söndag, oktober 21, 2007

"Faran över" i Schweiz enligt "opartiska" TT

Invandringskritiska SVP går som väntat framåt i dagens schweiziska val och får inte mindre än 28,8 % av rösterna enligt de första prognoserna. TT betecknar dem emellertid som "främlingsfientliga" och skriver att:

Schweiziska medier kunde därmed snabbt blåsa faran över - SVP växer inte så mycket att partiet får någon större tyngd bakom eventuella anspråk på fler ministerposter.

Opartiskt, inte sant?

Hursomhelst är det mycket glädjande att ett invandringskritiskt parti får så stor andel av rösterna i Schweiz. Allt fler och fler länder får stora invandringskritiska och islamkritiska partier. När kommer den invandringskritiska vågen till Sverige? 2010?

En längre artikel om svensk medias rapportering kring det schweiziska valet finns
nedan.

7 kommentarer:

Skuncke sa...

Jag mailar TT flera gånger i veckan om deras förnämliga opartiskhet i invasionsfrågorna.

Om en tredjedel av Schweitz befolkning vill ett eller annat förtjänar det större respekt. Detsamma gäller opinionen i Sverige som klart säger nej till massinvandring och islamisering.

Anonym sa...

Vilka intressen kontrollerar det privatägda TT? Vilka personer sätter agendan och utformar deras "opartiska" rapporter som nästan all svensk media okritiskt sprider som sanningar till allmänheten. Det kan vara intressant att gräva i...

Grue sa...

Snälla, använd nick! Det går inte att skilja folk annars.

Ja, TT är minst sagt partiska. Tror det är mer en fråga om vilka som sitter där än vem som äger dom, dock. Får du nåt svar, Skuncke?

Anonym sa...

Nu har jag tittat igenom några av dina inlägg och kan bara konstatera att det är skönt att det inte finns allt för många som dig här i sverige. Att skylla den kommande "misären/lågkonjukturen" eller brottsligheten på invandrarna i sverige är ett gammalt knep som bara fungerar på outbildade och trångsynta personer som dig själv. Jag tycker det är skönt att du år in och år ut får vänta på ett främlingsfjentligt parti att ta över makten i sverige. Men jag har en nyhet för dig, det kommer aldrig att ske! Jag hoppas att du framöver kommer koncentrera din energi på att lösa korsord eller planera din pension motsv. MVH /Medicin studerande invandrare.

lubbe Ferrysson sa...

Vilka intressen kontrollerar det privatägda TT

Svenska tidningar. Israelfientliga och islamistvänliga Aftonbladet har största delen 20%.
Det finns ganska rolig vinkling i artikel :
SVP + 2.1%
De gröna +1.8%
Ändå närmar sig de gröna…..

Jocke sa...

Seeeeeger !!!

Weine Berg sa...

Svenska företagsmedia är ett skämt och jag förvånas att så många fortsätter att betala för att få läsa deras propaganda.