onsdag, september 09, 2009

Ej representativt för allmänheten

Vi får verkligen hoppas att denna undersökning inte är representativ för allmänheten, är den det så har jag badat för sista gången i en pool, astmaframkallande eller inte. 
 


8 kommentarer:

MS sa...

Detta är en av anledningarna att jag bara badar i det stora blå. Många simhallar har stora hygienproblem. Inte bara att folk av någon anledning inte kan gå på toan innan dom badar eller går upp när dom är nödiga. Vissa människor som kommit hit på senare år och har en ren absurd kroppsskräck badar som bekant med skitiga kalsonger under badbyxorna för att dom inte vill visa sig nakna i duschen. Inte för att tala om hur vattnet måste vara efter det kulturella s k klädsimmet som vissa politiker vurmar för. Fy fan

Anonym sa...

Muslimska män får inte visa sig nakna inför andra män.

Där har ni förklaringen till "ungdomstrenden" att behålla kalsongerna på under badbyxorna.

/Paraflex

Robsten sa...

Phhuu...såg matchen Sverige Malta, en match som måste glädja alla antinationalister och antirasister. Sverige spelade uruselt, urdåligt, fruktansvärt bedrövligt. Mikael Nilsson slog inlägg som skulle fått min mormor att se ut som en storspelare i Barcelona. Hysén missade öppet mål, en insats som skulle fått en pensionär med käpp att skämmas.

Lagebäck, har han tagit ut de sämsta spelarna? Har han gått med i Expo eller något?

Robsten sa...

test test test hurra!!

Stig sa...

Kulturberikningen är tydligen svineri även i hygienisk bemärkelse. Äckligt!
Vad kommer härnäst?

Robsten sa...

Här kan ju faktiskt missanpassade individer av nordisk börd också bära en del av skulden, det går ju inte att skyffla allt på berikarna enbart.

roberth sa...

Lagerbäck skulle aldrig fått jobbet sämsta vi haft på den posten! Förutom Laban och Olle NOrdin. Däremot är det alltid blattar som har kallingar på kolla tex husbybadet som har en fin tråd på FB

Robsten sa...

Precis, jag håller faktiskt Nordin som sämre än lagerbäck, han är nog den sämsta någonsin. "Åby" Eriksson som den bästa, även om minnet av honom börjar bli suddigt.