söndag, december 06, 2009

Så kom då hotet till sist

Nu har det hänt som alla journalister så förtvivlat varnade för när Schweizarna röstade ”fel” i sin folkomröstning. Iran har hotat med ”konsekvenser” p.g.a. utslaget i den demokratiska omröstningen. Jag föreslår att västvärlden svarar med samma mynt. Slutar inte Iran med att stena unga kvinnor så kommer det att få ”konsekvenser” för våra redan genomusla relationer.

Länk DN

Länk SvD

15 kommentarer:

Anonym sa...

Schweizarna har bara bevisat att man respekterat demokratin, till skillnad från de flesta politikerfjollor i EU-helvetet! Att sen lurkjävlarna ylar i Iran, är väl helt ointressant för en sann frihetsälskare....Blodsven

Anonym sa...

Är det realistiskt att tro att svenska politiker med sina förtvinade sinnen för vad som är rätt och fel, sanning och lögn, rimligt och orimligt, ofarligt och farligt ska våga inse sanningen och skyldigheter mot medborgarna ifråga om islam innan det är för sent? Det här totala förnekandet för tanken till psykiatriska diagnoser, men det verkar ju inte rimligt att tänka sig för allesamman, men vad handlar det om?/Il Padre

Anonym sa...

kalle008 säger:

var det inte "dikataturens kreatur" palme sa? passar inte det rätt bra på Irans ledning, när de skjuter demonstranter?

Milla sa...

Det är ju denna typ av värld våra politiker vill ha när dom böjer sina huvuden.

Gotiska Klubben sa...

Carl Bildt gav passen åt Iran. Så här skrev en av de klokaste i går:

”Det är anmärkningsvärt att den svenska utrikesministern Carl Bildt offentligt sagt att omröstningen är dålig diplomati. Vad han glömmer är att det här är en diskussion om islam som en inrikesfråga. Den har inget med utrikespolitik att göra.”

Ayaan Hirsi Ali

Olbap sa...

Hahahahahaha! Iran av alla har mage att kritisera någon alls??? Ok. När ska Saudi, Iran, Jemen, Sudan, Afghanistan, Pakistan, Gaza, Somalia, etc, tillåta kyrkobyggen och spridandet av andra religioner i dessa länder? När det är tillåtet, då får de bygga sin skit här med, INTE innan. Idag ägnar muslimer miljarder med dollar (inte kronor) till att sprida islam aktivt i Västvärlden. Varför tillåter vi dem det????

MS sa...

Företrädare från den s k Fredens religion visar återigen sitt rätta ansikte. Dom kan inte acceptera ett demokratisk taget beslut i ett annat land utan hotar med våld bara för att det gick emot muslimer. Personligen tycker jag detta är bra. Ju mer islamisterna visar sin verkliga agenda ju fler får upp ögonen för Islams mörka sida som vi all kommer bli varse om inget händer. Undrar vad Obama tycker om att hans kompis i Teheran uppträder på detta sätt? Han får väl bjuda in honom på en kopp myntathé och en kaka.


Varje gång Mulla Omar eller någon kvinna i Niqab visar sig i SVT så får SD några nya röster. Apropå Niqab så har Lotta Edholm FP signalerat att om DO fäller Åsö Gymnasium för att dom inte tillåter att man bär Niqab på lektioner så kommer politikerna verka för att det blir ett förbud. Vi får väl se om det händer men det är en viktig markering.

Anonym sa...

Valresultatet är ett utslag av att muslimska världen har skapat väldigt mycket bad-will världen runt genom att det begås terrordåd och sker förtryck i Allahs namn.

Det gick för någon vecka sedan en dokumentär i axess-TV där man med dold kamera besökt möten i England, där utåt liberala muslimer framförde synpunkter som stod till höger om Djingis Kahn. Hyckleri skall kallas hyckleri även om det är muslimer som leverar det!

mvh

RJ

Robsten sa...

En liten påminnelse bara. Iran har hotat med "konsekvenser", inte explicit våld. jag tolkade personligen inte detta som ett våldshot utan mer som ett hot om handelsembargo eller liknande. Jag vet dock inte om jag tolkade texten rätt såklart.

Fröken Sverige sa...

Bollen är i rullning på allvar. Kriget handlar om islam mot västvärldens värdegrunder.

Nu är det dags att alla PK-människor vaknar upp och tar ställning.

Läs gärna min översättning av den danske psykologen Nicolai Sennels blogginlägg: "Tredje världskriget. Så blir det"

http://imittsverige.blogspot.com/2009/11/nicolai-sennels-tredje-varldskriget-sa.html

Får spridas och användas fritt. Glöm inte länka.

Mvh

/FS

Fröken Sverige sa...

Från Politiken.dk:

"Mottaki sagde også til sin schweiziske kollega, at han håber, at Schweiz kan finde en forfatningsmæssig metode til at omgå resultatet af folkeafstemningen."

/FS

markus sa...

Att den patriarkala teokratin Iran med hot lägger sig i Schweiz inre angelägenheter visar att det var helt rätt att rösta för förbud mot minareter. Det gäller att säga ifrån tidigt, annars kommer europeiska länders inrikespolitik att styras av medeltida präster.

Marcus sa...

Jag bor i Schweiz kan jag börja med att säja.
Här har vi inga ras-kravaller, bilbränder eller gängvåldtäkter.

Varför?
Jo för är du invandrare och begår brott här så får du foten och åker ut ur landet med huvet före.

Minaretsförbudet var bara steg 1 i en längre kampanj från SVP. Steg 2 blir omröstning om slöjförbud på allmän plats samt avskaffande av särskilda bad-tider för muslimer.

Jag satte i Maj ihop ett torrent-paket med 8 dokumentärer om islam och Europa. De är inte copyright-skyddade så detta är ingen ”pirat-länk” och de seedas fortfarande bra.

Filmerna finns här:
http://thepiratebay.org/torrent/4905348

Demokratibloggen sa...

Svenska folkets nativitet sjunker och politikerna motar det med att ta in obegränsat med invandrare, främst från de muslimska länderna.

Det hade varit bättre med rundhänta bidrag till svenska barnfamiljer istället.

Nu finns det en namnlista att skriva på för Folkomröstning Mot invandring. Skriv på och visa var du står!

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3536

Skriv på för din egen och landets skull!

Sprid också länken till så många du kan, det här är OERHÖRT viktigt!

Svensson sa...

Jag funderar på att flytta till Schweiz, bland annat med tanke på deras direktdemokrati. Sveriges demokrati är ett skämt. Heil Reinfeldt!