lördag, januari 05, 2008

Wager och Wager och ……


Det börjar bli genant ofta vi tvingas länka artiklar skriva av Merit Wager. Men det kan helt enkelt inte hjälpas, hennes artiklar kan inte ignoreras.

I denna artikel skriver hon om den vettlösa flyktingpolitik vi har i detta land, en politik som saknar motstycke i övriga Europa. Wager visar klart att inga andra länder har en tillnärmelsevis lika generös politik som Sverige. År 2006 tog Sverige emot fler asylsökande än Tyskland med sina 82 miljoner invånare. Flyktingströmmen till Tyskland minskar, till Sverige ökar den. Nu måste jag tyvärr skrika till våra svenska politiker som styr landet, - VAKNA FÖR HELVETE, VAAAKNA! Ni har det fulla ansvaret för de konsekvenser er politik för med sig, kom det ihåg.

I nästa artikel refereras det till en anställd på Migrationsverket som med förtvivlan ser på vår flyktingpolitik och de konsekvenser den för med sig. Ett felaktigt antagande som författaren visar på är att det skulle vara utbildad arbetskraft som kan sättas inte i arbetslivet nästan direkt. Så är det inte, utan det är ofta outbildad arbetskraft med annan kultur och språk som behöver massiva insatser för att platsar i svenskt arbetsliv. Så här skriver hon.

" Bakgrund
Invandringen till Sverige har enligt Statistiska centralbyrån (SCB), som mäter efter hur många som faktiskt har fått personnummer, varit följande sedan millennieskiftet:
2000 - 58.659 personer inklusive barn
2001 - 60.795 personer inklusive barn
2002 - 64.087 personer inklusive barn
2003 - 63.795 personer inklusive barn
2004 - 62.028 personer inklusive barn
2005 - 65.229 personer inklusive barn
2006 - 95.750 personer inklusive barn
2007 - drygt 100.000 personer inklusive barn.

Eftersom anhöriginvandringen ökar rejält är det en rimlig gissning att invandringen nu etablerat sig på minst 100.000 personer per år.

Invandringen omfattar alla personer oavsett medborgarskap och ålder. Samtidigt med invandringen har det varit en utvandring på i snitt 35.000 personer per år, mest nordiska medborgare. Det är knappast någon vild chansning att tro att de som utvandrar i regel har det rätt gott ställt.

Ovan nämnda invandring omfattar dock nya personer, vilket gör att invandringen räknat per capita till Sverige slår invandringen till USA med god marginal. Men USA har en markerad arbets- och försörjningslinje, vilket nästan helt lyser med sin frånvaro i Sverige."

Nu måste jag tyvärr skrika igen till våra svenska politiker som styr landet, - VAKNA FÖR HELVETE, VAAAKNA! Ni har det fulla ansvaret för de konsekvenser er politik för med sig, kom det ihåg.

11 kommentarer:

Robsten sa...

Nå, vad tycker du Skånepåg, var jag otydlig?

Ming sa...

Vakna själv, Robsten.

Dagens svenska politiker ÄR klarvakna.

Dagens svenska politiker vet utmärkt väl, vilka konsekvenser den vettlösa politiken får för gemene man.

De bryr sig inte.

Det drabbar ju inte dem personligen. M.h.a. förmånliga gräddfiler kan riksdagspolitikerna lämna landet, om det trots allt (mot förmodan) skulle utbryta någon skottlossning utanför deras eget köksfönster.

Riksdagskartellen tuffar därför vidare på den inslagna vägen i kollaboration med den svenska journalistkåren. Bekvämast så.. det kräver ju ingen ansträngning att inte ändra på något. Vilken politiker vill f.ö. frivilligt utsätta sig för en skoningslös kölhalning i media?

Looking after number one...

Skånepåg sa...

> Robsten.

Utmärkt, du tar i så skärmen håller på att spricka (nytt bevingat ordstäv?)!

Skall även printa ut hennes artikel och sprida till "behövande" i grannskapet som fortfarande tror på "sagorna" i PK-media.

Finns även inlagt på bloggen hos vår man Thoralf A här i Kalmar. Hoppas att han tar med artikeln i sina flygblad, som han då och då sprider i kommunen.

BefriaMedia sa...

Jag haller med Ming. Poitikerna ar vakna men dom har inte kapacitet att vardera sifror. De 474.000 som fatt person nummer sedan 2000 skulle lika garna kunna ha varit 2.4 miljoner eller 47.000, alla 3 siffror ar mycket storre an vi kan hantera. Men politikerna ser fram emot en kort tjanstgoring sen 50.000 i manaden i pension, det racker till ett fint litet palats i sodra frankrike. Om dom skulle skifta politik sa blir det som Ming sade kolhalning av 100 samordnade journalister, dom vill ju inte riskera sin pension som snart ska betalas ut. Se vad som hande Schenstrom, allt hon gjorde var att dricka 2 glas vin. Det var nog menat som en varning av de inblandade media, TV4 och Aftonbladet. De som har den verkliga makten i sverige ar saledes runt 100 extrema journalister som vill att landet imploderar i ett kaos.

norbergssonen sa...

Vill uppmärksamma läsekretsen på följande notis på den moderata riksdagskvinnan Elisabeth Svantesson blogg http://elisabethsvantesson.se/. Hennes kommentar var föranledd av en e-postfråga från mig hur hon stillatigande kunde åse den massinvandring till Sverige som nu äger rum och det hot den utgör mot vårt samhälles västerländska karaktär. Hennes svar på bloggen är obetalbart: "Jag är väldigt tacksam över att det inte bara bor infödda svenskar i Sverige. Tänk vad trist. Tråkigare mat men framförallt ett ännu mer homogent och entonigt samhälle. Dessutom skulle vi ha sämre tillväxt. De utrikes födda har berikat Sverige - jag är glad över den mångfalden. Det har gett mig ett mycket rikare liv att ha utrikes födda personer som mina vännner"

Det kan man väl om något kalla politiskt korrekt!

BefriaMedia sa...

norbergssonen,
Det var intressant att en riksdagsperson anser att det basta med massinvandring ar 1. maten, 2. att Achmed kunde vara lustig och darmed berika henne, sa att hon kan fa fler vanner, eller vad hon nu menar.

Jag tittade in pa henns blog men hon har stangt av kommentar funktionen. Hon ar tydligen medveten om att 99% av alla kommentarer hon skulle fatt skulle ha klaga pa det faktumet att man bedriver inte en politik som lockar miljontal utomeuropeer till Sverige bara for att man vill ha mer omvaxlande mat!!!!! Dessa markliga individer maste visas upp for den stora allmanheten, fortsatt med att hitta dess underliga manniskor sa vi kan visa folk hur deras underutvecklade hjarnor fungerar och vad priset ar for att vi har rostat pa dessa individer. Bra jobbat.

Skånepåg sa...

Hej!

Har under kvällen tittat på vad ex. syrianskan Wafa Sultan framför i olika inslag på Youtube.

Gå till http://www.youtube.com och skriv Wafa Sultan i sökrutan. Du får då ett antal videor att välja bland.

Enligt min uppfattning, är det hög tid att utlysa en tribunal och ställa ansvariga för svensk invandrinspolitik till svars för den vettlösa och ökade invandringen av muslimer till Sverige. Av inslagen framgår för varje normalt funtad människa, att om ingenting görs mycket snart så kommer det att gå mycket illa för det här landet!

Anonym sa...

En viss logik finns i det att dessa nyanlända knappast lär rösta SD.

Så Reinfeldt och Sahlin öppnar vallgraven i "preventivt" och maktbehållande syfte.

Cynismen i de ledande politiska skikten är sannolikt omätbar.

safflemannen.se

08-tribunalen sa...

instämmer med skånepågen, dags att förbreda för en Tribunal

På nåt sätt känns det som att allt störrre manifestationer är på g

Att be 08-politikerna att vakna är meningslöst - åtala dom i stället!

För girighet, egennytta, feghet och medlöperi.

om Ming och Befria media kan konkretisera sina anklagelser, då finns det så det räcker att ta upp i en Tribunal.

Kanske blir förarbetet att samla ihop/välja ut
alla de anklagelser som redan finns på Nätet, och konkteritsera dessa med källor etc.

Vad hur när varför vilka... etc

JMF Rulsseltribunalen, Vietnamnrörelsen och Millds inlägg som få ännu hunnit smälta:

http://www.algonet.se/~milld/blogg/2007/dec.html#binart

Norbergssonen sa...

Siffrorna på invandringens storlek borde spridas i pressen. Jag uppmanar alla att försöka få med dem i debattinlägg angående invandringen. Jag tror inte folk i allmänhet har klart för sig omfattningen av den kolonisering vi är utsatta för.

Steen sa...

Wager länkerne är döde ???

mvh S