måndag, oktober 15, 2007

Hackerkrig mellan Turkiet och Sverige

Förra veckan angrep turkiska hackare svenska hemsidor. Bakgrunden var förmodligen de publicerade barnteckningarna av Lars Vilks. Vad turkarna inte hade räknat med var förmodligen att de otrogna skulle slå tillbaka för en gångs skull. Svenska hackare har slagit till mot de turkiska hackarna. De svenska hackarna har haft den goda smaken att försöka slå till direkt mot de turkiska hackarna. Det står i SvD att många oskyldiga drabbats och att den svenska attacken var allvarligare än den turkiska. Det beror enbart på den överlägsna skickligheten hos de svenska hackarna i sådana fall. De turkiska hackarna slog till mot svenska småföretagare som ALLIHOPA var oskyldiga. Jag tror bestämt att SvD glömde nämna det i brådrasket.

UPPDATERING:

Exempel på en hackad turkisk hemsida HÄR.

Här låter vi hackarna själva komma till tals, från Flashback

"

Turkiska hackares användaruppgifter (Ayyildiz.org)

Först och främst vill vi påpeka om att detta inte är Baralillajag som skriver. Vi har tillfälligt lånat hans konto för att så snabbt som möjligt kunna få ut denna information. Om du nu läser detta ber vi så mycket om ursäkt.

Anledningen till att vi väljer att läcka dessa användaruppgifter är för att svenska webbhotell och webbsidor har fått utstå många hackerattacker under den senaste tiden till följd av Lars Vilks satirteckning där muslimernas profet Muhammed framställs som rondellhund. Dessa turkar och muslimer har inte brytt sig det minsta om att det inte är ägarna av dessa webbhotell och webbsidor som ritat denna teckning. Att turkar förstör webbsidor helt utan anledning är ju dock ingenting nytt, därför genomför vi nu en hämndaktion mot dom genom att lämna ut användaruppgifterna till webbsidan ayyildiz.org. Det är en webbsida för turkiska hackare där dom visar upp vilka sidor dom lyckats förstöra och där det dessutom diskuteras tekniker för att kunna förstöra så många webbsidor som möjligt.

Tråkigt nog är lösenorden krypterade med MD5 och har dessutom blivit saltade, men alla salts finns med i listan och ni kan använda programmet PasswordsPro för att knäcka dessa. Så här är uppgifterna i filen strukturerade:
ID<::>användarnamn<::>e-post<::>IP<::>lösenord (krypterade med MD5 + salt)<::>salt

Här kan ni ladda ner användaruppgifterna: http://rapidshare.com/files/62103297/Ayyildiz.txt.html

/Några som har tröttnat på turkiska hackare."

Länk SvD

7 kommentarer:

dove sa...

Skönt inlägg. Heja Sverige. Hatar medias muslimfjäsk. Knappast representativt för landet i övrigt.

Grue sa...

Haha, skönt skrivet.:) Dom notoriskt politiskt inkorrekta galningarna på Flashback är förstås inblandade:

http://www.flashback.info/showthread.php?t=559109

http://www.flashback.info/showthread.php?t=558516

Hackad turkisk sida:)

http://i25.photobucket.com/albums/c52/illum7/izlam/ayyildis_org_pwnd.jpg

Anonym sa...

Det Heliga Korsets stolta cyberkrigare slår tillbaka ! Båda ögonen för ett öga och alla tänder för en tand ! Befria Konstantinopel !

Erik van der Heeg sa...

Jag skrev en artikel om hela skiten efter att ha läst vad som hade publicerats i pressen, på bloggar, etc

Gå in och läs på

http://vanderheeg.blogspot.com

Anonym sa...

Dick Erixon kommenterar ochså "hackerkriget"

http://www.erixon.com/2/blogg071021.htm#7

JJ99 sa...

Jag tror t o m att vi vann kriget mot turkarna.

Anonym sa...

HAHAHA! "Vi vann kriget! Heja Sverige!"