måndag, december 07, 2009

Värre än Sverigedemokraterna!


I Årjäng har politikerna blivit rejält osams, så osams så de använt invektiv av grövsta sort. Bakgrunden är att Socialdemokraterna med Tina Kristiansson i spetsen lagt ett förslag att lägga ned badhuset i Töcksfors. Centerpartisten Kenneth Christoffersson blev upprörd så till den milda graden att han fällde detta oerhört starka uttalande.

Ni pratar om att Sverige¬demokraterna är främlingsfientliga, men Socialdemokraterna är värre för ni utplånar hela bygder


Det är inte svårt att förstå Kristianssons upprördhet efter ett sådant påhopp, värre kan man väl knappast tänka sig, värre än Sverigedemokraterna! Nu blev Kristiansson så tagen av detta grova påhopp så hon tog en politisk ”time out”.

Om Sverigedemokraterna själva var lika känsliga skulle det politiska läget återställas till det gamla vanliga. Alla Sverigedemokrater skulle ju genast bli så kränkta av all stigmatisering och grova påhopp så de skulle ta en gemensam ”time out” allihop. Alltså inga Sverigedemokrater i sikte och de två blocken kunde närma sig varandra ännu mera genom politisk triangulering, samt käbbla om A-kassan skall vara 75 eller 80 procent, mest för syns skull. Då skulle man samtidigt kunna lägga locket på all otrevlig debatt om integration och immigration. Vi skulle kunna vrida den politiska tiden tillbaka till det gamla goda ställningskriget mellan blocket då allt var enkelt och klart. Ja, det är nog många som med tunga suckar längtar tillbaka till den tiden.

Länk DN

8 kommentarer:

Milla sa...

Det var tur för den politiska kåren i Årjäng att han kröp till korset och bad om ursäkt..gissa om man har skrattat åt detta :)

MS sa...

Off topic

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstaten

Robsten sa...

Toppenartikel MS, jag lägger upp den i en artikel.

Goten sa...

I går sände SVT "Slaget om muslimerna" En otäck skildring om Islams makt i Sverige.

Hur många tidningar har idag kommenterar SVTs program?

Svar: se själva

Robsten sa...

Resultatet blev mycket svagt Got. Visar att min tes stämmer, SVT är minst dålig av alla urusla medier vi har.

Robsten sa...

@Milla

JAG har skrattat åt detta :-0

Anonym sa...

Tufft vara opposition i Årjäng. Alliansen har bortåt 70 procent av väljarna, sossarna har 26 procent. ändå gick de fram med 4 procent i senaste valet. Centern är grymt starka i västvärmland.

Gustafsson

Robsten sa...

Då har riksdagspartiet 96 procent, en alldeles för hög siffra, måste ni ändra på till nästa val.