söndag, juni 17, 2007

Snabbt reagerat

Ja ibland undrar man om ödet spelar ett spratt eller om någon moderatpolitiker möjligen kan ha läst bloggen och reagerat, fast det är väl att tillskriva bloggen lite väl stor betydelse. Faktum är i alla fall att några dagar efter att jag tog upp vad som stod på Billströms hemsida så kom det en artikel i DN om försörjningsansvar för flyktingar. Det står på Billströms hemsida om detta försörjningsansvar för flyktingar som vill ta hit sina släktingar, det står dock inget om vilka villkor i övrigt som skall gälla. Skall detta försörjningsansvar kopplas till generösare regler i övrigt för anhöriginvandring? Om så är fallet är det ändå ett stort steg tillbaka. Familjer som tar hit sina släktingar och har skrivit på en försäkran om försörjningsansvar kan ju helt enkelt strunta i detta försörjningsansvar. Det är knappast troligt att svenska staten låter dessa släktingar svälta ihjäl, slutresultatet blir då en ännu generösare flyktingpolitik.

Länk DN


ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

6 kommentarer:

Anonym sa...

Med försörningskrav innebär det självfallet att vi vita svenskar ska arbeta hårdare för att kunna försörja alla dessa "stackare". Vansinne, giv ej ert stöd till politikerna som HATAR sitt eget folk till den grad att de aktivt arbetar för att "byta ut" landets svenska invånare mot invandrare och/eller uppmuntra bland-förhållanden. Resultatet i slutändan: vi blir i minoritet och vi vita kommer att få slåss ganska rejält för att få finnas kvar om 100år. Om inte alla "jag är demokrat, jag kan tänka själv, dooooooh *pilla naveln* jag-lever-och-mår-bra, då-är-allt-bra"-människor verkligen tar sitt förnuft till fånga och röstar EMOT vansinnet. Och då menar jag inte på några assimilationsivrande sverigeddemokrater.

Nej, det nationella motståndet växer. Antingen kommer ni bli en del av det nu, år 2007, då vi verkligen behöver all hjälp vi kan få - eller så kommer ni då Europa står på randen till fullskaligt inbördeskrig. Tyvärr tror jag mer på det senare. Gemene man och kvinna vågar inte "offra" sitt nuvarande liv för några "losers" som har stöd från allmänheten på c:a 0.1 %, men när vi växer och när samhället blir ÄNNU mer politiskt korrekt, ÄNNU sjukare/råare och ÄNNU hårdare... då tror jag att ni kommer att komma. Ha det så bra tills dess, blunda för extra många våldtäkter av 12-åringar och se åt andra hållet nästa gång du ser ett gäng araber tjattra (tillsammans med 1-2 vita tjejer) utanför en kiosk när du innerst inne vet hur jäkla perverst och sjukt det är att dessa tjejer kommer att bli sexuellt utnyttjade av dessa "ungdomar".

www.nd.se
www.nordisk.nu

Grue sa...

Var lugn anonym, så lättlurade är vi inte. Däremot kan man kanske tro att Sd:s framgångar redan har börjat ge effekt iom att politikerna förändrar sig.

Men vi har en lång väg att gå. Politikerna behöver få nya påminnelser i form av Sd-framgångar.

Anonym sa...

Försörjningsansvar?

Till noll och absolut ingen nytta.

Pengar kan alltid gå att få fram, om det är det det hänger på... Denna artikeln om en invandrare i Gbg måste få de flesta att begripa att ett försörjningsansvar är ett fullständigt slag i luften:

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=350348

"Vilket kan bero på att Elife har 300 släktingar i Biskopsgården. Plus femtio i Majorna och ett hundratal i Stockholm."

Skulle inte dessa 450 personer i Elifes släkt kunna prestera en eller annan försörjningsgaranti?

Billström är en lika meningslös minister som detta förslag är meningslöst, om syftet är att bromsa anhöriginvandringen eller dess kostnader en aning...

Gustafsson i Säffle
http://gustafssonisaffle.wordpress.com/

Anonym sa...

Från Kurtan,

Detta är endast ett desperat försök att förhindra ytterligare väljarbortfall enligt flertalet undersökningaR. Man försöker samtidigt hålla igen att SD växer ytterligare.

Detta är endast ett spel för galleriet. I praktiken kommer det inte att betyda "shit".

För att förändra Sveriges säkra kurs mot avgrunden måste invandringen så nära nog som möjligt stoppas samt återvandringen av icke flyktingar maximeras....

MVH

Anonym sa...

Ah, en SD-blogg. Borde förstått det... Allt rim och reson är som bortblåst...

Nåväl, yttrandefrihet och allt det där. Ni kan sitta här och skrapa bort era solbrännor och hata saker medan vi riktiga svenskar har ryggrad att faktiskt ta emot problem och inte vill måla in oss i ett sociokulturellt hörn.

Men visst, om ni bara håller er till meningslösa småbloggar. Då är jag nöjd.

Sieg Heil på er grabbar.

Robsten sa...

Det här är ju en partipolitisk obunden blogg, det är ju själva vitsen, det finns tillräckligt med partibloggar, speciellt liberala och socialdemokratiska sådana. Var bloggen står i olika frågor råder det väl ingen tvekan om.
Man kan inte bara skriva och föra dialog med "redan frälsta", det blir ju aldrig debatt eller någon kreativ dialog då, man kan i.o.f.s ändå ha olika åsikter i olika frågor.
Själv läser jag partibloggar från alla partier, V undantaget, de är intill döden förutsägbara. Ofta finner man de intressanta och intelligenta idéerna från fristående obundna bloggar, men som självklart har sin politiska hemvist någonstans, det har ju jag också.