fredag, januari 15, 2010

Let's not dance

Jag swappade lite på TV:n nu i kväll, en typisk manlig företeelse enligt en del jämlikhetsivrare. Av en händelse ser jag Gudrun Schyman som tydligen gjorde ett bra uppträdande i Let's dance, bli intervjuad av juryn. De positiva omdömena om Schyman haglar i TV:n. Det är påfallande att omdömena också är så politiskt gångbara, Schyman beskrivs som självständig men ändå framåt, som taktil men självständig o.s.v.

Det är alldeles uppenbart att Schyman ställer upp i detta program för att förbättra opinionssiffrorna för sitt parti, som i princip är osynligt när vi ser resultaten av alla de opinionsundersökningar vi regelbundet får ta del av. TV4 ställer villigt upp för denna vänsterledare som numera är partiledare för ett fundamentalistiskt feministparti. Detta parti har i princip kallat alla män av inhemsk börd (män med utländsk börd röner större förståelse hos detta parti) för potentiella våldtäktsförövare och för talibaner. En partiledare som Jimmie Åkesson har dock fått kalla handen av detta TV4, som orsak nämns att Åkesson företräder ett ”extremistiskt” parti. Right, men Schyman företräder inga extrema åsikter? Titta gärna på denna film som visar en liten trevlig sång som uppfördes under en kongress av Schyman välbalanserade parti.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eller Erik Fernström a.k.a Jerry Williams sitter i TV morgonsoffa på lördagsmorgonen och talar om hur dåligt det är politiskt just nu. Han är en typisk salongskommunist eller som en bandmedlem uttryckte sig: När det gäller att dela på gaget är han inte kommunist.
allemand

Johan Y sa...

Om inte kommunister är extremister vet jag inte vem som är det. De har ju stått för fler folkmord än nazisterna med råge.

Men det är kul att de kallar svenska män för Talibaner samtidigt som de är betydligt mer förstående mot de verkliga talibanerna.