tisdag, november 13, 2007

Flyktingvågen fortsätter

Enligt en artikel i DN i dag så fortsätter flyktingar från främst Irak att strömma in i landet. Effekterna av den tillfälliga asyllagen har enligt experter försvunnit, ändå fortsätter rekordsiffrorna vad gäller antalet flyktingar till Sverige. Så här står det i DN,

- Totalt har de tre första kvartalen producerat 73 953 invandrare, fullt i nivå med fjolårets första tre kvartal. 2006 slutade som ett rekordår för invandring med 95 750 invandrare totalt, en ökning med 47 procent mot 2005.

Flödet verkar aldrig stanna av, dessa siffror är enorma i totala tal, per capita är näst intill groteska. Av alla de irakier som söker sig till väst så söker sig 48 % till just Sverige, det är absurt och en följd av både den socialdemokratiska regeringens politik och den nuvarande Alliansregeringens politik och beslut eller avsaknaden av beslut. I långa loppet är det en katastrof för vårt land, för vårt folk och inte ens bra för de flyktingar som kommer hit till ett meningslöst liv i arbetslöshet i någon etnisk enklav. Ansvaret vilar oerhört tungt på våra yrkespolitiker som bär ansvaret för denna ogenomtänkta massinvandring.

Länk DN

2 kommentarer:

Grue sa...

Jepp, fullständigt vansinnigt. Folket är emot det men dom har inget att säga till om. ÄNNU SÅ LÄNGE, dvs. Förhoppningsvis drar dom konsekvenserna av detta 2010.

Thomas sa...

Jag är inte emot det. Och jag är också folket.