måndag, december 07, 2009

Sätt stopp för denna människohandel nu!

I DN står det om ”den flod” av ensamkommande barn som kommer till just vårt land. Det står om att de kommer från ”världens värsta krigshärdar”. En överdrift på flera sätt, Just nu förekommer det inte regeltätt krig någonstans på jorden. Dessutom kan man inte kalla Irak för någon ”krigshärd” alls.

Dessa barn skall växa upp med deras föräldrar eller nära anhöriga, inte i ett främmande land som de saknar all naturlig anknytning till. Hur svårt kan det vara för en politiker att förstå det? Återigen frågar vi oss, var får dessa barn pengar till resan hit ifrån? Hur kan de veta att det just är till Sverige de skall resa till, ja hur har de överhuvudtaget hört talas om vårt land? Så här står det i DN.

Under första kvartalet nästa år ska antalet ankomstkommuner ha ökat till tio, säger generaldirektör Dan Eliasson – med eller utan tvång.


Vi bryr oss inte om antalet ankomstkommuner, det vi bryr oss om och är förtvivlade över är att denna flyktingcirkus skall fortgå, med eller utan folkligt stöd.

Länk DN

4 kommentarer:

Fosterjordnära sa...

Visst är det konstigt Robsten, att bl.a. vi två vet det som De Som Vet inte vet. Att 96% av de som kommer gör det inte av flyktingskäl. Resan är finansierad med stulna medel och nålen på kartan är sedan länge fastsatt.

demokratbloggen sa...

Anmäl dig gärna hos Sverigedemokraterna (Googla Sverigedemokraterna) och erbjud dig att dela ut valsedlar, respektive kolla på platser där man kan förtidsrösta att valsedlarna inte har plockats bort.

Eller helt enkelt anmäl direkt när du inte själv hittar Sverigedemokraternas valsedlar när du ska rösta. Då är det valfusk och straffbart. Det får inte förekomma valfusk i en demokrati. Men man kan å andra sidan misstänka att Sverige inte är helt och fullt ut demokratiskt, eller hur, efter att ha sett videorna?

http://demokratbloggen.wordpress.com/

Anonym sa...

OT, men här är en ev. god nyhet:

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/article109080.ece

Robsten sa...

En mycket god nyhet ;-)