lördag, juni 23, 2007

Alliansens syn på EU

Läser i DN vad Reinfeldt hade för krav under de omtalade förhandlingarna om fördraget där andra länder med näbbar och klor kämpat för sina nationella krav. Ja, vad hade Sverige och Reinfeldt för krav? Det är bäst att ni läser själva, själv tror jag bara att det inte är sant,

- Sverige har framför allt i förhandlingarna kämpat för att inga paragrafer som kan tolkas som ett hinder för ytterligare utvidgning av EU skrivs in i fördraget. Det tycker Fredrik Reinfeldt att man lyckades med.

Hurra! Alla andra länder fick igenom krav som tillgodoser sina nationella behov och intressen, och så Sverige sedan? Visst är Sverige fantastiskt

ᚴᛁᛘᛋᛚᚢᚾᚴᚦᛁᛦ

2 kommentarer:

Weine Berg sa...

Vilken tur att vi har Reinfeldt på vår sida...inte. Har Reinfeldt någon enda patriotisk fiber i sig förutom att han bosätter sig bland enbart svenskar (Täby)?

Robsten sa...

Det är det jag försöker förklara för immigrationskritiker hela tiden. Många tror att alliansen är så mycket bättre än Sossarna, på vilket sätt då? Det är ju samma politik nu som då. Inget händer och i dag läser jag att risk att bli bortgift är ett asylskäl, snart kommer resten av släkten för återförening. jag blir så trött och jag orkar inte skriva ännu en artikel om vansinnet, folk får fanimig börka tänka själva lite.

Länk