecklade ut en banderoll och därmed var uttrycket ”Gubbslem” myntat."

Aftonbladets rubrik var: "Jag tänker aldrig föda en vit man". Det är såvitt jag förstår en rasistiska kommentar. Men oproblematiskt i offentligheten, då den sägs av en riktigt vettlös PK-lirare.

Tänk nu tanken, att jag som "vit" man skulle ta riktigt illa upp av denna vedervärdiga varelses kommentarer, (vilket jag inte gör, jag anser hon är mentalt sjuk) och därför besvara artikeln med att "Jag hoppas verkligen inte Rytel någonsin får tillfälle och chans att föda ett vitt barn heller!".

Gissa reaktionerna på den!

Bra postning, även om Rytel verkar mer komplett galen än representativ. Det allt intressanta är att Sveriges största tidning tar in galenskaperna.

Ska bli intressant att se hur denna Rytel lever om 5-10 år. Har hon slutgiltigt gett upp för de psykiska defekterna, eller har hon tröttnat på sin position i det offentliga som PK-etablissemangets handgångna gycklerska no. 1., och skaffat jobb, man, och vem vet, om hon har tur, ett vitt barn.

(oj där sa jag det olämpliga igen...)

Gustafsson i Säffle

Magnus Andersson sa...

Likadant är det i den akademiska världen. Invandrare uppmuntras närmast av lärarna, och kanske även kursplaner, att basha svenskar. Naturligtvis bär det finnas de som kan tar detta som ett tillfälle att flytta fram sin egen kultur på svenska kulturens bekostnad.

Och motsatsen till det man ka höra där är, alldeles riktigt, enligt lagen hets mot folkgrupp.

Robsten sa...

Men alltså, förmodligen så kom hon hit som flykting till Sverige, hon bor här några år, för att därefter tycka att alla män i detta land är "gubbslem". Hon tycker att den "svenske mannen" är det mest lågstående på jorden o.s.v. Varför i helvete flyttar hon inte vidare då? Förslagsvis till något muslimskt land eftersom den muslimske mannen är så mycket bättre. Frågar ni mig så är hon inte välkommen i detta land helt enkelt, mentalt sjuk eller ej. Jag släpper inte in någon i mitt hem som kallar mig "gubbslem" samma sak gäller på makronivå. Men det är inte jag som bestämmer, det är våra politiker, varför bjuder de inte in Bin Ladin också?

politisktinkorrekt sa...

Lånar Wager-länken och lägger ut den med hat tip till dig på min blogg.
Skickar runt den också per mail.

Robsten sa...

Tack, I owe you one;-)

Natta sa...

nej inte rikigt.. mycket dyrare.

Robsten sa...

Alright natta, jag antog att jag låg lite lågt. När du skriver en blänkare om t.ex. en nyhet som rånet i Tensta så är det nog bra om du lägger till en personlig kommentar eller reflexion, då blir det lite "blogg" över det hela. Ville inte skriva det på din egen blogg.

Robsten sa...

Något för Joanna Rytel, hon gillar ju muslimska män, hon borde läsa denna
Länk. Lycka till Joanna;-)

Andreas sa...

Tjena Robsten (och alla andra)! Hoppas du har haft en trevlig sommar så här långt! Själv har jag i juni varit bortrest mycket. Först besökte jag Sweden Rock Festival, för att direkt därefter åka ut på arbete i Sörmlands landsbygd från vilket jag kom hem under helgen. Den enda ledigheten jag hade var under midsommar, vilken jag och några vänner firade i en kompis barndomsby i Dalarna. Där hjälpte vi till med resandet av majstången bland annat. Lite OP Andersson, öl, knäckebröd och sill, grillning, samt jordgubbstårta och ett regnigt dopp i Siljans kalla böljor blev det också =)

Men nu är jag tillbaks i boningen i 08, och kommer fortsätta att följa och kommentera dina skriverier som förut.

Robsten sa...

Låter väldigt trevligt Andreas, synd att du inte har mer semester än så, sommaren är ledighetens tid på något sätt.

Robsten sa...

Har ni förresten hört på ljudklippet på "min profil"? Vad tycker ni, skall jag ta bort det?

Robsten sa...

Ha, jag rotade i min hårddisk (har egentligen en del att läsa med det går trögt) och hittade en gammal artikel av dig PInKo. Den har titel "Bortskämda medelklassfeminister" och handlar om...Joanna Rytel bl.a. från 2005, kul!

Andreas sa...

Robsten, jodå, jag har mer semester än så, men jobbade så gott som vartenda dag i hela juni, inte ens ledig på helgerna - förutom under midsommar då. Visst är sommaren ledighetens tid, jag skulle inte klara av att inte vara något ledig under sommaren. Tid för fiske och bad bland annat!

Robsten sa...

Jepp, men jag måste minska tiden framför datorn, det börjar bli ett gift detta.

Fredrik sa...

Det enda man behöver veta om rytel är att hon är en sk performancekonstnär. utan uppmärksamhet får hon ingen cash av en odefinierad kulturvärld att leva på. se hennes uttalanden som ett pågående livekonstverk och mycket förklarar sig själv.

tveksamt om hon tror själv på sina publicerade texter utan det handlar mer om att blidga kultureliten med de värderingar som de anser är rumsrent radikala.

iaf hoppas jag att det är så för annars blir jag jävligt rädd över hennes idiotier.

Anonym sa...

Hrm, just vita män är problem för feminister?!

En släkting har varit frivillig i ett kvinnohus i ett par decennier. Hon säger att hon höll på att bli rasist ett tag, men inte direkt mot kvinnor...

Det här säger jag anonymt f.a. inte släktingen ska kunna identifieras. (Jag antar att min email syns med blogspot-systemet ändå? Kan verifiera historien med bloggaren, men vill nog ha skrivet papper om tystnadsplikt.)

Robsten sa...

Nej, du är fullständigt anonym, inga email eller något syns.