lördag, december 19, 2009

Utvecklingen går bakåt på vissa håll

Denna blogg klagar på att utvecklingen på vissa områden verkar gå bakåt i vårt eget land. Vi kan konstatera att vi kanske ändå inte ligger så illa till. I Somalia har al-Shabab-milisen beordrat män att odla helskägg, visa sina vrister, samt raka av sig mustaschen. Kvinnorna är sedan länge beordrade att bära heltäckande klädsel. Dessutom så är ringsignaler med musik strängeligen förbjudna, att dansa på ett bröllop är heller inte att tänka på i den av milisen kontrollerade området.

Som grädde på moset läser vi att en muslimsk separatiströrelse i Thailand mördad några buddister, som misshagat de rättrogna kan vi tänka.  

Vi undrar var den svenska annars så aggressiva feministrörelse är när nyheterna om kvinnornas situation i dessa områden haglar från nyhetssidorna. Det är tyst som i graven från våra feminister när kvinnor i områden som kontrolleras av muslimsk milis behandlas mycket sämre än en svensk gris. När övrig befolkning reagerar på att en religion, gång på gång utmärker sig för att verka befinna sig längre tillbaka i tiden än svensk stenålder, så kommer anklagelserna om att den drabbats av en fobi.

Länk DN

Länk SvD

Länk DN Thailand

3 kommentarer:

MS sa...

Varför måste männen visa vristerna?

Ja, jag efterlyser också Gudrun och Co men vi ska nog inte hysa något större hopp i den frågan. Fru Schyman har redan sagt att hon inte kommer fördöma skamvåld m m eftersom det är rasistiskt. Vad jag har förstått så håller Gudrun och Tiina feministrörelsen i ett järngrepp. Det finns feminister med en mer nyanserad världsbild men dom kommer inte fram i media på samma sätt. Svensk media är så tråkig. Handlar det om bantning och sjukdomar så ringer man Anna Book. Handlar det om New Age så ringer man Agneta Sjödin och skriver man om feminism så ringer man Gudrun eller Tiina. Jag tycker dock inte att man kan lägga hela frågan med Islams kvinnoförtyck på en liten grupp marginaliserade feminister. Hela samhället måste reagera och ställa upp mot detta även om jag förstår att många tycker att dom är hycklare då dom inte förspiller en chans att "svinförklara" alla vita heterosexuella män.

Ja, det är ett toftigt liv dessa islamister måste leva. Förbjuda allt roligt och dö för att alla andra ska tvingas leva lika inskränkt och glädjelöst som en själv. Islam i denna form är inte ens på stenåldersnivå utan vi får nog gå ännu längre tillbaka för att hitta dess like. Bara en sådan sak att man måste be 5 ggr om dagen gör ett normalt liv till en evig titt på klockan. Jag läste att denna Al Qaida- wannabegrupp rånade FN häromdagen och stal bl. a ambulanser. Att döda läkare och stjäla ambulanser är att bedriva ett krig mot sin egen befolkning.

Det faktum att vi har en väldigt stor grupp väldigt religiösa somalier i Sverige kommer nog leda till allvarliga problem i en snar framtid. Varför skulle inte en somalisk man i Sverige helt plötsligt drabbas av Sudden Jihad Syndrome och utföra ett bombattentat i Sverige eller utomlands? SJS återfinns främst i andra generationens invandrare och det börjar ju som sagt växa fram en sådan generation i Sverige.

Pelle sa...

Tja tvånget att inte använda BH för kvinnor var väl inte så dumt.

BLU-82 sa...

Dansken som for ner till Somalia iklädd burka och högklackade skor skall vi aldrig glömma. Kulturberikning. Han sprängde en del av den somaliska läkarkåren till helvetet, inklusive tre stycken somaliska minstrar. Sverige skall också förintas, pga Måna, Röda Korset och Schweinfeldt. Total, absolut och slutgiltig undergång pga av att svenskarna kommer att lägga sina röster på en av de sju fraktionerna av riksdagspartiet den 18e september nästa år... Det är bara en stor tragedi...