söndag, juli 15, 2007

Läsvärt av Isaksson


Ja Gustavsson I Säffle har hittat en bra artikel av Isaksson (attans att det inte var jag) i DN där Isaksson är krönikör. Värd att läsa om sådana aktuella begrepp som islamofobi och vad som kan hända en känd författare som Isaksson om han råkar ha hund med sig på tunnelbanan och hundens svans råkar träffa en av de mer rättrogna. Läs den spännande fortsättningen på denna sedelärande historia, Gustavsson länkar vidare till DN.


ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dick Erixon fångar vad jag känner:

"Det här visar hur vi svenskar bedöms som skurkar i vårt eget land av våra egna politiska makthavare. Vi är lägre stående varelser som bara kan vara kriminella, men aldrig kan utsättas för kriminella handlingar av personer som inför ordningsmakten kan visa sin minoritetstillhörighet.

Är det märkligt att människor som blir rättslösa på detta sätt drar sig till partier utanför riksdagen? Nej, inte ett dugg."

Robsten sa...

Han har sina ljusa stunder, den gode Erixon. Men han har tidigare spytt galla över SD, så varför har han gjort det då? Är han som tidigare visat sig kunna vara så Inkorrekt rädd när det verkligen gäller? jag vet inte, framtiden får väl utvisa det.

Anonym sa...

Man kan väl ändra sig här i livet. Röstade på moderaterna senast valet 2006. Aldrig mer! Nästa val kommer jag att rösta på sverigedemokraterna i riksdagsvalet. I övrigt får vi se.

Riksdagspartiet med de sju falangerna fått sina sista röster av mig.

Robsten sa...

You have make my day anonym

Anonym sa...

Intressant men som vanligt måste krönikören vart med om nått hotfullt / omskakande för den egna personen innan de förstår ...

Än måste det bli värre innan det blir bättre :(