fredag, juni 22, 2007

Trevlig midsommar!


Ja ha så kul i kväll och låt sillen och nubben väl smaka, se till att ni har laddat upp med Treo för morgondagen bara ;-)

Ni kan läsa lite om hur man firar midsommar i Lettland, det låter spännande och kul tycker jag. Har ni lite tid över så läs även historien om begreppet "White trash" som är lärorikt och som har fler än en dimension, om man tänker efter lite. Som sagt, trevlig midsommar!

ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

1 kommentar:

Anonym sa...

Sitter har i USA och langtar till Sverige, speciellt under Midsommar. Har varit manga ar i USA. Jag har en valdigt stark uppfattning vad white trash ar.
Det ar de som oftast lever i trailers, oftast utan jobb och som sagt dricker burk ol, Budweiser eller Busch. Det har satt upp USA flaggan pa trailern och om de har vuxna barn kan de vara i Irak. Finns massor av dem i USA. Mode som harstammar fran verkligheten, typ punk, grunge, hip hop och nu white trash dyker tydligen alltid upp. Hollywood kallas ibland Hollyweird och California kallas for Leftcoast av republikaner. Hollywood ar ju en begransad skyddad verkstad, frammande for ovriga USA's befolkning. Det kan nog inte vara sa kul att leva i "Hollywooddjurparken" med paparazzis etc. Californien ar ganska trakigt och det ar nog darfor som manga yngre stjarnor sparar ur. USA har ju inget kungahus sa stjarnorna ar deras hov med standing uppvaktning.
Mina 5 cents. Trevlig midsommar alla.